Kamarádka je i jeho ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4523
2.3.20 07:22

Já nevidím problém v tom, že se stýká se svojí ex, ale v tom, že ti o tom lze. Já i manžel také máme své ex za kamarády a vídáme se. Ale normálně o tom spolu mluvíme, jeho ex byla moje kamarádka, žádný problém. A to proto, že nikdo nemá nic, co by tajil. Takže bych řekla, že u vás to bude asi jinak. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.20 09:06

@chaela Já mu právě řekla, že ať mi o tom řekne, když o nic nejde… Ale jako vidím to asi tak, že spíše se bojí, že mu zase udělám scénu, když by mi o tom řekl… Jenomže je to právě naopak. Ale co mě spíše fakt zajímá, je jak se k tomu postavit… Jestli se s ní začít bavit nebo ne… On mi na to i řekl, že nechápe, proč jsem se s ní nezačala bavit dřív…

• Citovat
  • Upravit
4523
2.3.20 09:17
@Anonymní píše:
@chaela Já mu právě řekla, že ať mi o tom řekne, když o nic nejde… Ale jako vidím to asi tak, že spíše se bojí, že mu zase udělám scénu, když by mi o tom řekl… Jenomže je to právě naopak. Ale co mě spíše fakt zajímá, je jak se k tomu postavit… Jestli se s ní začít bavit nebo ne… On mi na to i řekl, že nechápe, proč jsem se s ní nezačala bavit dřív…

Jak jsem psala, s bývalou manzela jsme kamaradky byly, ona, stejne jako ja, jsme patřily do jedné party, takže jsme se chtě nechtě vidaly při každé akci. Ale mně to nevadilo. Předpokládám, že kdyby s ní manžel něco měl, nebyl by z celé té situace tak v klidu. Zkus se s ní seznámit, kamarádit a uvidíš. Buď to bude klapat nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.20 09:23

@chaela Asi to bude nejlepší… Děkuju. Teď akorát doufat, že se to nějak srovná mezi mnou a ním, právě včera jedna ta hádka ze žárlivosti proběhla, proto jsem sem napsala. :?

• Citovat
  • Upravit
1102
2.3.20 10:37

To že má kamarádky asi nevadí, ani, že to je jeho ex, ale lhal ti a to se mezi partnery nedělá. Pokud navíc budeš dělat žárlivé scény, brzo budeš taky ex. No máš to těžké, sama musíš poznat, komu dává přednost, jestli tobě nebo kamarádkám… Asi to zatím mezi vámi na svatbu a děti nevypadá, tak to neřeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
2.3.20 11:14
@Anonymní píše:
@chaela Já mu právě řekla, že ať mi o tom řekne, když o nic nejde… Ale jako vidím to asi tak, že spíše se bojí, že mu zase udělám scénu, když by mi o tom řekl… Jenomže je to právě naopak. Ale co mě spíše fakt zajímá, je jak se k tomu postavit… Jestli se s ní začít bavit nebo ne… On mi na to i řekl, že nechápe, proč jsem se s ní nezačala bavit dřív…

Já bych se k tomu postavila tak. Řekla bych mu něco v tom smyslu, že partnerka jsem já a ona je kamarádka, takže pokud chce jít na oběd nebo někam ať vezme mě a případně by jsme se pak zeptali i jí jestli se nechce přidat, nebo ať ji pozve na oběd k vám. Takhle to taky s přítelem děláme (pokud se nejedná a posezení s kamarádem u piva, kde vítána moc nejsem, protože chcou být kluci sami bez holek :mrgreen: ), ale i kdyby mi to řekl že s tou kamrádkou jde na oběd a nelhal by mi, tak by mě to docela od nej mrzelo. :nevim: Je to ale vaše věc. Záleží na tobě co všechno překousneš pro vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.20 19:19

@Jancka_K však jsme spolu rok teprve. Bylo mi jasné, že to nebude celou dobu růžové. Jako jednou bychom svatbu chtěli, i děti, ale není to téma č. 1. Mi jde fakt spíše o to, jak se tomu postavit… Snažím se dneska myslet na to pozitivní, co spolu máme. Že za to hlavně můžu já, že kdybych nedělala scény, možná by mi i řekl, že se s ní vídá. Fakt se bojím (a skoro si jsem i jistá) že si za to můžu sama. Takže to sama musím napravit.

Ale děkuju za upozornění. Aspoň mě to nakoplo v tom, že bych měla být klidnější. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.20 19:21

@dena262 já právě nechci zahodit všechno kvůli tomu. :( No… Snad to všechno dobře dopadne… :/

• Citovat
  • Upravit
32139
2.3.20 19:30

No ani by mě nenapadlo začít se kamarádit s jeho ex…a fakt by mi vadilo, kdyby s ní někam chodil a mě lhal…žárlivé scény nedělej, ty ničemu nepomůžou, pokud ti bude chtít zahnout, stejně to udělá, scénama na tom nic nezměníš…co nesnáším, je ale lhaní, to by mi fakt vadilo dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
2.3.20 19:51
@Anonymní píše:
@iila jenomže mi zapřísahal, že s ní nic nemá…

No jeste, ze ti to odprisahl, tak to urcite MUSI byt pravda. Doufam, ze aspon prisahal na smrt sve matky a zdravi svych deti. To je pak vzdy nejduveryhodnejsi :D

Kde vidis ten raj? To je ten rok vasich hadek a zarlivosti?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.20 22:53

Děkuju za reakce

Holky, děkuji za reakce, ať už byly jakékoli. Nakonec jsme to nějak vyřešili. Byli jsme k sobě upřímní a řekli si všechno. Jak špatné, tak i dobré věci. Teď uz vím, že opravdu všechno vycházelo z toho, že málo důvěřuju lidem (vychází to prostě že všech nevyvedených vztahů) a to se podepsalo i na vztahu s partnerem, kdy jsem nedůvěřovala i jemu. Konečně jsme pochopili, že takhle to opravdu nejde a řekli si, že budeme v pohodě a já mu slíbila, že se budu snažit nežárlit a dělat všechno proto, abych ho už nezklamala… Tak snad to tak bude napořád. Držte palce. A ještě jednou vám děkuju. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky