Silnější krvácení ve 13tt a hlen

2
1.4.23 16:28

silnější krvácení ve 13tt a hlen

Ahoj holky, jdu si k Vám pro radu.Jsem ve 13tt a dnes poprvé jsem z ničeho nic začala silněji krvácet…s výsledkem na toaletním papíru byl hlen. Poradte mi prosím, zda mám mít obavy a vyhledat lékaře, nebo zachovat klidnou hlavu a vyčkat co bude dál. Podbrisek mě nebolí a teploty nebo tak také nemám. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4492
1.4.23 16:34

Já jsem kvůli krvácení jela na pohotovost v 10. týdnu. Doktorka byla moc hodná, i když jsem měla pocit, že otravuju. Ujistila mě, že je v pořádku, že jsem přijela. A i když se na nic nepřišlo, tak mi napsala Utrogestan (i kdyby jen placebo :nevim: ) a já byla klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
1.4.23 16:48

Radši bych jela, pro klid duše - ale krvácela jsem takhle dvakrát a v obou případech ok (když šlo o potrat tak to bylo jasný hned, to byly takový proudy a bolest že jsem ztrácela vědomí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.4.23 17:20

Ja naštěstí opravdu žádné bolesti nemám. Kdyz ležím je to v pohodě, ale jak se postavím, bojím se aby se to nerozeteklo…ale na WC při čůrání je to jako mri MS a na toaletním papíru žádný hlen ani cucek…jen prostě ta červená barva 🙄 🤔 😔Ale moc děkuji za odpověď… určitě si raději Zajdu na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
1.4.23 18:59

Tak uvádí se, že pokud je to jasná krev, má se jet. Stalo se mi to v 11tt, to ze mě krev opravdu valila. Příčina neodhalena, bylo vše v pořádku.

Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky