Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Muže to být hemeroid ale to ti povi, jen lékař. Manžel to měl podobne
Je to měkka boulicka, na dotek neboli. I takhle muže hemeroid vypadat?
@Anonymní píše:
Je to měkka boulicka, na dotek neboli. I takhle muže hemeroid vypadat?
Jo muze. Ja bych s tim zatum nikde neotravovala, aby ti to nejaky aktivec nechtel hned rezat, to je peklo. Chce to omyvat 2× denne a vzdy po stolici, koupit Faktu mast nebo dubovou kuru v gelu a po umyti vzdy namazat, pomaha i polykat varixinal.
@tini dekuji k lékaři s tím nepobezim.Jsem červená až za ušima jen to píšu tady.
Nemáte některé skusenost? muze se jednat o nebolestive hemeroidy?
Na dotek to neboli když se utiram, tak to neboli, když sedím tak to neboli. ![]()
@Anonymní píše:
Nemáte některé skusenost? muze se jednat o nebolestive hemeroidy?
Na dotek to neboli když se utiram, tak to neboli, když sedím tak to neboli.
Ono tam něco mohlo být a pak to třeba prasknout, tím ti tam zůstane už jen kůže jakoby. Nevím jak to napsat, taky to tak mám.
@Ami8 kdyby to prasklo teče krev, ne? jen kuze to asi není je to jako puchyrek nebo boule.
Ztáhnuté s internetu!!
Já nemám typ te fialové boule ale te jakože oschle kuze.Je to hemeroid? nebo ne?
@Anonymní píše:
Ztáhnuté s internetu!!
Já nemám typ te fialové boule ale te jakože oschle kuze.Je to hemeroid? nebo ne?
Mohla tam být fissura(trhlina) už někdy dřív, co sis nevšiml nebo nepamatuješ. Jak se ta kůže zacelovala, tak se tam takový kožní útvar mohl vytvořit.
@Ami8 Nevím opravdu. Problémy z vyprazdovanim jsem nikdy neměla ani krev na papíře. Bolest nebo štípání taky ne.
Jenže teď si myslim ze roste nový
Zasla jsem si do lékárny pro Diozen a beru 2-2-2,mazu 3× denne dubovým žele a utiram se vlhcenyma obrouskama.
Bojim se ze s tím zkoncim někde na chirurgii v nemocnici ze mi to rozrezou nebo nevím co. Myslim jen na to co to je
Prosím tě běž k praktikovi, jsou zvyklí
Nic ti nikdo nerozřeže, max se podívá a něco ti předepíše
Prosím o anonym, stydím se!
Ráno ve sprše jsem si nahmatala bouličku u anál. otvoru. Vypadá to jako kousek kůže ve velikosti hráchu. Nebolí to. Teď jsem to skusila namazat Sudokremem.Je to hemeroid? na velké jsem byla ráno, krve jsem si nevšimla, nic nebolelo.