Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako že partner se bavit může a Ty nesmíš, jo? A víkendy pravidelně u maminky a kamarádů? No, já bych si asi doma s partnerem popovídala a asi i pořádně od plic, pokud by stále dělal nechápavého tuponě. Takto to v partnerském vztahu prostě nechodí. Ale záleží jen na Tobě, co sneseš…
No tvůj partner je teda kus blba. Jak jako že on může s kamarády a ty ne?
Takhle to má kamarádka, tchýně hlídá malýho jen, když maj něco důležitýho, ale rozhodně ne, když chtěj oba jít do hospody..i když já nechápu, proč dítě nemaj s sebou. To je fuk.
Pokud vás to k sobě táhne, proč to nezkusit. Komunita přátel kolem mého muže je přesně taková, všichni snad už chodili se všema
A funguje jim to ![]()
Se současným partnerem budoucnost už neplánuju. Je to hrozný sobec, ale došlo mi to až s narozením prcka. Bohužel ví, že jsem na něm zatím finančně závislá, ale to po snad brzy změní. A budu ho moci opustit. I když na jednu stranu ho mám ráda, ale jako kamaráda.
Partnera bych poslala k mamince bydlet natrvalo, nejen na víkendy. Sorry že to říkám, ale je to blb. Pokud máš jistotu, že kamarád je opravdu fajn chlap (že se jen nepřetvařuje aby tě získal) a máš ho ráda, tak bych do toho asi šla. Nebude to jednoduché, ale za pokus to stojí. Pokud tedy nechceš zůstat ve vztahu se sobcem, který ti přikazuje a zakazuje.....to bych já osobně nevydržela ani týden.
Já si myslím, že bys to řešit měla, protože jsi nespokojená a nešťastná. A chceš být celý život v tomto svazku? Je to asi těžké si na toto odpovědět, ale skuteční kamarádi ti určitě zůstanou a neodvratí se od tebe.
Partnera koukám máš už vyřešeného a dobře děláš nic jiného si nezaslouží…a s kamarádem..je to asi těžký, ale pokud si myslíš, že by to mezi váma mohlo fungovat tak bych tu partu riskla..sice možná rozbijete partu, ale zase zjískáte mnohem víc a třeba do dobře dopadne i s tou partou jestli se dobře znáte proč by se s váma měli přestat bavit? Držim palce…ať se správně rozhodneš ![]()
Reaguji především na tu část:
Všichni 3 máme totiž většinu přátel společných a zničilo by to naší partu. Bohužel od té doby si nedokážeme odpustit psaní (škádlení) na netu. Přestat se vídat nemůžeme, protože to by hned vzbudilo podezření. Mám ho ráda, chtěla bych být s ním. Ale zároveň nechci zničit přátelství.
Naprosto stejnou situaci jsem zažila - s bývalým nám to neklapalo a nakonec jsem se dala dohromady s klukem, kterého jsem poznala přes partu toho bývalého.
Co ti budu povídat, ta parta nás odřízla a jsou na nás jakože naštvaný a až teď po roce a půl nás pozvali na oslavu narozenin
Do té doby nás nezvali, protože se na nás zlobili
Já ale ničeho nelituji, protože jsem díky tomu získala naprosto úžasného chlapa, jsem šťastná, plánujeme miminko a budoucnost celkově… A parta? Ta mi může políbit prdel. Co je komu do toho?
Poznala jsem tak kamarády a „kamarády“.
Takže na nějaký myšlenky, že nechcete trhat partu, se vykašli, a jdi si za svým štěstím.
Budu ti držet palce.
Píšeš, že s přítelem společnou budoucnost neplánuješ. Myslíš, že po rozchodu vám bude v té partě oběma příjemně (bez ohledu na to, jestli si začneš něco s kamarádem)?
Holky moc díky za podporu.
S tou partou vím, že po rozchodu s přítelem to bude asi blbý. Ale mám strach, že když si začnu s tím kamarádem, tak to bude ještě horší.
@Anonymní píše:
Holky moc díky za podporu.S tou partou vím, že po rozchodu s přítelem to bude asi blbý. Ale mám strach, že když si začnu s tím kamarádem, tak to bude ještě horší.
To tak asi bude, ale jak říkám, poznáš tak kamarády a „kamarády“. Nikdo nemá právo vás odsuzovat za to, že jste se do sebe zamilovali a bránit vám ve štěstí. Je to jen vaše věc a nikomu do toho nic není.
Já jsem se, když jsem byla v tvé situaci, řídila srdcem a jak říkám - bylo to to nejlepší, co jsem mohla udělat a nelituju toho.
Hele, ta parta za tebe tvůj život žít nebude ani s nynějším, ani s budoucím partnerem. Zastali se tě někdy, když tě podváděl apod.? Vykašli se na to a je-li ten, co tě přitahuje tak, jak píšeš, najdete si společné kamarády třebas jinde. Lásce a štěstí zdar. Hlavně, ať je malý spokojený… ![]()
Ahoj holky, spíš než radu se potřebuju vypsat a urovnat si myšlenky. S tímhle se nemůžu svěřit žádné kamarádce.
Mám partnera už několik let a spolu máme téměř dvouleté dítě. Partner mě dříve několikrát podvedl a naši společní přátelé mi naznačili, že to bylo víckrát než si myslím. Máme spolu zvláštní vztah - od pondělí do pátku je to celkem vzorný chlap a milující otec - teda co se týče hraní si s malym. Bohužel na víkendy jezdí pořád k mamince aby mohl s kamarády do hospody. Na prcka jsem sama a celkem mě to ubíjí. Několikrát jsme řešili, že taky někam chci jít. To můžu, ale musím si sehnat hlidani. On ho pohlídá, když někam půjdu svými rodiči ale už ne s kamarády. A teď k problému - už dlouho mě přitahuje jeden z jeho nejlepších kamarádů. Bohužel už to trvá dlouho, takže to asi není jenom chvilkové pobláznění. S prckem to skvěle umí a ženskou by nosil na rukou. Nedávno jsme si řekli, že si nejsme úplně lhostejní, ale že mezi námi k ničemu dojít nesmí. Všichni 3 máme totiž většinu přátel společných a zničilo by to naší partu. Bohužel od té doby si nedokážeme odpustit psaní (škádlení) na netu. Přestat se vídat nemůžeme, protože to by hned vzbudilo podezření. Mám ho ráda, chtěla bych být s ním. Ale zároveň nechci zničit přátelství. Asi nejlepší by bylo, kdybych se mohla zbalit a odstěhovat se někam daleko. Díky že jste to přečetli. Snad to není moc zmatený