Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 17 a budu brat HA, ale chtela bych se zeptat, jestli hrozi tehotenstvi v pripade, ze jsme se s pritelem mazlili a oba jsme byli nazi. Ja na nem sedela a treli jsme se o sebe, neudelal se.
Nemeli jsme spolu pohlavni styk, jenom jsme se o sebe treli a on da se rict,,dorazel"
Hele nevím jakou literaturu čteš, ale nemělo by to už byt 3+. Tam se pise, ze se rodiče mají moc radi, mazli se spolu a pak mají miminko
ve skutečnosti je to ještě malinko jinak ![]()
To jsou hrozné odpovědi, ironie, sarkasmus, shazování.. zakladatelko, z toho, co jsi popsala, nic nehrozí, neboj!
Mě teda docela zaráží, že přece jen v dnešní době tohle skoro dospělá holka neví, ale přesto začíná tedy se sexem ![]()
Já se tomu zděšení v mladém věku nedivím vůbec.
Však se říká, stačí kapka… A nezkušená holka to neodhadne - ještě s vědomím, co by v jejím věku dítě znamenalo.
Zakladatelko, snad ti tohle bylo poučením a posvištíš pro antinu. ![]()
@broskvová zmrzlina píše:
Já se tomu zděšení v mladém věku nedivím vůbec.Však se říká, stačí kapka… A nezkušená holka to neodhadne - ještě s vědomím, co by v jejím věku dítě znamenalo.Zakladatelko, snad ti tohle bylo poučením a posvištíš pro antinu.
No já teda byla hodně dlouho taková “dětská”, leč četla jsem casopis Dívka asi od 11 let a vše potřebné jsem tak nějak asi měla nastudováno
takže jsem se nikdy nebala, ze z pouheho kontaktu s druhým nahym tělem otehotnim (když nedošlo k sexu). Přijde mi to dost divne. Neřeknu bat se potom nějaké příhody, když už sex opravdu je, tam se muže stát leccos, co mladou holku vyplaší ![]()
@Semtex píše:
No já teda byla hodně dlouho taková “dětská”, leč četla jsem casopis Dívka asi od 11 let a vše potřebné jsem tak nějak asi měla nastudovánotakže jsem se nikdy nebala, ze z pouheho kontaktu s druhým nahym tělem otehotnim (když nedošlo k sexu). Přijde mi to dost divne. Neřeknu bat se potom nějaké příhody, když už sex opravdu je, tam se muže stát leccos, co mladou holku vyplaší
Tyjo, tak to já jsem byla totální plašan.
Už jsem viděla, jak někde bude kapka, která se mázne a ajajaj.
Že k otěhotnění musí klapnout víc věcí naráz mi došlo, až když nadešel čas. ![]()
@broskvová zmrzlina píše:
Tyjo, tak to já jsem byla totální plašan.Už jsem viděla, jak někde bude kapka, která se mázne a ajajaj.
Že k otěhotnění musí klapnout víc věcí naráz mi došlo, až když nadešel čas.
Chudák…ani vysmrkat se nemohl.🤔.
Příště, až budete s přítelem spolu sami, oblékni mu kondom. Potom se spolu můžete bez obav mazlit a třít se o sebe a nemusíš se ani bránit tomu, když na Tebe bude dorážet a vjede do Tebe.
@Lemrucha píše:
Příště, až budete s přítelem spolu sami, oblékni mu kondom. Potom se spolu můžete bez obav mazlit a třít se o sebe a nemusíš se ani bránit tomu, když na Tebe bude dorážet a vjede do Tebe.
Krásně napsáno. Jen bych doplnil, že s tím oblékáním je třeba počkat až na vhodný okamžik.😜
Ahoj holky prosím pěkně byla sem v lednu 2023 na profuk vejcovodu řekli mi že mám malou šanci na tehu ale že se může stát zázrak 4.3 sem měla Menzes ale v puse pořád divná pachuť tak sem si další měsíc udělala test 3 dny sem měla spoždeni tes vyšel jedna silná druhá slabá byla sem u lékaře podle ultrazvuku něco viděl nebyl si jistý tak bral krev podle krve nejsem opět se koukal na ultrazvuk pořád koukal a nebyl si jistý předepsal mi léky Utrogestan 1-0-1 neřekl jak je mám používat tak že je zapijim myslíte že mi je dal kvůli tomu že sem tehu nebo spíš abych byla v úterý znovu k lékaři jinak pořád spozdeni dnes je to 7 den děkuji pěkně za odpověď
Ahoj, je mi 17 a budu brat HA, ale chtela bych se zeptat, jestli hrozi tehotenstvi v pripade, ze jsme se s pritelem mazlili a oba jsme byli nazi. Ja na nem sedela a treli jsme se o sebe, neudelal se.
Nemeli jsme spolu pohlavni styk, jenom jsme se o sebe treli a on da se rict,,dorazel"