Třebíč - výlety

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
172
22.6.11 22:36

Třebíč - výlety

Ahoj,

chystáme se do Třebíče na 3 dny. Poradíte něco zajímavého, co navštívit?
Dále ocením info o nějakém dětském hřišti či centru (děti 2 a 4 roky) nebo něco, co děti ocení.

Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8284
22.6.11 23:01

Vy jedete dobrovolne do Trebice? :zed: :mrgreen: Neee, delam si srandu! :wink:
Ja jsem z Trebice, i kdyz uz tam deset let neziju, ale jezdime pravidelne, nebot tam mam cele pribuzenstvo.
Ale at premyslim, jak premyslim, co zajimavyho si tam uzit s detmi fakt nevim… :think: Ja vetsinou cely pobyt stravim po pribuznych, sem tam nejake to detske hriste na sidlisti, ale nerekla bych, ze jsem tam „potkala“ nejake zvlastni, vetsi, ktere by stalo za zminku…
Ani zadne jine zajimave detske atrakce me nenapadaji… Takze spis jsem sama zvedava, jestli nekdo neco poradi, sama bych se nechala inspirovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
23.6.11 06:52

Mám pár věcí,které nevím,jeslti děti ocení,ale i tak píšu:Židovský hřbitov,Židovské městečko,Třebíčská věž,V Bazilice bylinková zahrádka,směr Znojmo teď je nově otevřený nějaký sportovní areál,kde je možnost bruslit,jezdis na kole po překážkách,pro děti různé prolízačky,pro dospělý zadarmo poslivna venkovní bez dozoru,hospůdka se zahrádkou…, :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
23.6.11 07:03

Ahoj, do konce června se tu koná výstava Borovina živá dodnes . Byli na ní děti od nás ze školky a kudy chodí, tudy tu výstavu doporučují :palec:
Jinak v Domcích je teď nové velké dětské hřiště (blízko baseballového areálu, poblíž Intersparu), nebyli jsme tam, ale slyšela jsem o něm jen nejlepší - směr Znojmo.
Nevím, kde budete bydlet, v centru moc hřišť není, ale třeba na Hájku mezi panelákama je něco snad na každém kroku.
Ve městě se s dětma vyplatí zajít do restaurace na Hradbách (dolní strana náměstí), je to zahradní restaurace s pískovištěm.
Skvělé prostředí „baby friendly“ je i na Hostelu , ale tam přestali vařit :nevim: Hned vedle je cukrárna s dětským koutkem, ale od poslední změny majitelů jsem tam nebyla.
Info o koupališti Polanka - tady .
Spíš se ptej.
Na výlety my jezdíme hlavně do Jihlavy do Zoo nebo do Telče. Krásnej je zámeckej park v Jaroměřicích.
Možná by stálo za to vyšlápnout si třebíčskou městskou věž, z tý byl loni nadšenej i náš mladej. Židovské město, židovský hřbitov, tam můžeš s klidem děti vzít. A areál baziliky a muzea by taky stál za shlídnutí.
A možná by vás zaujal i výlet na Sádek - vinice, restaurace.
Jako kolem centra je pár parků, kde se děcka můžou vylítat. Ale třeba do muzea (betlémy, dýmky, vltavíny) bych s nima nechodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JanaPom33
22.7.11 11:17

Restaurace-oslava narozenin

Dobrý den, chci se zeptat kde bychom mohli s rodinou, včetně našich malých třech ratolestí, oslavit narozeniny našeho pětiletého syna? :wink:

• Citovat
  • Upravit
Šišinka16
22.7.11 11:20

Myslíte přímo v Třebíči či v okolí? :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
JanaPom33
22.7.11 11:23

Dobrý den,myslím přímo v městě Třebíči. Právě jsme se přistěhovali z okolí Šumavy. :wink:

• Citovat
  • Upravit
Šišinka16
22.7.11 11:31

Myslím, že nejlepší volbou by byla restaurace Holiday. Sídlí při výjezdu z náměstí směr Brno viz www.cafebarholiday.cz .Naleznete zde příjemné prostředí s profesionální příjemnou obsluhou a o jídle ani nemluvě. V Třebíči se lépe nanajíte! Vynikající jídlo si můžete vybrat z široké škály jídelního lístku. Dětem se tam zajisté bude také líbit. Zaslechla jsem, že děti při dlouhé chvíli dostanou od personálu omalovánky a při odchodu i lízátka.
Přeji příjemnou oslavu a pak se ozvěte, jak to dopadlo.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
4118
22.7.11 12:38

Holiday je skvělý tip. Personál je k dětem chápavý, jídlo vynikající.
Ještě mě napadl Kmotr , ale tam není ani salonek ani nekuřácký prostor (jen v době oběda se tam nekouří). Každopádně je tam možné hrát bowling i s malými dětmi (2 dráhy jsou schopní přizpůsobit dětské hře; zažila jsem sedm 2-4letých dětí na jedné dráze :pankac: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JanaPom33
26.7.11 09:37

Velmi děkuji za další doporučení, ale už jsme na doporučení Sisinky16 o víkendu navštívili restauraci Holiday. Ondrášek- náš pětiletý oslavenec byl nadšený, ostatně jako my všichni. Opravdu velmi solidní restaurace s příjemnou obsluhou a vynikajícím jídlem. Jsem ráda, že sme s dětmi mohli do nekuřáckého salonku a překvapilo mě, že pro naši nejmenší Nikolku servírka poskytla baby-židličku :palec: Jako dáreček pak Onďa dostal pečenou bábovku, moc sme si na ní pochutnali.
Děkujem za doporučení, zkusíme navštívit i Kmotra, ale do Holiday určitě ještě nejednou zavítáme.. :-)

• Citovat
  • Upravit
Tereza T.
27.7.11 09:38

Hvězda

Taky se přidávám k doporučení sportovního areálu Hvězda na Znojemské ulici, je to pod Lidlem. Pak bych radila se jet vykoupat na Vranovskou přehradu, my si poslední dobou vždycky po cestě ve Stříteži nakoupíme eňo ňůňo řízky na celý den a mám to bez práce 8-)

• Citovat
  • Upravit
1209
30.9.11 12:18

Kam na výlet - do 60 km od Třebíče?

Ahoj, poraďte, prosím, kam vyrazit na výlet s kočárkem a tříleťačkou. Kratší procházka zakončená zmrzlinou by byla ideální :palec:

Předem děkuji za příspěvky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
30.9.11 12:45

Za nás jedině ZOO Jihlava :pankac: A vlakem je to úplně největší dobrodružství :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
10.5.14 17:04

:mavam: chystáme se na výlet do Třebíče a rádi by jsme někam na oběd, ne nic extra, prostě se dobře a ne draho najíst :kytka: budu ráda za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
10.5.14 17:08

Phoenix na horni straně nam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.