Institut celostní medicíny

Baslerinda
28.4.11 10:30

Institut celostní medicíny

Zdravím vás … a zajímá mě,která z vás chodila nebo chodí to tohoto soukromého zařízení, zajímá mě co vy na to, jaký je přístup tamějších lékařů,jak jste spokojeny s jejich přístupem,s jakými problémy lékaře navčtěvujete a za jak dlouho jste viděly výsledky léčby.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
926
28.4.11 12:00

No tak já tam před 7 lety navštěvovala doktora Šáchu, který mě „léčil“ na alergie, stálo mě to 40 000 Kč, nakonec se ukázalo, že to byl podvodník, vyšetřovala to policie a byl s ním soud.

Jestli tedy myslíš ten institut v Praze na Florenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
28.4.11 12:14
Evikk píše:
No tak já tam před 7 lety navštěvovala doktora Šáchu, který mě „léčil“ na alergie, stálo mě to 40 000 Kč, nakonec se ukázalo, že to byl podvodník, vyšetřovala to policie a byl s ním soud.Jestli tedy myslíš ten institut v Praze na Florenci.

Dr.Šácha? To mi ale nic neříká … :nevim:

• Citovat
  • Upravit
926
28.4.11 12:33

MUDr. Pavel Šácha. Chodila jsem tam k němu několik měsíců. Pak to na něj prasklo, on utekl kamsi do zahraničí, vyšetřovali ho, soudili, ale mám ten pocit, že pro nedostatek důkazů nakonec neodsoudili, on však pak působil nějakou dobu v Rakousku a teď, jak jsem si všimla, už zase má jakousi praxi v Chrudimi.

Neříkám, že ostatní doktoři v onom institutu jsou také podvodníci, to v žádném případě, mám zkušenost jen s tímto jedním před léty a to mi stačilo.
Stálo to spoustu peněz a v podstatě pak nikdo nebyl schopen říct, co to do svých pacientů vlastně vpichoval a jestli to bude mít do budoucna nějaké další následky … kromě toho, že „léčba“ byla neúspěšná a po injekcích mi zůstala prohlubeň ve svalu na hýždi.

OT: Je to táta té „Barbie“ Světlany Šáchové, která kdysi zpívala v jedné z těch prvních Superstar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dena06
7.8.11 01:34

ICM reakce

Ahoj tak pokud vím tak ICM tedy Institu celostní medicíny kterej sídlil Na Florenci 19, již neexistuje.

Klasickej Institut celostní medicíny se de facto rozpadnul, jelikož MUDr. Josef Jonáš si otevřel vlastní soukromou praxi a provozuje poradnu na Orlické 9, Praha 3-Vinohrady.

Pod tímhle honosním názvem zůstali MUDr. Strnadelová, MUDr. Lazarová, MUDr. Stara a taky dietolog pán Zerzán.

Hodne lidí to neví :lol: zdravím všechny

• Citovat
  • Upravit
lynda109
21.4.13 16:55

Jo MUDr. Šácha a jeho povedená rodina

No právě, taky jsem nalítla, MUDr. Šácha je NEPOTRESTANÝ podvodník. Měl tolik odvahy, že mě a mému muži, taky MUDr. nablábolil takové věci, že jsem si píchala v domění vyléčení štítné žlázy, dnes už vím, že nějaké svinstvo do imunutního systému a následně onemocněla rakovinou. I u soudu jsem svědčila, ale jeho arogantní chování - no nenechala bych ho v lékařské komoře ani na svobodě ani minutu. Dělat si z lidí pokusné králíky, on nemohl nikdy skládat Hipokratovu přísahu, etika mu evidentně nic neříká, to by se choval k lidem jinak. U něho jde jen a jen o prachy - NELÉČí.

• Citovat
  • Upravit
3
8.5.14 01:38

Chválím MUDr.Šáchu

Všem, kdo tady házíte špínu na dr. Šáchu! Mám s ním své zkušenosti a nepřestanu mu být nikdy vděčná. Před mnoha lety měla moje prostřední dcera veliké problémy, už od kojeneckého věku. Opakované záněty průdušek, stř. ucha, oč. spojivek, později záněty vedl. nosních dutin - každý měsíc antibiotika.Od 5 let opakovaný náběh na zánět apendixu = „rozhánění“ v nemocnici, v 7letech operace apendixu. V 9 letech začala mít teploty 38C po celý den, několik měsíců, pořád, nikdo z lékařů nevěděl proč. Chodila přitom do školy, protože by nemohla dokončit třídu(premiantka).Dělali jí kožní testy na alergie, doktor ale odmítl můj návrh na další testy, např. na potraviny, že už to stálo dost peněz. Dcera byla na RTG, CT, dělali jí radioizotop moč. cest a ledvin(vpravení radioakt. látky do těla),opakované laboratoře. Nikdo mi nebyl schopen říci, co to je. Víte, jak mi bylo? Jaký strach jsem prožívala? Doktoři mi pouze naznačovali, že by mohlo jít o něco hodně závažného. Doporučení na kliniku do HK, imunologie, kde paní docentka krčila rameny, že to je asi pubertou, že to přejde samo.Na můj dotaz, zda nemám jít k dr. Šáchovi, který byl u nás v Chrudimi, mi řekla, že je to šarlatán a jestli jsem inteligentní, tak k němu nepůjdu. Následovalo 100punkcí nosních dutin, hadičky trvale vyvedené z dutin a nalepené na čelo k dennímu proplachování dutin - o letních prázdninách. Také 2týdenní pobyt na JIP v Pardubicích s kanylou na ruce a trvalým přísunem silných AB nitrožilně. Dítě vyhublé, s nechutenstvím, bílé jak stěna, unavené. Představujete si to? Přestala jsem být inteligentní a šla s dcerou k dr. Šáchovi. Měl nějaký přístroj, kam vkládal spoustu ampulek s alergeny a dalšími látkami. Dceři zjistil zánět ve střevech, hraniční boreliózu(to už jsem věděla z výsledků krve),alergii na mléko, pšenici, vaječný bílek. Zakázal AB, poradil, co může jíst a co nesmí, doporučil koupení potrav. doplňků na pročištění střev a osazení laktobacily, homeopatika, chodila také k dr. Šáchovi na magnety.Moje počáteční nedůvěřivost zmizela.Stav dcery se zlepšoval a za čtvrt roku byla v pořádku, pouze dodržovala dietu. Postupně jsem jí mohla opatrně přidávat i zakázané potraviny, kromě mléka, jogurty ale mohla. Už žádné nemoci, horečky, záněty, prostě zázrak. Asi po půl roce se objevila nějaká nemoc, na kterou ale stačila homeopatika. Jinak už byla dcera v pořádku. Na pravidelné kontrole na imunologii v HK se paní docentka rozzářila, když jsem jí řekla, že je dcera v pořádku a řekla:„No vidíte, já jsem vám říkala, že to přejde samo!“Oznámila jsem jí, že jsme byly u dr. Šáchy a že je to jeho zásluha. Nechtěla to poslouchat, nechtěla o tom nic slyšet. Už jsme tam nikdy nemusely. :)
Takže tohle je moje zkušenost a pro mě jednoznačný závěr:doktor Pavel Šácha mi prokazatelně zachránil dceru, jediný byl schopen určit a vysvětlit diagnózu a pomoci jí. Já si ho vážím. Odsouzený nebyl, ani se nedopustil žádného trestného činu. Než něco plácnete, ověřte si to nejdřív. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.2.15 07:52

Spokojenost s celostní medicínou a panem Šáchou

Když jsem četla ty negativní reakce na pana doktora Šáchu, ty pomluvy a jedy, opravdu mě to zamrzelo, protože to byl a je ten nejlepší člověk, doktor, kterého jsem za poslední dobu potkala, jako jediný ihned reagoval na moje potíže, a dal mi užitečné rady, doktoři z klasické medicíny mě odpověděli za 3 týdny, jediné, co uměli bylo práškovat, a strachy na mě přenášet, a on odpověděl do 15 min., s ochotou mi pomoci, neléčil pouze projevy nemoci, ale zaměřoval se hlavně na příčinu, bez které se nemoci nikdy nezbavíme a na posilnění imunity, byl nám vždy oporou. Manželovi vyléčil boreliózu, s dcerkou nám pomohl, když měla zánět močových cest a pokaždé když ho kontaktuji s nějakým problémem, vždy mě je nápomocný a to zdarma…nikdy za své rady nežádal ani korunu a to i přes to, že kvůli mě strávil u PC několik hodin dopisování. Nevím, co jsou ty ženy zač, které o něm tak ošklivě psaly, jaké představy o léčbě mají, jaký charakter, nechci si vytvářet domněnky, neznám je, ale jediné, co mohu říct s čistým srdcem je to, že pan doktor, aspoň u mě, je čistý jako lilie a já jsem mu neskonale vděčná za vše, co pro nás udělal. Takže pro mě má palec nahoře a kdo se chce opravdu vyléčit, určitě ho kontaktujte… :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.5.19 10:17

Dobrý deň,

Mohli by ste mi napísať e-mail kontakt na pána doktora Šáchu?
Vopred vám ďakujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
31.5.19 11:39
@Bratislav píše:
Dobrý deň,Mohli by ste mi napísať e-mail kontakt na pána doktora Šáchu?
Vopred vám ďakujem.

Do zahranici? Není registrován u CLK, tedy predpokladam, ze v České republice medicínu neprovozuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.5.19 11:55

Neviem, myslím že to je jedno, proste ak viete nejaký kontakt, alebo máte nejaký kontakt na Mudr. Šáchu či už e-mail, telefón, atď.. Ďakujem pekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.3.21 19:44
@Bratislav píše:
Neviem, myslím že to je jedno, proste ak viete nejaký kontakt, alebo máte nejaký kontakt na Mudr. Šáchu či už e-mail, telefón, atď.. Ďakujem pekne.

tady kdyz date u jeho profilu „poslat dotaz“, myslim si ze by se mohl primo jemu odeslat, pokud odpovi, uz na nej budete mit kontakt
 https://www.celostnimedicina.cz/poradna#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková