Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Co říkáte na trampolínu, kterou budou mít v Lidlu?
@Sára 1 švagrová ji má v hospodě, drží to jak luteránská víra už pár let.
Ozivuji tuto diskuzi. Dnes jsme trampolinu Crivit sestavovali pul dne. Jen tri hodiny jsem „sesivala“ ochrannou sit k trampoline tim provazkem. Neco sileneho, hrozna prace. Zajimalo by mne, jeli to svazani site k plose trampoliny skutecne bezpecne, jestli to vydrzi narazy deti na sit. Prijde mi to takove divne. Mate nekdo zkusenost?
@Domino111 trampolíny jsou obecně poměrně nebezpečné, tak hlásí úrazové ambulance ![]()
Jde o spojeni ochranne site s plochou trampoliny. Prekvapilo me to, ze se to musi svazat, jakoby sesit provazkem k sobe. Byla to hrozna piplacka, delala jsem to tri hodiny, nekolikrat predelavala, nez jsem prisla na princip jak. A stejne mi to prijde takove ne moc bezpecne. Nevim, ten provazek jestli nerupne pri zatezi.
@Domino111 máme tedy doma od Marimexu trampolínu a ta síť se tam přichytává stejným způsobem. Provlíká se dole provázek mezi pružinami. Mladej v té trampolíně běhá a skáče na tu síť a kupodivu provázek drží. Hned ze začátku se tedy povolil u toho konce, ale dotáhla jsem to a dobrý. Jinak my tuhle trampolínu skládali taky asi půl dne. Dokud jsme ji neměli jsem si říkala, proč ji mají lidi přes celou zimu na zahradě, že to já bych ji vždy pěkně složila. No teď si nejsem vůbec jistá ![]()
No tak ja to taky uz znovu sesivat nebudu. Asi sundam ty tyce a trampolinu i se siti dame do garaze.