Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Moje dcera má taky třetí bradavku, nejhůř to vypadalo uplně na začátku jak měly všechny 3 stejnou barvu, ted už to vůbec nevnímám (dcera má 5 let) a už to ani jako bradavka moc nevypadá
jestli chceš písni mi do zprávy, pošlu ti fotku jak to u nás vypadá v 5 letech
hlavně se nestresuj
Ahoj v podpaží jsem měla už co si pamatuji výrůstek…nikdy nebolel ani se nijak výrazně nemnenil..dr.mi kdysi řekla že je to pravděpodobně zanicena potni zlazka..(to mi bylo asi 14) první pokusy o holení atd…
nikdy jsem tomu nepřikládala vahu prostě jsem to brala tak že mi tam po ní zůstala jizvicka nebo že je to prostě ta zduřelá žláza..jak říkám nikdy se na ni nic nezměnilo…ale teď jsem porodila a dnes 3 den když se konečně začínám rozkojovat jsem zjistila že ta bolest v prsu není z prsu ale z boule v podpaží
tak sem na tu bulku mačkla a začalo tryskat mleko
snažila jsem se jí vymačkat co nejvíc ale asi už tam mlicko tvrdne co s tím? je mi jasné že to musím řešit s doktorem ale bojím se že mi ji budou chtít celou vyříznout a mě to připraví o šanci na kojení…máte někdo podobnou zkušenost??? Sem úplně hotová a bojím se i rakoviny nebo něčeho horšího…
@Saatine píše:
Jsi jak Chandler z Přátel noHlavně klid, nejvíc Ti k tomu stejně řekne lékař.
Ahoj, nevím jestli tě to uklidní, ale mám to podobné, po prvním porodu mě začalo bolet v podpaží a udělala se mi tam boule, jak se začala nalívat prsa. Je to přídavná mléčná žláza, která vlivem hormonů zduří. Zkus si vygooglit něco k tomu tématu a uvidíš že je vše v pořádku. Hold některé z nás jsou tímto „obdařeny“.
Já tedy kojit nemohla, tak jak se přestala prsa nalévat, boule zmizela. Teď o tom vím jen když mám mít menzes, tak mám bolestivější podpaží. JInak chodím každý rok na UTZ a tam mi vždy jen řeknou, že se to hlídá jako prsní žláza. Neboj, bude to OK.
A to jsi nemohla kojit proto že jsi ji měla? Nebo že jsi měla jiný důvod
malinká je v inkubátoru takže mám mlicka ještě malinko ale až se rozkojime tak aby to nebylo na překážku..no ráno se tam někoho zeptám až za ní půjdu..
už vidím ty pohledy to si o mně bude povídat celý špitál
![]()
@Anonymní píše:
A to jsi nemohla kojit proto že jsi ji měla? Nebo že jsi měla jiný důvodmalinká je v inkubátoru takže mám mlicka ještě malinko ale až se rozkojime tak aby to nebylo na překážku..no ráno se tam někoho zeptám až za ní půjdu..
![]()
![]()
už vidím ty pohledy to si o mně bude povídat celý špitál
![]()
Myslim ze denne vidi x jinych pripadu nez nejakou zdurelou zlazu, sranda byla kdyz prijeli lidi po sexu a meli nejaky problem se zaseknutim, odpojenim od sebe, to jsme meli druhy vanoce, ale z tohodle? Fakt ne
tak jim to rekni a zatim hlavne odstrikavej, ale to uz snad delas:) ![]()
Já bych spíš řekla nemačkat, nepodporovat činnost, možná max do úlevy? Taky mi zduřela, ale nic neteklo, spíš se jen zvětšila (měla jsem pod prsem, potom jsem si ji nechala vyndat).
@monulka píše:
Ahoj, nevím jestli tě to uklidní, ale mám to podobné, po prvním porodu mě začalo bolet v podpaží a udělala se mi tam boule, jak se začala nalívat prsa. Je to přídavná mléčná žláza, která vlivem hormonů zduří. Zkus si vygooglit něco k tomu tématu a uvidíš že je vše v pořádku. Hold některé z nás jsou tímto „obdařeny“.
Já tedy kojit nemohla, tak jak se přestala prsa nalévat, boule zmizela. Teď o tom vím jen když mám mít menzes, tak mám bolestivější podpaží. JInak chodím každý rok na UTZ a tam mi vždy jen řeknou, že se to hlídá jako prsní žláza. Neboj, bude to OK.
Mela jsem to po obou porodech, u prvniho ditetech v jednom podpazdi, u druheho v obou. Kojila jsem normalne, splasklo to samo cca za 4 dny, co se rozjela laktace poradne. V porodnici mi doporucovali chladit, tak jsem to ledovala. Jinak mi k tomu nerekli nic, jen ze to proste nekdo ma
Ženský dík..hned je mi lépe..dnes sem to ve sprše odmačkala jak sem to zjistila, bolelo to jak čert..teď už na to sahat nebudu a uvidím co mi ráno na krmení poradí..
ani sem netušila že je to celkem diskutované téma.. vážně mě to polekalo.. ![]()
@Gita17 lexaurin…né děkuji to nepotřebuji