Trapas

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
326
23.4.07 11:31

Trapas

Maminky, ještě ted jsem celá červená. Byl u nás jeden pan technik poměřit si balkon kvůli markýze. Byl hrozně moc sympatický, normální, skrátka pohodový chlapík. Na balkoně vytáhl metr, že si bude poměřovat. A naše dcerka 3,5 dodala: „Ten pán má ale veliké…“ myslela jsem, že řekne „metr“, ale řekla: „břicho“. Uplně jsem se zastyděla. Ale pán se tomu zasmál a měřil dál. Ale to by nebyla dcerka, aby to nechala jen tak. „Ten pán asi hodně papá. Ty hodně papáš?“ A za chvilku zas: „Ten pán má veliké břicho“ a pořád. Až to říkala asi po čtvrté, tak už mi z toho bylo zle. Když odcházel, tak jsem měla pocit, že už by byl nejraději venku. A pak jsem zjistila, že si tady ještě nechal vzorníček. Takže se sem ještě bude muset vrátit. Budu se asi stydět do červena, ale co se dá dělat. Dcerce jsem vysvětlila, že když má někdo velké břicho, tak se o tom nemluví, že to není hezké, ale to jsem jí měla asi vysvětlit dřív. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4419
23.4.07 12:14

Vždyť to je hezký. Tohle je právě na těch dětech to hezký, že co mají na jazyku tak vypustí ven. Z tohohle bych si opravdu vůbec nic nedělala. A jestli by k tomu měl ten pán nějaké poznámky, tak bych si jen myslela, že nemá děti a neví, jak to prostě chodí. Náš Honzík si taky pouští pusu na špacír. Obzvlášť když starým lidem říká s velkým křikem ČAUUUU a mladým DOBRÝ DEN. A to je jen na okraj. Takže si z tohohle fakt nic nedělej a jen se tomu směj. Možná jen na okraj dcerce vysvětlit, že se to lidem neříká, že mají velký pupík, ale mě to spíš pobavilo :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
23.4.07 12:29

Ahoj,taky bych si z toho nic nedělala i když uznávám že trapas to musel být pro tebe dost velký.Někdy jsou ty děti prostě nevyzpytatelné a co mají na jazyku to klidně řeknou.Já mám čtyřletá dvojčata a nedávno mě byla ostříhat známá a kluk jí říká hned mezi dveřma paní holičko proč máš tak velkou prdel?Taky mi bylo dost trapně,moc jsem se jí omlouvala ale ona to naštěstí zná sama dobře protože má kluka v tom samém věku tak si z toho naštěstí moc nedělala.Myslím že každý normální člověk které má nebo měl malé děti to pochopí a nebere to nijak zle.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
23.4.07 12:32

Sharon, tak tvůj příspěvek fakt nemá chybu :P . Myslím s tou prdelí, tomu jsem se opravdu od srdce zasmála :wink: :lol: . Asi si užíváš s dvojčátky, co?? Smekám před tebou. Já mám zatím jen jedno a to jsem pořád v jednom kole :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
23.4.07 12:44

Máte pravdu, už se tomu taky směju, ale v ten moment a hlavně krátce po té jsem z toho byla úplně v rozpacích. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
23.4.07 13:12
;-)

mě se to taky líbí…ta bezprostřednost dětí..a taky už jsem si prožila své červenání se…a trapas ti povim to musel být ;-)

šla jsem s holkama ráno do školky a míjí nás sousedka z ulice. já zdravím usmívám se a…holky šly napřed, ale v tom se obrátily a nadšeně ke mě přiběhly a jedna přes druhou naprosto radostně křičely: Maminkoooo ta paní měla frňák (v jejich podání flňák) !! viděla si to? viděls ten flňák!!!!!! co k tomu dodat… ;-)

Zdenik a spol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
23.4.07 13:46

Ahoj :) Zasmála jsem a dodávám, že to znám… Ada má tři a půl…
A přesunuji diskusi do Pro pobavení, ju?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
23.4.07 14:20

Packo,fakt si s nima někdy dost užívámale ted převážně už jenom tu legraci :D .Ještě jste mi připoměli jeden trapas nedávno jsme jeli metrem a v metru byl pankáč naprosto typickej s barevným kohoutem a kluk říká hlasitě přes celé metro hale mami proč si ten pán nabarvil vlasy vodofkama a proč má na sobě ty řetězy?Hrozně jsem se bála že ještě od toho pankáče dostaneme nakládačku a ta stanice než jsme vystoupili byla fakt nekonečná.....tak takovéhle trapasy zažíváme docela dost často a převážně je na to expert kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
26.4.07 14:47

Tak přidávám jeden svůj z dneška. Byla jsem u gynekologa a měla na sobě šaty, takže jsem si šla svlíknout jen punčochy a to doslovo. Vylezla jsem na kozu a doktor povídá, no, možná by bylo lepší kdybyste si ještě sundala kalhotky :oops: . Tak jsem mu řekla, že je děsný detailista, ale že mu tedy vyhovím načež se začal děsně smát a prohlásil, že „to tu ještě neměl“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
8.8.07 17:09

Tak tomu gynekologovi jsem se fakt zasmála. To asi čučel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
9.10.07 10:15

Děti jsou prostě kouzelné :D
Taky mám jednu příhodu…to měla dcerka asi 3 roky, jely jsme tramvají nacpanou až po strop. Malá měla povoleno spát se mnou v posteli jen, když manža odjel služebně mimo domov (to aby si na to nakonec nezvykla a nezůstala nám v manželské posteli do puberty :wink: ). Takže jsem jí v té tramvaji zrovna říkala, že tatínek přijede za 3 dny, takže se mnou spinkala už 3× a může jestě 2× spát se mnou ve veliké posteli. Malá se tak zamyslelela a pak na celou tramvaj svým zvonivým hláskem zvolala: A maminko, kolikrát jsi ty spala s tatínkem??? To jste meli videt, jak najedou všichni zbystřili, čekajíc na mou odpoveď!!!! Zčervenaly mi snad i vlasy a vystoupili jsme asi o 4 zastávky dřív. Je ale príma na to vzpomínat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí