Spláchnutej a dítě 3,5

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
595
9.12.06 07:17

Spláchnutej a dítě 3,5

Ahojte holčiny,
viděla jste prosím některá film Spláchnutej? Lucinka bude mít svátek a tak bych jí ráda vzala do kina. V našem kině dávají jen Spláchnutej, Happy Feet (také netuším, zda je to vhodné) a Dobu ledovou 2 (tu dostane k Vánocům). Myslíte, že je spláchnutej vhodný pro 3,5 leté dítě? :?:
Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6927
9.12.06 07:25

Ahoj,

ten film, jsem nevidela, ale precetla jsem si recenze a myslim, ze se bude libit. Doba ledova 2 neni nic moc, docela me zkalamala :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.12.06 09:28

já viděla ukázky z happy feet a taky mi to nepřišlo špatný..děj netuším, ale obrázky a zvuky byly krásný
nepřihl emitom

• Citovat
  • Upravit
1935
9.12.06 17:40

Ja teda nevim co je film Splachnutej, ale videla jsem dobu ledovou 2 a happy feet a oboje se mi moc libilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
9.12.06 22:52

zijeme v USA a film ‚Flushed Away‘ jsme videli pred 14 dny. synovi (temer 3.5) se to libilo.
vybirali jsme mezi timto a Happy Feet a na zaklade recenzi jsme se rozhodli pro ‚mysky‘. Happy Feet hodne lidi povazuje za nevhodny pro deti nejmin do 10 let vzhledem k sexualnim poznamkam a hudbe … nevim, mozna cesky preklad takovy neni …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
10.12.06 07:26

Ahojky,
díky za vaše reakce. Jde mi hlavně o to, aby tam nebyly žádné brutality a sprosťárny. Doma na DVD se to vypne, ale v kině ne. :lol: Jinak se jí to určitě líbit bude.
Na pokladně vám řeknou, že v pohodě a pak se můžete divit. 8O Kamarádka mi říkala, že v Rakousku prý jsou třeba Piráti z Karibiku 2 označeni jako vhodné pro děti už od 6 let. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.12.06 23:00

My byli na Dobe Ledove 2 a dceri 3,5 se to libilo, i mne. Na Splachnutej jsme se chystali, ale nestihli jsme to. Pak je v kinech jeste Lovecka sezona a 30ti lete kolegyni se to libilo :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak