Bachovy kapky - kde koupit?

82
31.5.11 17:46

Bachovy kapky -kde koupit

Ahoj holky, nevíte kde koupit tyto kapky? Máte nějaké zkušenosti s internetovým obchodem, kdy tyto kapky nabízejí? A jaké máte zkušenosti? Děkuji za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4397
31.5.11 17:54

Ahoj,

já zkušenosti nemám. ale před pár dny jsem potkala kamarádku, která tyhle kapky má a dělá k tomu jakési poradenství, či co..
pokud bys chtěla, dám ti na ní kontakt :lol:
bydlí v PCE a to poradenství dělá v HK..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
31.5.11 17:55

Ahoj, tady http://www.e-bach.eu/index.php?…
já sama si je objednala a jsem spokojená :palec: . Napíšeš paní mail, co tě trápí, datum narození a ona ti namíchá kapky na míru :wink:

A teď na ně mají nějakou akci, nevím jestli platí, měli to na FB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
31.5.11 17:56

tady jsou přímo ty kapky na míru http://www.e-bach.eu/…de-shop.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
31.5.11 18:04

Děkuji,
jdu je koupit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
31.5.11 19:27

Já jsem zkoušela ty na úzkost a neviděla jsem žádnou změnu :nevim: , ale každý je asi citlivý jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
31.5.11 19:28

Super, chtěla bych ty kapky pro naši mrouskající kočenu, tak díky za info.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
31.5.11 20:57

Holky a fungojou? Já bych si objednala ty na to usínání. A ještě můžu je používat když kojím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
31.5.11 22:34

Ahoj, u mě fungujou. Spala jsem blbě, zlepšilo se to, jsem klidnější a dodnes jsem kojila. Píší tam, že je můžou těhotné, kojící, takže můžeš. Já jsem si koupila i na ty zkoušky na učení a musím říct, že je tam rozdíl. Teď se vracím na dohodu do práce a musím se naučit hrozně moc předpisů, bez kapek bych to nedala, mozek není zvyklej na kvanta informací, které jsou mimo papat, hajat… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
1.6.11 07:03

:mrgreen: :mrgreen: to chápu, jdu objednávat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
1.6.11 07:49

Také jsem tam už poslala dotaz, tak čekám na odpověď, nebo spíš radu, které přesně vybrat a pak objednáme. Tak uvidíme, snad zaberou a naše micina už bude v klidu :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
6.6.11 10:17

Tak Bachovy kapky už máme doma a od pátku s nima kočku dopujeme. Nevíte některá, za jak dlouho asi začnou fungovat? :nevim:

PS: Dáváme 3× denně 4 kapky rovnou do tlamy a ráno a večer ještě 4 kapky do vody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
6.6.11 19:18

Já ještě doplním, že výhradní dovozce originálních bachovek je tady:

http://www.bachovaterapie.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
13.6.11 09:49
Maky.p píše:
Tak Bachovy kapky už máme doma a od pátku s nima kočku dopujeme. Nevíte některá, za jak dlouho asi začnou fungovat? :nevim:PS: Dáváme 3× denně 4 kapky rovnou do tlamy a ráno a večer ještě 4 kapky do vody..

Tak co kočička? Docela mne zajímá, zda to u ní zafungovalo… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
13.6.11 10:16
Mahora píše:
Maky.p píše:
Tak Bachovy kapky už máme doma a od pátku s nima kočku dopujeme. Nevíte některá, za jak dlouho asi začnou fungovat? :nevim:PS: Dáváme 3× denně 4 kapky rovnou do tlamy a ráno a večer ještě 4 kapky do vody..
Tak co kočička? Docela mne zajímá, zda to u ní zafungovalo… :?:

Mno, zatím nemrouská, uvidíme.. Teoreticky, podle toho jak mrouskala do teď, měla by začít znovu nějak koncem tohoto týdne. Sama jsem zvědavá, jestli to přijde, nebo ne. Jinak poslední 2 noci zase řádí, ubrala jsem kapky přes den a dávám do vody i do tlamy ráno a večer 4 kapky, takže nejspíš znovu obnovím polední dávku :cert:

Je ale mazec se na ni koukat, když jí dávám ty kapky do drštičky :mrgreen: strčí mi hlavu pod paži, nebo mezi prsa a schovává se, je tak roztomilá u toho :lol: Kapky jsem chutnala a mají jen slabou chuť, spíš se jí nelíbí to stříknutí :nevim: Pomaličku si zvyká, i když, jak vidí tu lahvičku, okamžitě letí do vany, vyvalí se tam na záda a dělá blbiny, aby je nedostala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková