Kamarádka je i jeho ex

Anonymní
1.3.20 23:31

Trable v ráji

Ahoj, kecalky,

mám takový problém… Ve všech mých předchozích vztazích existovala vždycky nějaká druhá holka, o které můj tehdejší přítel mluvil… A jeden ji proti mě použil při rozchodu.

Teď mám už rok vztah, který je ale plný hádek ze žárlivosti… zase je tady nějaká druhá, jeho nejlepší kamarádka a navíc jako bonus… Jeho expritelkyne, se kterou jim to prý neklapalo, takže zůstali jenom nejlepší kamarádi. No ale já se teď dozvěděla, že za tu dobu, co jsme spolu, spolu už několikrát byli na obědě, na bruslích, na badmintonu a to v době, kdy jsme mu psala, že mám čas, že jestli někam nezajdeme a on mi tvrdil, že má věci do školy.

Já tu holku znám už déle, vím o nich už dlouho… Ale potom, co jsem se dozvěděla, že je to teda jeho ex, tak jsem mu už několikrát udělala žárlivé scény, za které se stydím… Nechci o něj přijít, ale on se ani nechce vzdát kamarádství s ní. Že prý mu je jedno, jestli se já bavím nebo nebavím s mými ex, že on to neřeší. A tak jsem ustoupila a řekla, že já se s tou jeho kámoškou začnu bavit, že ať jí pozve na nějakou akci.

A teď k otázce… Udělala jsem dobře? Jaké máte zkušenosti vy? Nejradši bych nebyla žárlivá vůbec… Ale vzhledem k tomu, co už jsem si zažila… Mám problém důvěřovat. Nechci o přítele přijít jen kvůli takové maličkosti. V ostatních věcech je to skvělý vztah :zed: :)

Děkuju za odpovědi a případné rady. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
206
1.3.20 23:37

Já bych nepřekousla to, že s ní někam chodí. Pokud jde jen o přátelství tak ti nemusel lhát, ale zeptat se tě jestli jdeš s nimi. Zarlivou scénu bych udělala asi taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
1.3.20 23:38

Nebrat. To přece není maličkost, že hraješ třetí housle. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.3.20 23:40

A kde je ten Raj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
1.3.20 23:41
@wildcherry píše:
A kde je ten Raj?
:mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.20 23:49

@wildcherry to ostatni. Pořád něco podnikáme (a klape nám to), pokud zrovna teda nemá věci do školy (studuje postgraduální) a nebo teda není s přáteli… Já to tak vnímám, že je to oka. Jsme schopni spolu mluvit o příjemných i méně příjemných vecech. Ale to, že mi o tom, že spolu tráví čas neříkal, byl důsledek právě těch mých scén… Jako chápu, má právo mít nejlepší kamaráda/dku, ale pokud je to zrovna jeho bývalá přítelkyně… Jako říkám si, že z nějakého důvodu je to bývalá a že hlavní je to, že má mě na prvním místě. Ale právě ty hádky kvůli žárlivosti nám to ničí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.20 23:50

@dena262 mně spíše jde o to, jak se zachovat… Jak jsem psala níže… V jiných věcech to klape… Ale toto prostě po předchozích zkušenostech nějak nedokážu skousnout… I když bych chtěla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.20 23:53

@Marusee No to je právě to jediné mínus. Jako já mám taky své mouchy… Ale jinak ten vztah klape, to jsem mohla napsat do toho příspěvku… jenom nevím, jak se k tomu postavit. Zda to mé rozhodnutí bylo správné, že bych se s ní měla začít bavit. Jako já bych udělala cokoli, aby náš vztah byl zase úplně dokonalý. Ta žárlivost to prostě kazí… :(

• Citovat
  • Upravit
1.3.20 23:55
@Anonymní píše:
Ahoj, kecalky,

mám takový problém… Ve všech mých předchozích vztazích existovala vždycky nějaká druhá holka, o které můj tehdejší přítel mluvil… A jeden ji proti mě použil při rozchodu.

Teď mám už rok vztah, který je ale plný hádek ze žárlivosti… zase je tady nějaká druhá, jeho nejlepší kamarádka a navíc jako bonus… Jeho expritelkyne, se kterou jim to prý neklapalo, takže zůstali jenom nejlepší kamarádi. No ale já se teď dozvěděla, že za tu dobu, co jsme spolu, spolu už několikrát byli na obědě, na bruslích, na badmintonu a to v době, kdy jsme mu psala, že mám čas, že jestli někam nezajdeme a on mi tvrdil, že má věci do školy.

Já tu holku znám už déle, vím o nich už dlouho… Ale potom, co jsem se dozvěděla, že je to teda jeho ex, tak jsem mu už několikrát udělala žárlivé scény, za které se stydím… Nechci o něj přijít, ale on se ani nechce vzdát kamarádství s ní. Že prý mu je jedno, jestli se já bavím nebo nebavím s mými ex, že on to neřeší. A tak jsem ustoupila a řekla, že já se s tou jeho kámoškou začnu bavit, že ať jí pozve na nějakou akci.

A teď k otázce… Udělala jsem dobře? Jaké máte zkušenosti vy? Nejradši bych nebyla žárlivá vůbec… Ale vzhledem k tomu, co už jsem si zažila… Mám problém důvěřovat. Nechci o přítele přijít jen kvůli takové maličkosti. V ostatních věcech je to skvělý vztah :zed: :)

Děkuju za odpovědi a případné rady. :)

Mně teda přijde nejhorší, že ti lhal :/

Já sama se občas (cca 4× ročně) vídám s ex, byli jsme dlouho kamarádi, pak hodně krátce vztah, nefungovalo to - šli jsme v dobrém od sebe, ale zůstali jsme kamarádi. Nic sexuálního nebo romantickýho už k němu necítím, ale prijde mi hloupý, abych kvuli krátkýmu románku vymazala ze svyho života fajn človeka. Edit: ještě bych doplnila, že mám přítele, který o tom ex od začátku ví. Nejdřív zarlil, ale mluvili jsme o tom a po čase poznal, že se nemá čeho bát :srdce:
Takže tvého přítele do určité míry chápu, že se s ní chce vidat, jestli to má podobně..A samozřejmě chápu i tebe, že zarlis..

Nicméně přijde mi dost hrozný, že tvrdil, že má práci do školy, když s ní byl na badmintonu :nevim:
Zkus se s ní sejít, jak přítel navrhoval, něco podniknout s nima.. uvidíš, jak budou oba reagovat, když tam budete vsichni tři :kytka: držím palce, vim, že to není lehký

Příspěvek upraven 01.03.20 v 23:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
1.3.20 23:55
@Anonymní píše:
@dena262 mně spíše jde o to, jak se zachovat… Jak jsem psala níže… V jiných věcech to klape… Ale toto prostě po předchozích zkušenostech nějak nedokážu skousnout… I když bych chtěla.

Nechce se vzdát kamarádství s Ex kvůli tobě, ale má tě na prvním místě? Máš to trochu pomotaný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
2.3.20 01:08

Toje teda ráj :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
2.3.20 02:09

Tak bejvalka, jo? No nevim, spíš mi to připadá, že to táhne s váma oběma najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.20 06:56

@Alžběta 12345 já bych ráda. Ale bojím se, že bych na ni byla nepříjemná. Zjistila jsem, že se neumím moc přetvařovat. Nicméně jsem mu navrhla, že aby ji vzal někdy na nejaky sedánek, kde chodíme se společnými přáteli. A on, že nechápe, proč jsem to neudělala dříve. Tak jsem mu řekla, že v ní prostě vidím konkurenci. A to on není schopný pochopit. Jako já máma taky kluky kamarády, ale nikdo z nich není můj ex. A to je to, co mě na tom tíží nejvíce. Chtěla bych přestat žárlit, ale nějak mi to nejde… :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.20 06:58

@Marusee no jako ve smyslu, že vždycky se mnou počítá ve všem, i do života. Jenom to všechno, že mi zatajil, že se s ní baví vychází z toho, že jsem mu dělala žárlivé scény…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.20 07:00

@iila jenomže mi zapřísahal, že s ní nic nemá…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky