Mohu takto otěhotnět?

Anonymní
2.4.23 17:31

Treni tehotenstvi

Ahoj, je mi 17 a budu brat HA, ale chtela bych se zeptat, jestli hrozi tehotenstvi v pripade, ze jsme se s pritelem mazlili a oba jsme byli nazi. Ja na nem sedela a treli jsme se o sebe, neudelal se.
Nemeli jsme spolu pohlavni styk, jenom jsme se o sebe treli a on da se rict,,dorazel"

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15097
2.4.23 17:33

Chyběla jsi v přírodopisu na hodiny sexuální výchovy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
2.4.23 17:41

Třením se rozmnožují pouze ryby. U savců to nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
2.4.23 17:43
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 17 a budu brat HA, ale chtela bych se zeptat, jestli hrozi tehotenstvi v pripade, ze jsme se s pritelem mazlili a oba jsme byli nazi. Ja na nem sedela a treli jsme se o sebe, neudelal se.
Nemeli jsme spolu pohlavni styk, jenom jsme se o sebe treli a on da se rict,,dorazel"

Hele nevím jakou literaturu čteš, ale nemělo by to už byt 3+. Tam se pise, ze se rodiče mají moc radi, mazli se spolu a pak mají miminko :lol: ve skutečnosti je to ještě malinko jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
2.4.23 18:00

To jsou hrozné odpovědi, ironie, sarkasmus, shazování.. zakladatelko, z toho, co jsi popsala, nic nehrozí, neboj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
2.4.23 18:39

Mě teda docela zaráží, že přece jen v dnešní době tohle skoro dospělá holka neví, ale přesto začíná tedy se sexem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.23 18:44

Já se tomu zděšení v mladém věku nedivím vůbec. :nevim: Však se říká, stačí kapka… A nezkušená holka to neodhadne - ještě s vědomím, co by v jejím věku dítě znamenalo.

Zakladatelko, snad ti tohle bylo poučením a posvištíš pro antinu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42476
2.4.23 18:49
@Jirka607 píše:
Třením se rozmnožují pouze ryby. U savců to nestačí.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
2.4.23 19:53
@broskvová zmrzlina píše:
Já se tomu zděšení v mladém věku nedivím vůbec. :nevim: Však se říká, stačí kapka… A nezkušená holka to neodhadne - ještě s vědomím, co by v jejím věku dítě znamenalo.Zakladatelko, snad ti tohle bylo poučením a posvištíš pro antinu. :kytka:

No já teda byla hodně dlouho taková “dětská”, leč četla jsem casopis Dívka asi od 11 let a vše potřebné jsem tak nějak asi měla nastudováno :think: takže jsem se nikdy nebala, ze z pouheho kontaktu s druhým nahym tělem otehotnim (když nedošlo k sexu). Přijde mi to dost divne. Neřeknu bat se potom nějaké příhody, když už sex opravdu je, tam se muže stát leccos, co mladou holku vyplaší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.23 21:09
@Semtex píše:
No já teda byla hodně dlouho taková “dětská”, leč četla jsem casopis Dívka asi od 11 let a vše potřebné jsem tak nějak asi měla nastudováno :think: takže jsem se nikdy nebala, ze z pouheho kontaktu s druhým nahym tělem otehotnim (když nedošlo k sexu). Přijde mi to dost divne. Neřeknu bat se potom nějaké příhody, když už sex opravdu je, tam se muže stát leccos, co mladou holku vyplaší :lol:

Tyjo, tak to já jsem byla totální plašan. :lol: Už jsem viděla, jak někde bude kapka, která se mázne a ajajaj. :mrgreen: Že k otěhotnění musí klapnout víc věcí naráz mi došlo, až když nadešel čas. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
2.4.23 23:39
@broskvová zmrzlina píše:
Tyjo, tak to já jsem byla totální plašan. :lol: Už jsem viděla, jak někde bude kapka, která se mázne a ajajaj. :mrgreen: Že k otěhotnění musí klapnout víc věcí naráz mi došlo, až když nadešel čas. :D

Chudák…ani vysmrkat se nemohl.🤔.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
3.4.23 00:28

Příště, až budete s přítelem spolu sami, oblékni mu kondom. Potom se spolu můžete bez obav mazlit a třít se o sebe a nemusíš se ani bránit tomu, když na Tebe bude dorážet a vjede do Tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
3.4.23 09:18
@Lemrucha píše:
Příště, až budete s přítelem spolu sami, oblékni mu kondom. Potom se spolu můžete bez obav mazlit a třít se o sebe a nemusíš se ani bránit tomu, když na Tebe bude dorážet a vjede do Tebe.

Krásně napsáno. Jen bych doplnil, že s tím oblékáním je třeba počkat až na vhodný okamžik.😜

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.23 12:09

Ahoj holky prosím pěkně byla sem v lednu 2023 na profuk vejcovodu řekli mi že mám malou šanci na tehu ale že se může stát zázrak 4.3 sem měla Menzes ale v puse pořád divná pachuť tak sem si další měsíc udělala test 3 dny sem měla spoždeni tes vyšel jedna silná druhá slabá byla sem u lékaře podle ultrazvuku něco viděl nebyl si jistý tak bral krev podle krve nejsem opět se koukal na ultrazvuk pořád koukal a nebyl si jistý předepsal mi léky Utrogestan 1-0-1 neřekl jak je mám používat tak že je zapijim myslíte že mi je dal kvůli tomu že sem tehu nebo spíš abych byla v úterý znovu k lékaři jinak pořád spozdeni dnes je to 7 den děkuji pěkně za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí