Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@8-D Třetí rok a je úplně ok, jen u vlezu povolil kousek nitě u schůdků, musím to zašít. Ale trampolína je pod střechou a na zimu ji uklízíme. Máme taky vnější síť, ale ochranný límec na pružinách je o kus delší než pružiny, takže se nikdy nestalo, že by tam někomu sklouzla noha nebo se pružiny odkryly. A dítě ví, že na modrý pás se nesmí.
@Genovesa my jsme s ní hrozně spokojení, vůbec nelituju, že jsme si maličko připlatili. Modrou zonu vůbec neřeším, děti ví, že se na ní neskáče, ale normálně na ní sedíme nebo po ní malá běhá kolem dokola.. je to zabezpečené tak, že noha tam uvíznout nemůže.
Máme s nimi dobrou zkušenost i co se týče reklamace, přišla nám síť, ve které byla dírka asi přes tři vlákna, tak jsme měli strach, že nám to neuznají. A úplně v pohodě, sami zařídili odvoz vadné sítě a do dvou dnů jsme měli doma novou ![]()
Máme trampolínu kaxl, nevím nakolik je kvalitní, tolik se v tom nevyznám.. Modrý kryt ty pružiny dostatečně překrývá a také děti učím, že tam nemůžou, ale sedáme na to.. No ochrannou plachtu budeme kupovat, otázka je, zda nebudeme zapomínat ji tam dávat.. ![]()
Nám totiž místo té ochranné plachty poslali omylem kryt pružin, tak přemýšlím jestli si ho nechat a objednat plachtu znovu nebo jestli to mám vyreklamovat..
U nás kryt vydržel tři sezony, letos jsem kupovala nový. Než denně zakrývat trampošku plachtou, to radši každý rok koupím nový
![]()
Holky, muzu se zeptat, kde jste kupovaly kryt na pruziny? My ho mame po dvou letech v haji
tak premyslim, ze bych koupila novy…
@lovesmile máme trampolínu 5 m. Koupila jsem ji před cca 6-ti lety. Je super. Všechny děti na ní do dnes skáčou. Náš nejstarší na ní dělá salta. Nebo si tam vezmou deky a polštáře a pelíškují se tam. Kupovala jsem značku Spartan. Tenkrát tu ani moc výběr nebyl.
Na zimu jsme se ji naučili uklízet. Síť a kryt na pružiny jsem kupovala už 2 nové. Ostatní drží. Zadala jsem si heslo do vyhledávače a objednávala jsem náhradní součástky. Web si nepamatuji.
@Loll tak jak kdo, někdo radši obětuje těch 30s, co trvá nandání plachty a za ušetřené penízky si udělá radost něčím jiným
Nehledě na to, že když prší, stačí ráno plachtu odendat a trampolína je hned k použítí a nemusíme čekat až uschne nebo šmrdlat hadrem ![]()
@Katchi kupovala bych u výrobce nebo v obchodu, kde jsem koupila celou trampolínu ![]()
Příspěvek upraven 26.05.15 v 12:50
Trampolína Spartan- 3m. Teď třetím rokem venku, na zimu rozložená ve sklepě. Před týdnem jsem kupoval ochrannou síť- asi 800,–. Byla potrhaná a křehká - asi od slunce. Kryt pružin už není úplně OK, odpárává se ta ohnutá část, která se zavazuje a rozlezla se i ta strana k trampolíně. Ale ještě jsme to zašili, takže to letos vydrží. Kryt teď nebyl dostupný, vzal bych ho i se sítí.
Naše děti jsou na tom skoro pořád, i spolužáci.
3 děti už jsou docela risk a obecně je trampolína považována pediatry za velmi rizikovou věc…
Trampolínu nezakrýváme, ale je pod střechou, takže na ni svítí jen odpoledne.
@Moise Taky jsme strašně spokojení. Na lemu taky sedíme, ale běhat se po něm nesmí.
Máme trampolínu asi 4 roky, na zimu ji komplet uklízíme. Kryt byl v pohodě 3 sezony, zničily ho až kroupy.