Třeboň, tipy s 28měsíční dcerou

259
25.4.14 22:11

trebon tipy

Ahoj, jedeme na 4 dny do Trebone. Poradite co by se tam dalo podnikat s 28 mesicni dcerou? Planujeme zatim jen koupani v Aurore a prochazku kolem Sveta. Jinak hrobku uz sme videli a ta pro malou neni. A nejak me nic nenapada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1295
25.4.14 22:36

Rozhodně nevynechte obídek v restauraci Šupinka! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
25.4.14 22:40

Nedaleko je borovansky mlyn s vystavou Puda plna pohadek, vystava postavicek z pohadek, pak kdyz uz budete u Borovan, je odsud par km zoo Dvorce, je to soukroma zoo, takze trochu rozdil od tech klasickych, maji tam tygry, lvi, velbloudy, atd atd a vsechny zvirata jsou krasne videt, kousicek od lidi (samozrejmd za plotem :-) ) letos se tam chystame zas.. a pak treba aquapark v Gmundu v Rakousich, kousicek od hranic, tam je to paradni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66816
25.4.14 22:40

Projeli jsme to tam na kole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11877
25.4.14 22:55

Když chytnete špatné počasí, můžete zkusit výtvartnou dílnu v Penzionu keramika www. penzionkeramika. cz

My tam i bydleli, v dílně jsme byli dvakrát a dětem se to líbilo. I těm malým, i když moc dlouho u malování hrnečků nevydržely. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.4.14 23:47

@Šťopík super napad!

Příspěvek upraven 25.04.14 v 23:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.4.14 23:49

@pet01 my musime neci primo v trboni. Jedem bez auta protoze dcera v nem zvraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.4.14 23:50

@Titty ta to se bude urcite dceri libit. Diky za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.4.14 23:52

@Titty aha ale to je v jindrichove hradci. Tak tam se nedostaneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11877
26.4.14 00:14

@cherrylady aha, to mě nenapadlo, škoda. Jedině autobusem a vlakem, ale to už je zase kus cesty. Není to přímo v Hradci, ještě vesnice za ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
26.4.14 00:25

@cherrylady jeee, Trebon, tam jsem nebyla jiz leta. Strasne rada bych poradila cukrarnu v zameckym parku, Pergolu na kopecku, park za Laznemi a tzv. u Sneka a dalsi, ale po tech letech fakt nevim, jestli to jeste existuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
26.4.14 05:28

Škoda, že nemáte auto.Jsem přímo z Třeboně, dala bych typy. Teď je problém, že tu turistic. sezona teprve začíná. Tak přímo v Třeboni-pěkný bazén je i v lázních Berta(je tam čistší voda a teplejší),cukrárna pro děti Pohádka přímo na náměstí, navštivte rybník Rožmberk a projděte jeho hráz až k česlům(vlakem do stanice Lužnice),zámek v Třeboni, obora s koňmi směrem na Branou(taky se dá zvládnout s kočárem procházkou po hrázi Opatovic. rybníka).
Jinak bych půjčila kola(v lázních Aurora) a vyjela bych i s dětskou sedačkou do okolních lesů, ale nejvíce doporučuji rybí bufet U sumečka na Staňkově. Kam se na něj hrabou všechny ty naše rybí restaurace v Třeboni. Umí tam skvěle udělat ryby a hlavně je to i pro děti, bez kostí. Vedle je i hřiště. Kola si popovezte vlakem do stanice Majdalena a pak nasedněte a šlapejte směr Chlum, dále Staňkov a ptejte se místních. Já moc ryby nemusím, ale toto je opravdová pochoutka.Dopor.si objednat přímo sumečka.
Jinak přeji příjemný pobyt. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
26.4.14 07:03

Supinka je dobra, ale uplne stejne dobre se najite v jine rybi restauraci a nebudete za to platit tak strasne penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
26.4.14 11:02

@smutná máma jsi z Třeboně? Já tam vyrůstala. Ale před lety se odstěhovala a už zapomínám :oops: tahle diskuze mi oživuje některé vzpomínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3553
27.4.14 13:41

Mužete m poradit ubytování v Třeboni nebo v okolí? Chceme jet v červenci na 2 noci. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí