Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Scarlett2011 píše:
Tak nas malej taky obcas kouka do blba. Vzdycky to vypada, jako by na nekoho koukal. Asi mame doma duchy.
Taky se casto smeje uplne do prazdna. Proste kouka zaujate na strop, kde vubec nic neni, neco si povida a smeje se.
Taky máme vytlemený mimčo, co se směje na stěny
ale duchové mě zatím nenapadli ![]()
KaackaM píše:já se začnu bát
Ted jsem chtela napsat at uz toho nechate, protoze jsem doma sama a duchu se bojim.
![]()
Wiolla píše:Scarlett2011 píše:Náš to taky takto hodně dělal. Jsem mu říkala, ať to ho hned nechá, nebo na ty duchy fakt začnu ještě věřit.
Tak nas malej taky obcas kouka do blba. Vzdycky to vypada, jako by na nekoho koukal. Asi mame doma duchy.
Taky se casto smeje uplne do prazdna. Proste kouka zaujate na strop, kde vubec nic neni, neco si povida a smeje se.(holky tady v diskuzi někde psaly, že si to dítko hraje s andělíčky strážníčky
)
Já jsem slyšela že to značí to, že mimča vidí naši auru.. ale co je na tom pravdy..
![]()
Tak nas chlapecek (2 mesice) taky obcas trepe rtikama, ale neresim to. Oci protaci vzdycky pri usinani, do toho se mu klepou vicka, ale nase fenka to dela taky kdyz spi, tak me ani nenapadlo, ze by mohlo byt neco spatne
A s tema duchama…vzdycky pri prebalovani se diva na jedno a to same misto na strope a usmiva se, obcas se vylozene rehni - rikam si, ze tam ma bud nejakeho sveho andelicka strazneho, nebo se na nej chodi divat nekdo z nasich mrtvych pribuznych, kazdopadne at uz je to cokoli - kdokoli, tak to nebude nic ceho bych se mela bat, kdyz je z toho maly takhle nadseny
Jestli na nej nejaky duch chodi delat xichtiky, tak je vitany kdyz se to prckovi libi ![]()
MonnyDee píše:Wiolla píše:Já jsem slyšela že to značí to, že mimča vidí naši auru.. ale co je na tom pravdy..Scarlett2011 píše:Náš to taky takto hodně dělal. Jsem mu říkala, ať to ho hned nechá, nebo na ty duchy fakt začnu ještě věřit.
Taky se casto smeje uplne do prazdna. Proste kouka zaujate na strop, kde vubec nic neni, neco si povida a smeje se.(holky tady v diskuzi někde psaly, že si to dítko hraje s andělíčky strážníčky
)
![]()
Jo, jo, to s tou aurou jsem taky četla. A říkala jsem mladýmu, že ji musím mít asi hodně krásnou, když se vždycky tak rozzáří, usmívá se a obhlíží mí hlavu kolem dokola (od jednoho ucha přes vrch k druhýmu). ![]()
My taky, směje se na bílou zeď, na dveře i na skříň, někde jsem četla že to znamená, že je dítě spokojené (si teď jako zamachruju)jinak taky třepe rtíky a oči obracel v sloup jen první 2 měsíce.
@KaackaM nemáte se čeho bát!!! Miminka to dělá příze jako reflex správně fungující nervové soustavy, jsou miminka která to nedělají často a maminky si toho proto ani nemusejí všimnout ale nebojte je to zcela normální a je to znak toho že je miminko zdravé a správně mu funguje nervová soustava v těle
Hele s tema duchama bych nezertovala. Jednou Dominic brecel, zvedla jsem se, sla jsem k nemu a najednou vidim, jak kouka do stropu a smeje se. Vazne jsem verila tomu, ze tam nad nim je duch, kteryho vidi jen miminka a uklidnuje ho.