Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat zda krvácení z konečníku při menstruaci je normální?
Co myslis?
@Konnny no myslím že když se utru tak mám krev i v zadku, navíc mám teď tak bolestivou bolí mě pravý vaječník žebro a pánev táhne se to do celého břicha a do nohy jako vetry? Trpím úzkostmi tak jestli to má vliv i na bolest menstruace? Vím že jsem byla v červnu na ultrazvuku břicha a nikde nic
Zadek prece s menstruaci nijak nesouvisi.
Pokud mas dojem, ze ti krev jde opravdu z konecniku, objednej se na proktologii.
A určitě je ta krev ze zadku? Není to jen ms krev co ti tam stekla?
@Anonymní píše:
Já to mám takhle odjakživa
Může to být endometrióza nebo hemeroid. Obojí bývá při MŠ aktivní. Objednej se na vyšetření. Zeptat se můžeš i na gyndě, pokud máš někdy v dohledné době prohlídku.
@1Pears1 no mám to od první svoji menstruace, má to moje ségra i moje malá říkala že to je normální tak nevím…
@Anonymní píše:
@1Pears1 no mám to od první svoji menstruace, má to moje ségra i moje malá říkala že to je normální tak nevím…
Tak to ti tam ta krev fakt asi jenom stéká ![]()
To asi ne ale když jdu ne velkou tak mám krev na papíře mám to jen v období menstruace psala jsem Segre a taky při ms to tak má
Krvaceni z konecniku pri menstruaci ani velke bolesti pri menstruaci nejsou v poradku, pozadej gynekologa o zadanku na expertni sonograficke vysetreni k vylouceni endometriozy a s tim se objednej do centra pro lecbu endometriozy.
Ne ty bolesti jsou jen první den a asi tak půl hodinky nekrvacim moc mám tak tři vložky na den. Krvácení z konečníku mám od počátku mě první menstruace…
@Anonymní píše:
Ne ty bolesti jsou jen první den a asi tak půl hodinky nekrvacim moc mám tak tři vložky na den. Krvácení z konečníku mám od počátku mě první menstruace…
A mas to, i kdyz mas tampon?
@Anonymní píše:
Proc sem teda davas dotaz, kdyz je tedy vse ok? Trolis?
Chtěla bych se zeptat zda krvácení z konečníku při menstruaci je normální?