Trable s kolotočem pro křečka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
114
15.7.12 20:44
@MuffinkaM píše:
Budou. A kdyby něco, v Soběslavi je mají. :) Já ho mívala taky v akvárku, protože i normální, když na to přišlo, tak ze sebe udělal rejnoka a prolezl kudy potřeboval. Akorát mi tu přísavku u napaječky ohlodával, takže vezmi raději dvě. :)

A nevíte ještě jak s tim kolotočem, to jsou na to také přísavky nebo něco podobného??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.7.12 20:44

Jo a tím pádem ten plastový kolotoč tam nepůjde dát, musíš nějaký se stojanem, pokud by byl drátěný, tak vyplést papírem např., aby si neurval nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
15.7.12 20:48

V Táboře doporučuji zveráč u kauflandu, tam si myslím, že nakoupíš všechno, jinak jak už tady někdo psal, přísavky a kolotoč vyplíct kouskem hadru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
15.7.12 20:49
@Pipet píše:
Jo a tím pádem ten plastový kolotoč tam nepůjde dát, musíš nějaký se stojanem, pokud by byl drátěný, tak vyplést papírem např., aby si neurval nohu.

děkuju, fakt všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
15.7.12 20:56

Tak v týhle kleci by se ti křeček moc dlouho neohřál :mrgreen:
hele a co to obalit pletivem? :think: stojí pár kaček a klec je určitě lepší, než akvárko. Dá se mnohem líp zařídit různýma vychytávkama a tak, navíc je tam lepší vzdoušek jak za sklem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
15.7.12 20:57

Mělo tam být „přísavky dvě“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
15.7.12 21:00
@petrul píše:
Tak v týhle kleci by se ti křeček moc dlouho neohřál :mrgreen:
hele a co to obalit pletivem? :think: stojí pár kaček a klec je určitě lepší, než akvárko. Dá se mnohem líp zařídit různýma vychytávkama a tak, navíc je tam lepší vzdoušek jak za sklem

Ahojky, máš výborný nápad :D určo to nějak prostuduju, já také nejsem moc na to akvárko :D Měla jsem v něm nějakou dobu morče, a moc sem spokojená nebila :,( Měli jsme ho nějaké těžké, a při čištětí to byl vždicky boj :cert: Tak buď to pletivo, nebo bych koupila v bazaru za pár kaček nějakou určenou pro křečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
15.7.12 21:13

Hlavně pozor na ty přísavky, jak jsem měla křečka, tak je normálně ohlodal, a pak už nechtěly držet mrchy :mrgreen: klec na křečka se dá sehnat za pár kaček, nejen že by ti prolezl těma dírama, ale mohla bys v té kleci chovat celou malou farmu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
15.7.12 21:15
@blaufik píše:
Hlavně pozor na ty přísavky, jak jsem měla křečka, tak je normálně ohlodal, a pak už nechtěly držet mrchy :mrgreen: klec na křečka se dá sehnat za pár kaček, nejen že by ti prolezl těma dírama, ale mohla bys v té kleci chovat celou malou farmu :mrgreen:

Nějak sem nepochopila tu malou farmu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
15.7.12 21:18

Hele a proč nechceš zase morče? Přijde mi přítulnější, než křeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
15.7.12 21:18

@Elíšáček dneska už jsem asi trochu mimo :oops: bylo to myšleno, že ta klec, co máš na obrázku je celkem velká pro jednoho, tak by se jich ti tam vlezo celkem dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.7.12 21:21

Ja bych se bala, ze i pri peclivem pridelani pletiva by si nekde nasel mezeru.

ja mela domecek primo s kolotocem, ale nejsem si ted jista, jestli se to neprevracelo :think:. Byl dreveny a dost to hlodal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
15.7.12 21:22

Lepší je ten kovový i líp čistitelný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.7.12 21:22

@blaufik ja pochopila, ze by si tam natahal kamarady, ale nebylo mi jasny, kde by je vzal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
15.7.12 21:23

Dzungarak je moc placaty, je uplne uzky, pro nej se hodi spis akvarko ale hlavne ho nedavat k oknu at se tam neupece a dat na to nejake pletivo nahoru at ti nevyleze po kolotoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný