Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Neboj, než zase začne škola a i kdyby si toho někdo všiml, je to tak nepodstatné, že to bude zapomenuto.
@pikola píše: Více
ty tomu věříš? Vždyt tu bylo nedávno něco podobného.
Nebojte, celý vesmír se netočí kolem vás. 99 % lidí okolo si pomalu vůbec nevšimlo, že v místnosti jste. Hlavní je přeci Instagram, TikTok, FB a další platformy.
@Doctus píše: Více
ona tu píše diskuse o trapnosti ve škole každý týden, střídá menstruační trapnosti s průjmovými - škoda, velká škoda, že Bravíčko už nevychází - to byla cílovka
@pikola Však to je ta co furt řeší jak má vyřešit že jedou na dovolenou nebo na vodu nebo na cyklistak se školou nebo kam a co když to tam dostane a někdo si toho všimne…co si o ní pomyslí a co by kdyby…
@stinga
Jo takto. Jednu věc jí však zavidím. Že má tolik volného času a může psát hňupiny.
Hňupiny
to je hezký
. To mě nikdy nenapadlo ![]()
tak pokud je jí 17, dnes začaly prázdniny, tak jo
@Vladusxx píše: Více
ano, ona je jediná na střední škole, která má menstruaci
a občas průjem ![]()
@stinga píše: Více
To už se nechodí tajně pít, hopsat na diskotékách, tajně kouřit nebo si dělat zasivarny? V 17 jsem byla furt někde fuč.
Ahoj, stal se mi dneska ve škole strašný trapas. Dnes jsme se neučili a koukali jsme na filmy. Když byla přestávka zvedla jsem se a šla na záchod a najednou jsem viděla, že jsem to dostala a měla flicek až na kalhotech. Rychle jsem běžela do třídy pro vlozku a řekla to kamosce, ta mi půjčila svoje leginy z tělocviku. Jenomže já vůbec necítila, že jsem to dostala a bojím se, že to někdo viděl (hlavně kluci). Bojím se, že si kvůli tomu ze mě budou dělat srandu a navíc za mnou chodili a ptali se proč mám jiné kalho