Třes rukou a stres

Anonymní
22.4.24 13:31

Třes rukou a stres

Hezky den, je mezi vámi někdo, kdo také trpí třesem rukou? Já to mám od dětství, ale postupem času mi to začíná vadit víc a víc. Jsem strašný stresař. Bojím se nových věcí, mám strach, protože teď hledám novou práci, tak jak to budu zvládat až nějakou najdu, to budu rozklepana celá 8o :lol: Máte nějakou radu jak zvládat stresové situace a zmírnit třes rukou i stres? Nějaké běžně dostupné léky nebo vitamíny? Byla jsem na neurologii ale řekli mi že kdyby mi napsali léky tak jsou návykové a prý strašně utlumují. :nevim: Prosím máte někdo zkušenost? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9169
22.4.24 13:37
@Anonymní píše: Více

Ahoj, taky mám třes rukou, někdy lepší, někdy horší… začalo mi to při užívání Lithia před roky, ale i když jsme ho vysadily, tak třes přetrvává… zhoršuje se to samozřejmě s rostoucím stresem a napětím. Kdysi jsem pracovala v tréninkové kavárně pro lidi s psychickými problémy a třeba jsem téměř nebyla schopná nalít víno, nebo jsem jednoho zákazníka polila čajem. Nevím, jestli ti dostupné léky, či vitamíny třes zlepší, ale určitě nic nezkazíš třeba hořčíkem. Nebo různé bylinkové přípravy, například Persen forte… je jich hodně, stačí se poptat v lékárně. Nebo meduňka, nebo kozlíkové kapky, ty mám taky doma. Pak se ještě někdy doporučuje levandule, mučenka a chmel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3778
22.4.24 13:58

Musíš začít chodit v noci do sklepa pro brambory, to odbourá strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.24 14:16
@Lollitka píše: Více

A ty bereš nějaké léky?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.24 14:17
@Sadman píše: Více

Opravdu vtipné

• Citovat
  • Upravit
9169
22.4.24 14:40
@Anonymní píše: Více

Jj, beru docela dost, antidepresiva, antipsychotika a stabilizátory nálady. Ale ty moje léky by to už nějak víc dělat neměly, to Lithium bylo nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3778
22.4.24 14:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat