Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Prosím o doporučení na trekové boty pro děti, se kterými jste spokojené, máte vyzkoušené.
Představuji si bud s goretexem ( těm jiným membránám moc nevěřím) nebo celokožené s možností impregnace. Kotníčkové. Budou je nosit na treky + podzim zima běžně, at to unosí.
Vel cca 35 ( holka ) a 37 ( kluk)- takže asi ne ještě klasický dospělý sortiment.
Dík
Jestli Vam finance dovoli, tak doporucuji Salewa.
Jinak Keen a ted u deti zkousim Trollkids - norska znacka.
Salomon boty u deti hodne zklamaly, byli jsme na celodenni ture a decka mely nohu samy puchyr. T
Doporučte prosím trekovky pro kluky, ideálně s takovou tou gumou okolo spodku boty jako má třeba Columbia, membrána … díky ![]()
Kluk má Keeny. Boty super, lehké, široká kulaté špička, nepropustné. Jen ta cena…
Nas mladej (5 let, nosi vel.28-29) ma jeste od lonska celorocky Primigi a super, jsou taky s goratexem a nepromoknou,mel je v lete na 2 dovolenych na horach a zcela bez problemu.
P.S.nikde netlaci, nosi je ted I do skolky, jak uz je rano chladno,noha se v tom nepoti a staly cca 1300, ale fakt je taha krome mrazu a hicu skoro furt. Kupovali jsme je v Plzni u Beranka.
O Keenech uvazuju do budoucna o sandalech, az mu vydrzi dyl nez 1 sezonu…ted mel dvoje boty z Bati a taky uplne v pohode (sandaly a kecky, trekove jsem tam vylozene asi nevidela) - my je s muzem mame oba uz nekolik sezon.
Za nás jedině Superfity. Je jedno, jestli do města, na hory, nebo do školky na zahradu. Mají goretex, absolutně nepromoknou a jsou téměř nezničitelné!§ Kupuji už roky a super!!
@drsňačka píše:
Za nás jedině Superfity. Je jedno, jestli do města, na hory, nebo do školky na zahradu. Mají goretex, absolutně nepromoknou a jsou téměř nezničitelné!§ Kupuji už roky a super!!
Jako jo, měla jsem je do ted, jako univerzálky do města i do přírody. fakt nepromoknout. ale ted už chci jednak něco robustnějšího, , co fakt nohu podrží . ale hlavně celokožený, což superfitky nejsou. rok vydržely a byla jsem spokojená maximálně. ale ted už dětem vydrží velikost déle a pak goretex odchází a kůže je pak nezaplacení
@alli_li Zdravím, mohu poprosit o zkusenosti s Trollkids? Prave mam v reklamaci Goretexove Superfity a uz je nechci, sly kvalitou dolu. Shanim 34. Nepromokavou, prodysnou, lehkou, ne moc tuhou, proste vhodnou obuv pro aktivni dite, co hodne chodi v kazdem pocasi.