Trampolína - pár dotazů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6578
11.6.14 08:22

Trampolína - pár dotazů

Ahoj holky, je tu spousta témat o trampolínách, ale tak nějak bych potřebovala shrnout to, co potřebuji vědět.

Chceme malému na ne moc velkou zahradu pořídit trampolínu s ochranou sítí. Jak velkou pořídit, stačí cca 2,5 m? Malému je 2,5 let, přibude sourozenec. Občas si přijdou zaskákat asi i jiné děti, skákali by tak 2-3 najednou max. :nevim: Ještě mě zajímá, jestli se vašim dětem neomrzela, když ji mají k disposici prakticky pořád. :nevim: A pak mě taky zajímá, s jakou značkou/firmou máte dobré zkušenosti. Samozřejmě nejlépe kvalitu za co nejméně peněz. :mrgreen: Prosím kdyžtak odkazy. Díky moc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
11.6.14 08:27

Máme 2,5m pro dvě děti /9 a 5let/, máme ji třetím rokem, zatím se neomrzela. Značku nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
11.6.14 08:29

Jestli máte více prostoru, vzala bych větší trampolínu… děti strašně rychle rostou a tak nebudete muset za pár let kupovat větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
11.6.14 08:29

My máme ještě menší, 1,8m, konkrétně tuhle: http://trampoliny.heureka.cz/…chranna-sit/ i s poštou stála 2400Kč a nemůžu si stěžovat, 3 děti se tam v pohodě vyřádí a zdá se kvalitní. Máme ji teprve krátce, asi 3 měsíce ale zatím to dceru pořád baví a chodí skákat denně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
11.6.14 08:38

Kdybych se nemusela omezovat skrz malý prostor vzala bych tu 3m - v poměru cena kvalita vycházela výhodněji, když jsem hledala po netu před koupí. Jenže dvorek máme malý tak jsem nakonec vzala tuhle
 http://trampoliny.heureka.cz/…chranna-sit/#…

Syn ji dostal k 2. narozeninám. Skákal na ní celkem dost, teď za rok už není tak aktuální, ale občas na ní jde. Jinak tedy nevím, ale dvě menší děti bych se bála pustit zároveň. Malý tam dost řádil a myslím, že nějaký úraz by byl jen otázkou času. Ještě to šlo, když tam byl malý a 9 letý synovec - ten už si uměl dávat pozor, aby na sebe neskočily, ale třeba mladšího 6 letého synovce, bych se tam už zaráz pustit bála, protože by po sobě určitě skákaly :roll:

Jinak s trampolínou jsem celkem spokojená, drží celkem pevně, ochranná síť má ty nohy až k zemi(což jsem tak vyčetla, že je bezpečnější). Ale celkem dost se drží voda v tom modrém límci dokola, když zmokne. Pak jak se na ní skáče, tak to z toho límce mačká tu vodu a syn má mokré kalhoty :?

Jinak má nosnost 130 kg, ale když tam jde manžel co má 95 kg, tak už se teda pěkně prověšuje a nadskakuje, jde vidět, že tu jeho váhu už to moc nezvládá.

Mě se líbila větší a zelená tato
http://www.zelenatrampolina.cz/…plachta.html

Příspěvek upraven 11.06.14 v 08:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
11.6.14 08:40

Ahoj my teda mame 3.66m a zda se mi akorad ale mame hodne mista, syn je zatim sam, ale skacu ja manzel, babicka, navsteva a on muze v pohode s nami, sourozenec taky pribyde a syna to bavi-neomrzela :) stala pres 5tisic ale znacku nevim. Dulezity je pocet pruzin a stojicich nohou, cim vic tim lip :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
11.6.14 08:47

@IvaX Se tak dívám, že je jen do 120 kg. Trampolína v odkazu od @Verca1989 má nosnost 180 kg a je to i stejná značka trampošky. Nevíte někdo proč? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
11.6.14 08:52

Velikostní rozdíl mezi 2,5m a 3m není zas tam veliký, takže bych určitě zvolila tu třímetrovku. My ji máme taky a raději bych volila 3,6 m ale ta třímetrovka se naskytla za dobrý peníz, tak jsme vzali tu. A hlavně nezapomeň na to, že skákací plocha bude cca o 40-50cm menší, ty průměry co uvádějí jsou měřený i s pružinami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
11.6.14 08:55

Jo taky jsem ty nosnosti tenkrát studovala a když se podíváš do jednotlivých obchodů, tak tam má každý jiný údaj :cert: Myslím, že nakonec bylo na krabici uvedeno do 180 kg, ale jak píšu, když tam jde manžel, tak už to trochu hapruje, ale zas to není tak hrozné drží to a on tam žádná salta zas zapotřebí dělat nemá :)
Jestli můžeš, vzala bych tu 3m, ta má i větší nosnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
11.6.14 09:08

Máme na zahradě 2,4m SPARTAN. Zatím jen pár měsíců a prcci na ní řádí jako čerti :) jinak do dneška jsou v akci trampošky v Globusu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
11.6.14 09:12

Myslím že ta 2,5m stačí. Já co vím tak to děti neomrzelo, spíš naopak, hádají se o ní :mrgreen: 2-3 se na ní vejdou, ale je to o té bezpečnosti. Já se třeba bojím nechat tam děti 6 a 4 roky samotné, když je nemám na očích, přece jen dělají na ní blbosti a tak mám strach, ale samotné dítko tam může být samo a nic se mu nestane. Značku? Nevím, ale mohu se zeptat.

• Citovat
  • Upravit
5631
11.6.14 09:29

Máme trampolínu Sim-buy, máme ji čtvrtou sezónu a určitě neomrzela. Máme menší (asi 2,1 m) a dvě děti se tam vejdou v pohodě, někdy jsou tam 3-4, ale to už je musím zpacifikovat, aby se střídaly (děti věk 4 - 6).
Hlavně, když ji vykulíme po zimě zase ven, tak se skáče celý den. :lol:

Jinak - nevím, jestli něco děláme špatně, ale už jsme museli kupovat nový prstenec na krytí pružin a letos teda i novou ochrannou síť - obojí zteřelo (asi vlivem počasí, v zimě je zazimovaná vevnitř).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-D
687
26.5.15 11:47

Jak dlouho vydrží kryt pružin?

Zdravím, mám dotaz na ty, co mají trampolínu na zahradě.. Zajímá mě, jak dlouho vydrží kryt pružin? Máme trampolínu o průměru 370 cm a ochranná síť je z vnější strany, tudíž kryt je uvnitř skákacího prostoru a děti po něm můžou běhat..

Děkuji za reakce.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
26.5.15 11:58

@8-D tak my máme naštěstí pružiny mimo skákací prostor. Kryt jsme na zimu uklízeli, po druhé zimě jsem ho musela vyhodit. Ten molitan se úplně vydrolil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
26.5.15 12:00

@8-D Hodně záleží, jestli ji budete na zimu skládat nebo ne a jak moc je trampolína kvalitní. My máme z megatrampoliny.cz, tudíž myslím, že je německá, na zimu ji sklízíme a i po dvou letech je kryt jako nový. Na noc tedy zakrýváme plachtou. Příbuzní mají levnou trampolínu z Polska a vypadala dost opotřebovaně už po první sezoně a další známí mají sice kvalitní trampolínu, ale nesklízí jí a už po dvou letech je ten kryt zralý na výměnu - popraskaný, zpuchřelý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí