Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@MuffinkaM píše:
Budou. A kdyby něco, v Soběslavi je mají.Já ho mívala taky v akvárku, protože i normální, když na to přišlo, tak ze sebe udělal rejnoka a prolezl kudy potřeboval. Akorát mi tu přísavku u napaječky ohlodával, takže vezmi raději dvě.
A nevíte ještě jak s tim kolotočem, to jsou na to také přísavky nebo něco podobného??
Jo a tím pádem ten plastový kolotoč tam nepůjde dát, musíš nějaký se stojanem, pokud by byl drátěný, tak vyplést papírem např., aby si neurval nohu.
V Táboře doporučuji zveráč u kauflandu, tam si myslím, že nakoupíš všechno, jinak jak už tady někdo psal, přísavky a kolotoč vyplíct kouskem hadru
@Pipet píše:
Jo a tím pádem ten plastový kolotoč tam nepůjde dát, musíš nějaký se stojanem, pokud by byl drátěný, tak vyplést papírem např., aby si neurval nohu.
děkuju, fakt všem ![]()
Tak v týhle kleci by se ti křeček moc dlouho neohřál ![]()
hele a co to obalit pletivem?
stojí pár kaček a klec je určitě lepší, než akvárko. Dá se mnohem líp zařídit různýma vychytávkama a tak, navíc je tam lepší vzdoušek jak za sklem
@petrul píše:
Tak v týhle kleci by se ti křeček moc dlouho neohřál
hele a co to obalit pletivem?stojí pár kaček a klec je určitě lepší, než akvárko. Dá se mnohem líp zařídit různýma vychytávkama a tak, navíc je tam lepší vzdoušek jak za sklem
Ahojky, máš výborný nápad
určo to nějak prostuduju, já také nejsem moc na to akvárko
Měla jsem v něm nějakou dobu morče, a moc sem spokojená nebila
Měli jsme ho nějaké těžké, a při čištětí to byl vždicky boj
Tak buď to pletivo, nebo bych koupila v bazaru za pár kaček nějakou určenou pro křečky ![]()
Hlavně pozor na ty přísavky, jak jsem měla křečka, tak je normálně ohlodal, a pak už nechtěly držet mrchy
klec na křečka se dá sehnat za pár kaček, nejen že by ti prolezl těma dírama, ale mohla bys v té kleci chovat celou malou farmu ![]()
@blaufik píše:
Hlavně pozor na ty přísavky, jak jsem měla křečka, tak je normálně ohlodal, a pak už nechtěly držet mrchyklec na křečka se dá sehnat za pár kaček, nejen že by ti prolezl těma dírama, ale mohla bys v té kleci chovat celou malou farmu
Nějak sem nepochopila tu malou farmu??
Hele a proč nechceš zase morče? Přijde mi přítulnější, než křeček
@Elíšáček dneska už jsem asi trochu mimo
bylo to myšleno, že ta klec, co máš na obrázku je celkem velká pro jednoho, tak by se jich ti tam vlezo celkem dost
Ja bych se bala, ze i pri peclivem pridelani pletiva by si nekde nasel mezeru.
ja mela domecek primo s kolotocem, ale nejsem si ted jista, jestli se to neprevracelo
. Byl dreveny a dost to hlodal.
@blaufik ja pochopila, ze by si tam natahal kamarady, ale nebylo mi jasny, kde by je vzal ![]()
Dzungarak je moc placaty, je uplne uzky, pro nej se hodi spis akvarko ale hlavne ho nedavat k oknu at se tam neupece a dat na to nejake pletivo nahoru at ti nevyleze po kolotoci.