Třepotání rtíků u miminka

218
28.9.11 18:26

třepotání rtíků u miminka

Maminky, chtěla jsem se zeptat, poslední dobou pozoruji u našeho 6 týdenního miminka, že třepotá rtem, jakoby mu byla zima, což není. Hlavně když ho zvedám…nevíte, co by to mohlo být? A ještě jeden dotaz, když ted usínala,.mamnka mě vyděsila, že převrací oči v sloup(šlo vidět bělmo), je možné,že to při usínání prostě udělají?Stalo se vám to?Moc,moc děkuji, jsem vyplašená už ze všeho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
28.9.11 18:33

Rty se nám netřepaly, ale oči otáčí ještě teď, takže bych byla v klidu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
28.9.11 18:33

Ahoj,
tak obe veci delal nas malej taky. Ted mu je 5 mesicu a uz nic z toho nedela. Taky by me ale zajimalo, co znamena to trepotani rtu.

• Citovat
  • Upravit
16694
28.9.11 18:35

Dcerka to dělá taky, syn (dnes 2 a čtvrt roku) též. Rtíky taky nevím, co znamenají a taky by mě to zajímalo, ale nic zlého v tom určitě nevidím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
28.9.11 18:37

Malá má skoro 6 týdnů a rtík se jí taky chvěje. V porodnici jsem se na to ptala, protože to dělala hlavně při přesunu, tak jsme se báli, jestli jí nedržíme špatně. Ale sestřička řekla, že je to reflex a že to časem odezní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
28.9.11 18:38

ahoj tak moje dcera dnes 20dní taky třepotá rtama, ale jen když usíná u prsa. Oči taky kolikrát má bělmo ale taky když usíná. Je to normální, neměj strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.9.11 18:47

Malý mi to též dělal… už to nedělá (4měsíce), taky bych ráda znala důvod… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
28.9.11 18:59

jé děkuji moc, jsem ráda,že v tom nejsem sama, asi to nic nebude a půjde o reflex:-)s těmi rtíky nevím no, je to zajímavé, dělá to také když ji zvedám, nebo i když leží, jakoby drkotá, první jsme mysleli,že je ji zima..ale není, to vím:-)
a ještě maminky(když jsme tak začaly:-), taky Vám koukají takto malé děti jakoby mimo? když ji chytnu, tak se na mě dívá a směje se:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
28.9.11 19:49

tak oči protáčí i naše téměř půlroční :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
28.9.11 20:08
KaackaM píše:
jé děkuji moc, jsem ráda,že v tom nejsem sama, asi to nic nebude a půjde o reflex:-)s těmi rtíky nevím no, je to zajímavé, dělá to také když ji zvedám, nebo i když leží, jakoby drkotá, první jsme mysleli,že je ji zima..ale není, to vím:-)

Mně přijde, že náš to dělá, když se trošku lekne (když jsem hrrr a nepřibližuji se/nemanipuluji s ním tak pomalu a opatrně)

a ještě maminky(když jsme tak začaly:-), taky Vám koukají takto malé děti jakoby mimo? když ji chytnu, tak se na mě dívá a směje se:-))

Jo, to myslím dělají všechna miminka, ten pohled mimo. Ještě ve 2 měsících to dělal. Teď ve 3 měsících už to nedělá, dívá se do očí a usměje se… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
28.9.11 20:08

sny to dělá když usíná - to s rtíkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
28.9.11 20:16

Tak očička mě malá takhle prokrucuje a je jí 10.měsíců,když usíná tak pokaždé.A pusinka se ji taky občas klepe jako by ji byla zima,ale to snad není.Nikdy jsem to moc neřešila,udělá to fakt jen občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
28.9.11 20:18

Tak nas malej taky obcas kouka do blba. Vzdycky to vypada, jako by na nekoho koukal. Asi mame doma duchy. :mrgreen:
Taky se casto smeje uplne do prazdna. Proste kouka zaujate na strop, kde vubec nic neni, neco si povida a smeje se. :lol:

• Citovat
  • Upravit
8911
28.9.11 20:20
Scarlett2011 píše:
Tak nas malej taky obcas kouka do blba. Vzdycky to vypada, jako by na nekoho koukal. Asi mame doma duchy. :mrgreen:
Taky se casto smeje uplne do prazdna. Proste kouka zaujate na strop, kde vubec nic neni, neco si povida a smeje se. :lol:

Náš to taky takto hodně dělal. Jsem mu říkala, ať to ho hned nechá, nebo na ty duchy fakt začnu ještě věřit. :mrgreen: (holky tady v diskuzi někde psaly, že si to dítko hraje s andělíčky strážníčky 8-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
28.9.11 20:25

přesně tohle náš prcek taky dělá, nejdřív sem si myslela jako ty, že mu je zima,ale nebyla :-)
Máme 4 měsíce a ještě to nepřešlo 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky