Třesoucí se obraz

15
26.10.23 11:22

Třesoucí se obraz

Ahoj! Od srpna řeším problémy s krční páteří. Ale poslední dobou mi přijde, že moje problémy směřují drobet jinam. Stalo se někdy někomu, že měl pocit že se mu “třese” hlava? A má od toho se třesoucí se obraz? V poslední době jsem dost emočně vypjatá a když se zafixuji na danou věc, přijde mi, že obraz očí mi skáče.
Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
220
26.10.23 12:12

Tady se připíchnu, jednu dobu se mi to také stávalo - období covidu, doktor tehdy ordinoval jenom po telefonu, léčil mě pořád se zánětem dutin, teď zpětně to přisuzuji krční páteři, dodělala jsem školu, nastoupila na rodičák - víc pohybu a nehrbim se nad skripty a počítačem a problémy vymizely :nevim: Taky mě to tehdy dost překvapilo a nemohla jsem k tomu nic najít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.10.23 12:44

@Daisy98 děkuji moc za odpověď. Také se vám třásl obraz? Přijde mi, že mi hapruje nahoru dolů i do stran. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
26.10.23 13:04

@anetkaanet úplně přesně tak, snažila jsem se na něco ostřit a jako by mi to utíkalo pryč, nebo jako kdyby mě neposlouchaly oči :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever
26.10.23 19:28

Tohle se mi stávalo po nasazení euthyroxu, je to hormon štítné žlázy, resp, vytváří ho. Bylo mi vysvětleno že to bylo prostě od ŠZ, takto reagovala na dodávání hormonu, chvíli ho bylo moc, chvíli málo. Hypofunkce se mi projevovala tak, že jsem měla stavy kdy se mi jakoby svírá čelist u krku, a mám pocit otoku jazyka. S tím jsem byla u obvoďačky - smích
ORL- smích
No ale pak mě poslali ještě pro jistotu na endokrinologii a tam mi diagnostikovali tu hypofunkci, zrovna mi probíhal i zánět šz- proto ty pocity. ŠZ máš v pořádku?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex