Nepřekonatelné trapasy v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Stal se vám někdy takový trapas, že jste chtěli hned z práce na dobro odejít? Takový, že by vás hanba fackovala a báli by jste se o to, že usilujete i o jiná místa v regionu a tohle by se s vámi táhlo, protože kolegyně jsou nepřející a přibarvující drbny? Ve stylu, že se bude ještě pár let říkat např. támhleta byla nepořádná, támhleta na vše zapomíná, tahle zašpinila toaletu a neuklidila nebo toaletak hodila mimo mísu, tahle kradla v obchode atd atd atd.
Asi to zní jako banalita, ale něco podobného se mi stalo. Myslím si, že to na mě svedly, protože já mám z těhle trapasů obavu, a vždy vše kontroluju. Nemají mě rády a vše je vždy na mě. Ale samy na sebe špínu nehazou a ja jsem tam zatím jen rok. Pracuji tu hlavně kvůli možnosti časem pracovat blíž domu.
Mě osobně se to tedy nestalo, žádný vlastně trapas, nebo nějaká hrozná scéna, kdy bych opravdu musela kvůlitomu odejít. Stalo se to mé známé!!! Nastoupila do práce, kde se jí líbilo, vše zvládala, práce jí bavila.Po čase tamnastoupil její spolužák, o kterého už tenkrát měla zájem. Bohužel se nějak ani jeden neudrželi a pomilovali se v práci (bylo to na noční směně, kdy tam opravdu nikdo jiný nebyl),ale bohužel jak na potvoru přijelovedení, možná nějaká namátková kontrola a načapali je tam
No musí to být šílený trapas, oba nahý a zrovna v tom nejlepším
Druhý den se s ní prýnikdo nebavil a na dveřích bylo napsané " V ZAMĚSTNÁNÍ SE NEŠUKÁ, ALE POUZE PRACUJE"!!!
No bylo jí to trapné, že hned ukončila vše. Jako je to v podstatě normální, ale zase né v práci a hlavně oba mají partnery, o to hůř se to doma asi blbě vysvětluje no. Musí to být šílený trapas, ale zase si za to můžou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych se ráda vyjádřila, ale vůbec jsem nepochopila, o co ti jde. Trapasů jsem zažila spousty, za některé se stydím leta
Ale krádež v obchodě není trapas, nechápu, jak to na tebe někdo může svádět? Nebo myslíš, že na tebe někdo svedl nepořádek na záchodě? To přece není důvod k odchodu z práce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako, že by se k dalšímu zaměstnavateli dostalo, že jsi hodila toaleťák vedle záchodové mísy?
. Já teda čekala, že jsi nejmíň nazvracela šéfovi do bot po nevydařeným vánočním večírku… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Janli píše:
Jako, že by se k dalšímu zaměstnavateli dostalo, že jsi hodila toaleťák vedle záchodové mísy?![]()
. Já teda čekala, že jsi nejmíň nazvracela šéfovi do bot po nevydařeným vánočním večírku…
Taky jsem tomu nepochopila hlavu, patu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak takovy trapas se mi nestal, ale jedne dame od zahranicniho partnera, navic Češce-emigrantce, jsem omylem poslala soubor megavtipnych politickych koláží - napr. Topolankova hlava nasazena na tělu chlapa se ztoporenym penisem, pani Z. Paroubkova jako ten debilek v Mrazikovi atd., vesmes teda sprosťarny. Pani to vzala s humorem, napsala mi, ze predvolebni kampaň nam vrcholí, ale ja se stydela, ze nejsem dama ![]()
- Citovat
- Upravit
Co to plácáš? Jako že starý zaměstnavatel zavolá novému zaměstnavateli a řekne mu, že Božka z oddělení X říkala, že pohazuješ toaleťáky kolem záchoda? Nebo Božka přijde rovnou do tvé nové práce všem vykládat tvoje nectnosti? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak abych trochu pobavila, když už tady kafráme… Moje kolegyně jednou vyletěla z kanclu s očima na vrch hlavy a řvaním - Já jsem taková kráva… No, odeslala omylem erotickou sms, která patřila jejímu milenci, řediteli firmy. Nejenže musela za ředitelem, aby mu to vysvětlila, ale navíc se provalil milenecký poměr, který měla s kolegou, on měl totiž dost zvláštní jméno, takže to už se okecat nedalo… Hodně dlouho měla chuť chodit kanálama… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Stal se vám někdy takový trapas, že jste chtěli hned z práce na dobro odejít? Takový, že by vás hanba fackovala a báli by jste se o to, že usilujete i o jiná místa v regionu a tohle by se s vámi táhlo, protože kolegyně jsou nepřející a přibarvující drbny? Ve stylu, že se bude ještě pár let říkat např. támhleta byla nepořádná, támhleta na vše zapomíná, tahle zašpinila toaletu a neuklidila nebo toaletak hodila mimo mísu, tahle kradla v obchode atd atd atd.
Asi to zní jako banalita, ale něco podobného se mi stalo. Myslím si, že to na mě svedly, protože já mám z těhle trapasů obavu, a vždy vše kontroluju. Nemají mě rády a vše je vždy na mě. Ale samy na sebe špínu nehazou a ja jsem tam zatím jen rok. Pracuji tu hlavně kvůli možnosti časem pracovat blíž domu.
Jo jo
stalo se mi, že jsem obsluhovala hosty ( dva hezké chlapy) a když jsem odcházela, tak jsem zakopla o schod, spadla jsem a jak jsem letěla, tak jsem si ještě dala hlavou o takový železný talíř, který byl na zdi. Samozřejmě podívaná pro všechny ještě s náležitým ukončením
ale aspoň jsem zpříjemnila den ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jo jostalo se mi, že jsem obsluhovala hosty ( dva hezké chlapy) a když jsem odcházela, tak jsem zakopla o schod, spadla jsem a jak jsem letěla, tak jsem si ještě dala hlavou o takový železný talíř, který byl na zdi. Samozřejmě podívaná pro všechny ještě s náležitým ukončením
ale aspoň jsem zpříjemnila den
A vůbec jsem v tomhle zaměstnání měla víc trapasů, chodila tam stálá klientela a každý čekal co udělám nebo co si udělám ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jo jostalo se mi, že jsem obsluhovala hosty ( dva hezké chlapy) a když jsem odcházela, tak jsem zakopla o schod, spadla jsem a jak jsem letěla, tak jsem si ještě dala hlavou o takový železný talíř, který byl na zdi. Samozřejmě podívaná pro všechny ještě s náležitým ukončením
ale aspoň jsem zpříjemnila den
Stane se, ale tohle si myslím že by nebyl důvod, proč bych odešla z práce
jako trapas to každopádně je, ale ne abych odešla kvůli tomu ze zaměstnání…Oni jsou právě daleko horší věci, jako je právě třeba ta krádež atd, proto raději nekradu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás v práci se vyskytovala osoba, která měla zcela evidentně problém s vyprazdňováním.
Jenže u nás jsou takové ty klasické hajzlíky (alespoň pro ženské), kdy jsou vedle sebe tři buňky, kdy slyšíte každé kápnutí. Takže lidi chodí na velkou na záchod pro postižené. Ten je jenom jeden a vchod na něj je přímo z chodby, míří tam kamera a celkově je docela vidět, když do něj někdo jde. Navíc na ten vchod přímo vidí security guard, který je u vchodu na pracoviště.
No… a ta osoba to jednou nezvládla a její obsah vystřelil ven ještě dříve než dosedla. To by nebyl takový problém. Prostě zavolám uklízečku: dejte mi hadr. Nikdo o ničem nemusel vědět.
Ale ta osoba se prostě rozhodla, že to zahraje do autu. Normálně odešla, jako by se nic nestalo. Jenže ono se stalo. Zeď, záchod, podlaha… kompletně všechno od ho…
Přišlo se na to snadno. Šla jsem tehdy s kamarádkou od osobních skříněk a ona se chtěla stavit na záchod - postižený byl nejblíž a tak otevřela dveře a málem jsme se obě dvě zblily. Ten puch a průjem všude kolem, humus. Okamžitě jsme to nahlásily, aby přišla uklízečka, kterou jsem upřímně litovala.
Pro security to bylo otázkou minut než ze záznamu kamer zjistili kdo to byl. A přestože se to ven dostat nemělo, tak dostalo. Ta osoba dala o pár dní později výpověď a už se v kanclu neukázala. Vůbec se jí nedivím, ale mohla si za to sama. A myslím, že někteří jsou schopní tuhle historku dostat i do jejího nového zaměstnání.
Tenhle druh trapasů existuje. Ale jsou to extrémy a myslím si, že si za to ta osoba vždycky může sama.
Anonym - detaily o práci, nechci aby si mě lidi spojili s profilem.
- Citovat
- Upravit
Já jsem zažila při pohovoru před mnoha lety. Byla jsem přímo u ředitele firmy a on si u toho pohovoru stříhal nehty na nohách
no.. nebyl to pohovor na pedikérku, aby bylo jasno ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
U nás v práci se vyskytovala osoba, která měla zcela evidentně problém s vyprazdňováním.
Jenže u nás jsou takové ty klasické hajzlíky (alespoň pro ženské), kdy jsou vedle sebe tři buňky, kdy slyšíte každé kápnutí. Takže lidi chodí na velkou na záchod pro postižené. Ten je jenom jeden a vchod na něj je přímo z chodby, míří tam kamera a celkově je docela vidět, když do něj někdo jde. Navíc na ten vchod přímo vidí security guard, který je u vchodu na pracoviště.
No… a ta osoba to jednou nezvládla a její obsah vystřelil ven ještě dříve než dosedla. To by nebyl takový problém. Prostě zavolám uklízečku: dejte mi hadr. Nikdo o ničem nemusel vědět.
Ale ta osoba se prostě rozhodla, že to zahraje do autu. Normálně odešla, jako by se nic nestalo. Jenže ono se stalo. Zeď, záchod, podlaha… kompletně všechno od ho…
Přišlo se na to snadno. Šla jsem tehdy s kamarádkou od osobních skříněk a ona se chtěla stavit na záchod - postižený byl nejblíž a tak otevřela dveře a málem jsme se obě dvě zblily. Ten puch a průjem všude kolem, humus. Okamžitě jsme to nahlásily, aby přišla uklízečka, kterou jsem upřímně litovala.
Pro security to bylo otázkou minut než ze záznamu kamer zjistili kdo to byl. A přestože se to ven dostat nemělo, tak dostalo. Ta osoba dala o pár dní později výpověď a už se v kanclu neukázala. Vůbec se jí nedivím, ale mohla si za to sama. A myslím, že někteří jsou schopní tuhle historku dostat i do jejího nového zaměstnání.
Tenhle druh trapasů existuje. Ale jsou to extrémy a myslím si, že si za to ta osoba vždycky může sama.Anonym - detaily o práci, nechci aby si mě lidi spojili s profilem.
tak to bych zase tak neřešila, pokud jde o někoho jiného, je to její problém a at se klidně o ní dozví v nové práci jaká je, nebo jaká byla.Tady bych to vůbec neřešila. Já si prvně myslela, že ta osoba to na tebe jako svedla, to už by bylo fakt strašný, ale když se tě to vlastně netýká, tak vlastně jde o ho.no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit