Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky. Malá(18m) od té doby co se probrala z odpoledního spánku je v křeči, třese se a je přitom bez horečky či zvýšené teploty… je to normální?
Mě to moc normální nepříjde, mě by to teda pěkně vyděsilo.. Asi tady nikomu nepřísluší to takhle na dálku hodnotit.. Naše doktorka je i o víkendech na telefonu, kdyby nebyla, tak co se týče mě, tak bych určitě zavolala do nemocnice.. ![]()
Taky jsme to nikdy nezazili a minimalne bych volala na pohotovost.
Taky bych určitě alespoňa zavolala poradí ti nebo bych rovnou jela bála bych se ![]()
Tezko soudit, kdyz to nevidime. Jinak normalne komunikuje? Podle toho co pises bych asi taky jela
No, zjistila jsem že má počůranou postýlku, tak možná z toho… hodinku počkám jestli to nepřejde, jestli to není ze zimy. oblíknutá je ted pořádně tak uvidím.. :-/
@Hmarilla píše:
Ahoj holky. Malá(18m) od té doby co se probrala z odpoledního spánku je v křeči, třese se a je přitom bez horečky či zvýšené teploty… je to normální?
co to je v křeči? A jak dlouho je po spaní? není to jen zima po probuzení? Pokud ne, jela bych na pohotovost
Taky sem to chtěla napsat, jeslti jí není po probuzení zima, a jestli je dobře (jako obvykle) vyspaná…
já sem občas taky zimomřivá, když jsem ještě unavená a spala bych…
ale jestli to nepřejde třeba do půlhodiny, když si ji oblíkla, tak bych asi radši jela, protože je to divný.
Pořád nemá teplotu? Kluk se takle jednou probudil, celý se třásl. Teplotu neměl. Do 15 min měl 39.
Pořád nic. dostala se do normálu a komunikuje.
díky holky, co se týče zdraví malé, jsem panikář.