Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj holky, nevíte kde koupit tyto kapky? Máte nějaké zkušenosti s internetovým obchodem, kdy tyto kapky nabízejí? A jaké máte zkušenosti? Děkuji za názory
Ahoj,
já zkušenosti nemám. ale před pár dny jsem potkala kamarádku, která tyhle kapky má a dělá k tomu jakési poradenství, či co..
pokud bys chtěla, dám ti na ní kontakt ![]()
bydlí v PCE a to poradenství dělá v HK..
Ahoj, tady http://www.e-bach.eu/index.php?…
já sama si je objednala a jsem spokojená
. Napíšeš paní mail, co tě trápí, datum narození a ona ti namíchá kapky na míru ![]()
A teď na ně mají nějakou akci, nevím jestli platí, měli to na FB
tady jsou přímo ty kapky na míru http://www.e-bach.eu/…de-shop.html?…
Já jsem zkoušela ty na úzkost a neviděla jsem žádnou změnu
, ale každý je asi citlivý jinak
Super, chtěla bych ty kapky pro naši mrouskající kočenu, tak díky za info.. ![]()
Holky a fungojou? Já bych si objednala ty na to usínání. A ještě můžu je používat když kojím?
Ahoj, u mě fungujou. Spala jsem blbě, zlepšilo se to, jsem klidnější a dodnes jsem kojila. Píší tam, že je můžou těhotné, kojící, takže můžeš. Já jsem si koupila i na ty zkoušky na učení a musím říct, že je tam rozdíl. Teď se vracím na dohodu do práce a musím se naučit hrozně moc předpisů, bez kapek bych to nedala, mozek není zvyklej na kvanta informací, které jsou mimo papat, hajat…
![]()
Také jsem tam už poslala dotaz, tak čekám na odpověď, nebo spíš radu, které přesně vybrat a pak objednáme. Tak uvidíme, snad zaberou a naše micina už bude v klidu ![]()
Tak Bachovy kapky už máme doma a od pátku s nima kočku dopujeme. Nevíte některá, za jak dlouho asi začnou fungovat? ![]()
PS: Dáváme 3× denně 4 kapky rovnou do tlamy a ráno a večer ještě 4 kapky do vody..
Já ještě doplním, že výhradní dovozce originálních bachovek je tady:
Maky.p píše:
Tak Bachovy kapky už máme doma a od pátku s nima kočku dopujeme. Nevíte některá, za jak dlouho asi začnou fungovat?PS: Dáváme 3× denně 4 kapky rovnou do tlamy a ráno a večer ještě 4 kapky do vody..
Tak co kočička? Docela mne zajímá, zda to u ní zafungovalo… ![]()
Mahora píše:Maky.p píše:Tak co kočička? Docela mne zajímá, zda to u ní zafungovalo…
Tak Bachovy kapky už máme doma a od pátku s nima kočku dopujeme. Nevíte některá, za jak dlouho asi začnou fungovat?PS: Dáváme 3× denně 4 kapky rovnou do tlamy a ráno a večer ještě 4 kapky do vody..
Mno, zatím nemrouská, uvidíme.. Teoreticky, podle toho jak mrouskala do teď, měla by začít znovu nějak koncem tohoto týdne. Sama jsem zvědavá, jestli to přijde, nebo ne. Jinak poslední 2 noci zase řádí, ubrala jsem kapky přes den a dávám do vody i do tlamy ráno a večer 4 kapky, takže nejspíš znovu obnovím polední dávku ![]()
Je ale mazec se na ni koukat, když jí dávám ty kapky do drštičky
strčí mi hlavu pod paži, nebo mezi prsa a schovává se, je tak roztomilá u toho
Kapky jsem chutnala a mají jen slabou chuť, spíš se jí nelíbí to stříknutí
Pomaličku si zvyká, i když, jak vidí tu lahvičku, okamžitě letí do vany, vyvalí se tam na záda a dělá blbiny, aby je nedostala ![]()