Trampolína

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15457
2.7.17 12:55

Dokdy/do kolika let zhruba baví děti skákat na trampolíně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31475
2.7.17 13:04
@Sára 1 píše:
Dokdy/do kolika let zhruba baví děti skákat na trampolíně?

To strašně záleží, však oni si I dospělí občas zaskáčou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
2.7.17 13:28

@Sára 1 já myslím, že pořád, mně to baví furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
2.7.17 13:33

Koupili jsme malému ve dvou letech, je mu 5 a pořád ho to baví. Navíc se nám trampolína osvědčila na 14 měsíčního druhého synka, který nechodil-jen po čtyřech. Na jaře jsme ho tam zavřeli, když bylo hezky, dali hračky a mohl si tam v klidu hrát, nebyl na studené zemi a byl zavřený v bezpečí, my jsme mohli v klidu připravovat zahrádku na jaro :D dnes je mu 18 měsíců, už chodí a občas ho tam také zavřu, když potřebuji posekat… buď se tam honí se starším bráškou nebo si tam hraje s hračkami. Když jsou tam oba, ten starší má zakázáno skákat aby se mladšímu nic nestalo. Za mě supervěc :palec: Myslím, že trampolínu budeme bourat a stavět ještě 5 let- dokud se nerozpadne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.17 14:32

Mně to baví stále :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
2.7.17 20:44

Já tam hopkám s dětma každý den :mrgreen: :mrgreen: Jinak sousedovic děti maji cca 10-12 let a jsou tam každý večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25098
29.5.21 11:51

Ahoj, dáváte dětem nějaký denní limit na trampolíně? Existuje nějaká doporučená doba s ohledem na zdraví? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
29.5.21 12:04

Máme trampolínu s vnitřní sítí od chvíle, co děti začaly lézt. Že by tam kdy skákaly jako blázni několik hodin, to se neděje. Ale chodí tam několikrát denně. Malé dítě tolik neskáče, aby docházelo k nějakým nárazům, co by mu poškodily pohybový aparát. Ale pozor na společné skákání s rodiči! a staršími dětmi!. Tam už k úrazu dojít může. Jeden náš kamarád skončil s dcerkou v nemocnici s naštíplým obratlem, protože ji při doskoku vymrštil a holčička nekontrolovaně sletěla na záda. Celou dobu měl při skákání pocit, že to má pod kontrolou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
29.5.21 12:56

@Aries6 Loni už jsem Vítkovi říkala, že dneska tedy ne. Kolikrát si stěžoval, že ho bolí hlava a nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25098
29.5.21 16:52
@lleennttiillkkaa píše:
@Aries6 Loni už jsem Vítkovi říkala, že dneska tedy ne. Kolikrát si stěžoval, že ho bolí hlava a nohy.

Naše dečka by tam byly celý dny a na nic si nestěžují. Ale je mi jasný, že to dobrý není. Ráda bych nastavila nějakou hranici. Ale čistě pocitově netuším jakou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí