Trampolína

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
stazinka09
8.6.12 22:58

Já chodila s malou na cvičení, které vedla fyzioterapeutka a ta trampolínu doporučovala. Taky učila děti, jak ji používat. Právě, že na trampolíně se může naučit držet stabilitu a dobrou práci kolínek při odrazu.

Mám v bytě bez sítě. Ta se sítí je lepší, bezpečnější

• Citovat
  • Upravit
18079
10.6.12 09:35

holky, díky moc, rozhodli jsme se, že trampolínu pořídíme, už se těším :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
29.8.13 20:30

ahoj, chceme malymu koupit k narozkam trampolínu ale koukam na netu a je jich tam mraky, doporucily by jste mi nakou? chceme 3m, s vnejsi siti a nosnost min. 150kg. dekuji :kytka: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
29.8.13 20:34

@market.s.87 No ja ti neporadim konkretne kterou, ale za me se siti a aby byla ta sit na vnitrni strane trampoliny, ne az za pery a sit se zipem. My mame takovy ten prekrizeny prulez a ocenila bych radsi ten zip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
29.8.13 20:51

@market.s.87 my máme tuto trampolínu a jsme s ní spokojeni. Malý na ni taky řádí a i když je síť až za pružinami, tak je ochraný kryt měkký a neporaní se, když spadne mimo odrážecí plochu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
29.8.13 20:55

@kaackaaa a jak ji mate uz dlouho?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
29.8.13 21:00

My jsme kupovali tady: http://www.megatrampoliny.cz
Jsou tam min. dobrý rady na co si dát pozor, třeba to využijete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
29.8.13 21:09

@market.s.87 máme ji od začátku prázdnin. Náš malý rok a půl starý skokan už měl spoustu karambolů a nárazů na kryt pružin a síť a drží. Zkoušel to i muž a taky se nic nestalo. Kolikrát skáčou spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
29.8.13 21:25

Holky ja si myslim, ze ta sit uz pred temi pruzinami je vyhodnejsi prave proto, aby se ti nestalo, ze dite blbe skoci a zustane mu tam treba noha, nenarazi na tyc apod.
Jinak my mame velkou trampolinu cca 6 let, ted na ni skace uz i dvouletak a menili jsme zatim jenom tu ochranu pruzin. Sit zatim drzi. Ale na zimu ji schovavame do garaze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
29.8.13 21:40

@74paja však nikdo netvrdí, že není. Pro dítě, které skáče už samo „bez dozoru“ rodičů, je určitě bezpečnější. Náš malý skáče zatím pod dozorem, neumí si zapnout zip na síti a hrozí tím pádem vypadnutí ven, takže je u něj vždycky někdo, tak mi je zatím jedno, kde síť máme. Pořizovat ji staršímu dítěti, které si samo vyleze a skáče, tak bych taky brala se sítí vevnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
29.8.13 23:05
@Mamutice píše:
My jsme kupovali tady: http://www.megatrampoliny.cz
Jsou tam min. dobrý rady na co si dát pozor, třeba to využijete.

Tam jsem taky chtela nakoupit, zarazilo me ale, kde maji registrovany mailovy adresy. Proste jsem k nim nemela duveru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
30.8.13 00:05
@miaPRG píše:
Tam jsem taky chtela nakoupit, zarazilo me ale, kde maji registrovany mailovy adresy. Proste jsem k nim nemela duveru.

My jsme s trampolínou od nich 2. rok spokojení, nic se nerozbilo, nepopraskalo, límec krásně překrývá pružiny.

Ten jejich popis může určitě někomu pomoct při výběru, ať už koupí kdekoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
30.8.13 09:16

@Mamutice ty jo ale 7tisic :roll: to je uz dost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
30.8.13 09:35
@market.s.87 píše:
@Mamutice ty jo ale 7tisic :roll: to je uz dost :(

Je to dost. Ale určitě bych nekupovala nějaké levné, kamarádka kupovala za nějaké 3 tis. a po pár měsících mají ten ochranný límec shrnutý, snadno se tam dostane nožička když děti skáčou, je to pak nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
30.8.13 10:43

A to ja bych ju zase pořidila ja jednu mam v praci děcka řadi už od roku to jejich pohupovani spíš jim doda na rovnovaze a ty starší skačou o sto šest aspon maji pohyb ne jak většina dnešních detí a nebude tam přece x hodin denně. Ja skaču pul hodky každy večer a shodila jsem nohy zadeček i pupendo takže jak pro rodiče tak pro děcka plus aspon se lip prokrví tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí