Zelená stolice a e.coli

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
179
14.9.12 16:20

Zelená stolice a e.coli

Zdravím, potřebovala bych poradit nebo spíše chtěla bych znát vaše zkušenosti

Syn 4,5m cca 3 týdny zelená stolice, jen změna barvy ne konzistence, ta je stejná pouze změna barvy. Stolice 1-2 denně. Asi měsíc na UM.

U lékařky výtěr a výsledek e.coli, lékařka mi řekla, že zatím s tím nic dělat nebudeme, když nemá potíže, za 14 dní kontrolní výtěr.

Jak se mohl nakazit, jsme čistotní a dbáme na čisté ruce o to víc co se malý narodil. Vedeme k tomu i naši starší dceru…

předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
14.9.12 16:26

E coli je ve střevech normálně a zelená stolička může být ze změny na UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
14.9.12 16:48

Patogeni'premnozena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
14.9.12 16:54

E coli je přemnožená celkem nebezpečná, se divím, že to drka nechala být… :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
14.9.12 16:56
  • Citovat
  • Upravit
179
14.9.12 17:02

Taky me taky je mi to divny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
14.9.12 17:16

Tak pokud s postupem lékařky nesouhlasíš zajdi za ní a nech si předepsat antibiotika… osobně bych podávala probiotické kapky a počkala, protože antibiotika vyhubí i přirozenou střevní mikroflóru, tělo se stane náchylnější než se obnoví a problémy po atb jsou velmi pravděpodobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
14.9.12 18:26

Syn to taky měl, dostal enterol - probioticke kapsle, jejich obsah se rozpustí ve vlaznem mléce, po něm se to zlepšilo, ale stejně ještě dr. napsala hylak, po 10 dnech užívání hylaku už to bylo o. k. Hygiena s tím nemusí mít nic společného, malej to měl po bio gaia - probioticke kapky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
14.9.12 22:02

@ivana-domca
Jj, hylac je na tohle velmi dorej… :)

• Citovat
  • Upravit
179
15.9.12 18:05

Díky za rady, ne že bych úplně nesouhlasila jen mě zajímal postup jiného lékaře, antibiotika nechci, už je syn měl hned co se narodil, novorozenecká sepse, takže hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
15.9.12 18:07
@ivana-domca píše:
Syn to taky měl, dostal enterol - probioticke kapsle, jejich obsah se rozpustí ve vlaznem mléce, po něm se to zlepšilo, ale stejně ještě dr. napsala hylak, po 10 dnech užívání hylaku už to bylo o. k. Hygiena s tím nemusí mít nic společného, malej to měl po bio gaia - probioticke kapky.

Tak to je síla, jestli to je po bio gaia :zed: dáváme je taky, jak jste zjistili, že to je po tom? dáváme je kůli bolavému bříšku a to jsem myslela, že mu dělám jen dobře… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
15.9.12 18:09

A Hylak je co? jen na úpravu flory? nebo lék? či antibiotika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
15.9.12 18:21
@andrea222 píše:
Tak to je síla, jestli to je po bio gaia :zed: dáváme je taky, jak jste zjistili, že to je po tom? dáváme je kůli bolavému bříšku a to jsem myslela, že mu dělám jen dobře… :nevim:

e coli se hlásí na hygienu, my tam volali, z čeho to může mít, když hygienu normálně dodrzujeme, řekli nám, že to klidně může mít i z těch kapek :nevim: hylak je lék na obnovu střevní mikroflory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
15.9.12 18:26

Nám volali sami, právě to mě docela vyděsilo, jen říkala, že to evidují a měly nějaký otázky…přišlo mi to divný, chudinka náš malej, ještě že nemá problémy jen ta barva a říkaám si jestli ho z toho nebolí bříško…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
15.9.12 18:31
@andrea222 píše:
Nám volali sami, právě to mě docela vyděsilo, jen říkala, že to evidují a měly nějaký otázky…přišlo mi to divný, chudinka náš malej, ještě že nemá problémy jen ta barva a říkaám si jestli ho z toho nebolí bříško…

Nás upozornila dr. že nám budou volat, ale nechtěli jsme čekat, takže jsme jim zavolali my tam;-) Může ho bolet a nemusí, ale myslím si, že by to dr. měla nějak řešit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí