Výměna manželek-sledujete?

3011
19.3.07 17:55

Výměna manželek-sledujete?

Ahoj,

teda musím konstatovat, že obdivuji odvahu těch rodin (někteří lidé nejsou moc soudní !), viz včerejší díl, to byla teda síla! Přihlásit se do výměny manželek a ukázat celému národu, jak jsem nepořádná, v jakém binci žiju, a že mám zavšivené děti … no nevím, na to asi nemá každý odvahu! A 100% musela vědět,když se začlo natáčet, že ty holky mají vši.
Určitě i bytovou situaci by mohli mít lepší, stačilo by jen chtít, protože evidentně na PC a moderní plochou TV měli, takže někde třeba platit nájem v jiném bytě by třeba zase až takový problém pro ně být nemusel.

Naopak ta Romka Žaneta mě příjemně překvapila.

Myslíte, že se tam hlásí ty rodiny hlavně kvůli té finanční odměně?
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6597
19.3.07 18:20

Zrovna včera jsme si s manželem říkali, jak je hezký, že všechny rodiny říkají " jdeme do toho, abychom se ujistili, že se máme ještě víc rádi. Chceme zkusit jaké to je být 10 dní v jiné rodině…atd." přitom nikdy nikdo neřekl, jo, jdu do toho kvůli penězům…což si myslím, že 90% rodin jde. Případ zrovna včerejší rodiny a i té předtím ( 5 let nez. manžel ). Naprostý souhlas s tebou. Taky nás romská rodina překvapila, velmi mile, dokonce jsme se hrozně nasmáli, oba byli vtipní, pohotoví, dobrý :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
19.3.07 19:16

Občas sleduju. Myslím že ve většině případů do toho rodiny jdou kvůli penězům… A k těm vším, no nevím jestli je to důkaz nečistoty protože od tý doby co dcera chodí do školy tak nosí domů často lístečky: prohlídněte dětem hlavy ve škole sou vši ! Takže dcera to klidně může dotáhnout ze školy ač doma takový svinčík aby se nám tu rodili vši nemáme… A neřeším jen vši ale taky lístečky typu že se mají děti koupat, a čistě oblíkat i když s tím doma problém nemáme, prostě stačí aby u pár dětí bylo něco špatně a už bombardují všechny rodiče a můžu říct že mě tyto lístečky patřičně nadzvedávají ze židle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26860
19.3.07 20:05

Včerejší díl by fakt super. Chudák Žaneta, ta si teda užila. A musím říct, že to bylo mnohem lepší než nějaká komedie :lol:

Myslím si, že lidi do toho jdou jen kvůli peněz. Proč taky jinak, že jo? Ale já bych si domů žádnou cizí ženskou nepustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
19.3.07 20:12

Katrinko, ale mojí sestře (8let) jsem taky našla vši, když byla u nás. A to naše máma není špína, má doma čisto, uklizeno, malá se denně koupe, 2× týdně si meje vlasy a prostě ty vši přitáhla ze školy a přišlo se na to pozdě. Ono totiž stačí, aby si dítka pověsili čepice vedle sebe a jedno z nich ty potvory už mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
19.3.07 20:27

Me taky byla sympaticktejsi romka. Jenze holky, naklidit jednorazove muze kazdy. A me se nezdalo, ze by ta brnenska rodina mela extra curbes. Treba mouka na zachode je nechutna, ale bordel se mi tam nezdal.
A ty vsi , to je fakt smesny, ja byla v nemecku jako aupair a od deti jsem je za rok ze skolky a skoly chytila 3×. A ze to byla hogofogo rodina:-) A v Cechach se mi to v zivote nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.3.07 20:58

Ahoj
Ja si myslim, ze se tam taky lidi hlasi hlavne kvuli penezum a ne, aby si overili jak se maji radi ci co…
U nekterych lidi nechapu, jak muzou zit v takovych podminkach a popripade tam mit i deti!!!!Bordel, nepracujici manzel…hulici rodinka a pritom ma prazdnou lednicku…
 Alca

• Citovat
  • Upravit
andela
19.3.07 21:01

Jo jo, taky sleduju :-)) I kdyz minule jsem nestihala kvuli malemu :-P.

No me taky neprislo ze by ta „bila“ rodina mela doma nejako extra bordel (tedy az na potraviny na WC no) …

Ale co me nadzvedlo bylo to, ze delali vsichni jak kdyby holky meli mor a ne vsi … ja si teda zive pamatuju, jak mama na moje vsi (spis hnidy) prisla uplne nahodou kdyz jsme byli venku a ja nejak pred ni pohodila hlavou … a to uz jsem mela hnidu plnou hlavu. Tak nastoupil ortosan a myla se cela rodina … Ono chytit nekde vesku je myslim uplne lehke … hlavne ve skole.

Teda ale ta silna holka tmavovlasa - ta byla na pest. Ty bych narezala co by se do ni veslo - pekne vorachla teda :-P

Jinak ja bych do vymeny nesla ani nahodou … aby mi tu nekdo prolejzal byt a hledal kde jaky smitko … to teda ne. Kdyby nekdo ted videl nas koberec s ruznobarevnyma flekama od maleho, tak by asi jako taky rikal ze fuj fuj jaka to spina … ale co nadelam - dite je dite no … :-P A na to teda nejsu zvedava … Ani ty penize mi za to nestoji …

• Citovat
  • Upravit
6260
19.3.07 21:09

Souhlas s Andelou, bohužel naše starší dcera měla taky vši, přinesla je ze školy a zbavovali jsme se jich hodně těžko. A to nejsme žádní špindírové. Takže jsem toho názoru, že i v dnešní době není problém vši chytit.

No a ta holka…provokovala zdárně, asi si s ní užijí…

Jinak do výměny bych taky nešla, už jen pocit, že by nám někdo šmejdil po bytě… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
19.3.07 21:26

Ahoj, me zas ta romka nesedla, pripadlo, ze tam sla jen kvuli tomu, aby vsem ukazala, ze ona je cista romka, porad jen predhazovala, jaky tam maji neporadek, ze musi myt hlavy detem…Podle me to prehanela. Ale nezastavam se ani te druhe. Ale musela to byt pro ni sila, prijit do rodiny, kde se k ni choval novy manzel takhle, a jeste ta babicka…jeji vyrok: Co je to za rodinu, ze maj v dnesni dobe vsi? Boze, vzdyt to zas snad takova udalost neni, kdyz jsem byla mala taky jsem je jednou mela…misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
20.3.07 07:43

Souhlasím s Míšou, nesedla mi ani jedna maminka, ale lidé jsme různí … :) .
Já mám vždycky na krajíčku, když vidím, jak se loučí s dětmi (hlavně když jsou malí). Já bych do výměny v žádném případě nešla HLAVNĚ kvůli dětem, asi bych se zbláznila steskem :oops: 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.3.07 08:25

Bohužel jsme shlédli s manžou výměnu. Už se na ni nedívám, aby se cigáni pozastavovali na všima a dělali ksichty, to už je moc. Ty vši musely ty holky někde chytit. Samy si je nevymyslely. U nás ve školce, kde jsou jen bílé děti se vši objevily, na tom nevidím nic zvláštního.
Mouka v místnosti kde je WC byla přinejmenším divná. :lol:
Tady bylo přesně vidět, co jsou ty cigoši zač. Ten starý vyžraný cigán řekl, že se má přispůsobit ta nová žena, proč on. Tady je vidět, jak oni smýšlí. Ta cigánka se hned začala pachtlovat s jinými cigoškami. Copak by vás napadlo, jít na návštěvu do jiného bytu k cizím lidem, kde jste jen 10dnů? Mě tedy ne.
Dělají to jen kvůli penězům, ani jeden totiž z té výměny nepracoval. Byla to hrůza vidět, jak se morgoši chechtaj za naše dávky. :evil:

• Citovat
  • Upravit
2114
20.3.07 09:30

Anonymní: píšeš že u obě rodiny byli na sociálních dávkách ale odsoudila si za to pouze cigánskou rodinu, čili tobě nevadí že ti bílí byli na socce? Příjde mi to dost rasistický… Krom toho nedávno byla výměna kde byli bílí a ten chlap jestli si dobře pamatuju byl už hodně dlouho bez práce doma, pobíral dávky, manželka na MD a jaký měli dům a vybavení v něm to jejich finanční úrovni vůbec neodpovídalo alespoň né te oficiální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.3.07 09:57

Sany
Jsem rasista. Vychovávám k tomu i své děti. Bohužel vím, jaké to je bydlet vedle té zvěři. Nikomu bych to nepřála. Udělali ze mě rasistu. Chápu tu holku, která nemohla vyjít s tou cigánkou, když ještě vedle nich musí žít. Zároveň nechápu tu rodinu, že už se neodstěhovala. My to udělali, za cenu snížení ceny bytu.
Když vidím morgoše, jak stojí u sociálky ověšení zlatem, telefonují drahými mobilními telefony a jezdí si v Mercedesu, tak ani nemůžu být jiná. Manžel se vysloveně dře, aby nás uživil. Oni si vstanou v 10hod a jdou si pro dávky.
Taky už jsem byla ve dne přepadena jednim … Asi potřeboval na fet. Nikdo kolem nic nevidí a neslyší. Mají z nich strach. Tak se mi nediv za můj postoj. Proto píši i pod anonymem.

• Citovat
  • Upravit
354
20.3.07 09:59

Sany - jen pro přesnost, myslím, že ten „bílý“ tatínek pracoval (skladník?) a „bílá“ maminka byla na mateřské dovolené …

T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky