Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Je kolitoc normalne s nozickama co se da dat volne do akvarka.
@suik no jo, špatně jsem to formulovala, ale bylo to první co mi prolítlo hlavou ![]()
http://www.google.cz/search?…|2;d|h9Ha5vBdkeY9jM:
Ja mela tento
@petrul píše:
Hele a proč nechceš zase morče? Přijde mi přítulnější, než křeček
Já jsem docela zvěřomilka, a tak to morče o kterom bylo řečeno, tam ho mám ještě ve větší kleci než je ta na obrázku, a tak sem si řekla, že bych si pořídila i křečka ![]()
@Elíšáček píše:
Já jsem docela zvěřomilka, a tak to morče o kterom bylo řečeno, tam ho mám ještě ve větší kleci než je ta na obrázku, a tak sem si řekla, že bych si pořídila i křečka
Tak to radši králíčka, ne? ![]()
@Elíšáček já jen, že křeček mi přijde docela nudnej. Pár jsme jich jako děti taky měli a je to hloupý zvířátko, nic se nenaučí, pořád je zalezlý v domečku, když zdrhne, většinou ho najdeš až podle smradu… ![]()
@petrul jó kdyby podle smradu
ségra chovala dva pískomily, a jeden jí uprchnul, v noci mě vzbudil, bo mi cosik lezlo po hlavě, no myslela jsem, že dostanu infartk.. schovával se za obývací stěnou co měla v pokoji, a ne a ne vylézt. Dokonce na něj s taťkou sestrojili past, ale nechytli ho. Noc co noc škrábání do nábytku - stěna byla velká, takže o rozložení jsme neuvažovali. Po nějaké době už bylo v noci ticho, a jelikož si přestavovala pokoj, tak se rozmontovala stěna, ale kožíšek za ní nebyl. No a asi po roce co jsme cosik hledlai na půdě jsme našli zazátkovaný kožíšek v roli papíru.
Tuhle klec jsem pro králíka měla taky, džungaráky v ní neudržíš ani silou vůle. ![]()
Jo ale v noci teda v domecku moc nebyli, to se frecelo na kolotoci a nedalo se u toho moc spat ![]()
Docela zajímaví jsou křečíci Roborowského, ale to fakt jich mít více ve skupince a jen na koukání - jsou maličcí a tryskoví, ale tak krásní ![]()
http://farm4.static.flickr.com/…7a11debc.jpg
Taky bych si je někdy chtěla pořídit (jednoho jsme kdysi měli - dárek, byl strašně roztomilý
).
Hlavne by se mel tem kreckum ten kolotoc vytahovat, jinak jsou schopni se ti v nem ubehat ![]()
@Janichka jako ze dostane infarkt na kolotoci? ![]()
co si pamatuju, tak to byli fakt zavislaci, ale dobehali se teda do tech dvou let.
@Janichka píše:
Hlavne by se mel tem kreckum ten kolotoc vytahovat, jinak jsou schopni se ti v nem ubehat
Také sem o tom zaslechla
Sem taky koukala, že mají i takové „běhací koule“ asi něco jako TOTO nato se prý musí takydávát pozor, aby se křeček neskutálel ze schudů, a když je tam rý dlouho tak s toho může bejt pomatenej
tak to radši ten kolotoč a budu ho klidně vyndavat ![]()
@Elíšáček Do týhle koule jsem křečouna dávala tak na 20-30 minut a třebas jednou za dva tři dny, ale kolotoč jim nikdy nevyndavám, Mates tam běhán a když ho to přestane bavit, jde pryč…