Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Nedávala bych nic,ucho prasklo samo,samo se poléčilo.Po píchání u dokrtora se taky nic nedává.To vytírání je dobré tak při léčení zánětu,ale když už to prasklo,tak bych to neřešila,malé se určitě už ulevilo.
no prave ze ji to prasklo, ale asi pet dni na to, mela bolest znovu a skoncily jsme na pohotovosti, taky me to prekvapilo, protoze vim, ze kdyz uz to praskne tak je pokoj
I TAK BYCH NIC NEDÁVALA, V UCHU JE OTEVŘENÁ RÁNA,AKORÁD JÍ TAM NĚCO ZANESEŠ.Kdyby bylo potřeba,na pohotovosti by ti řekli.
Jestli jí to neprasklo znovu,pávě proto,že jsi jí dávala ty kapky.To se tam ten zánět udělal určitě znovu.
male taky prasklo, pred dvema tydny.. meli jsme jen vytirat opatrne borovou vodou, jinak nic.
jj,hlavně nic nekapat,pouze vytírat namočenou vatovou tyčinkou,když už,a jen tou borovou vodou.
malému teda bubínek nepraskl, dr. mu ho píchl, a důrazně varoval, že se mu nic nesmí dostat do ouška, ani voda (dávat hlavně pozor při koupání, aby mu tam nic nezateklo), jinak že nás tam má za pár dní znova.
ahoj, mě píchali bubínek před měsícem, mám přísný zákaz tam cokoliv dávat.. jen se mi pak neulevilo, zanítil se mi ještě trojklanný nerv a pak mi teprve dr na pohotovosti napsal specoš kapky na urychlení hojení a proti zánětu.. název nevím, vyhodila jsem to..
Diky vsem, ted jsem jeste mluvila s nasim homeopatem a ten take rekl nic nedavat
Ahoj vsichni, nase mala dostala na roce prvni zanet ousek, v jednom ji sam praskl usni bubinek. Mam doma bezvadne usni kapicky z bylinek a kapu do obou usi, ale tak me napadlo jestli to nemuze byt nebezpecne do toho ouska , kde je ten bubinek prasly. podle doktorky se to hoji a kdyz jsem se ji na ty kapky ptala tak jen rekla, ze neni potreba protoze se to hoji. Ja si osobne myslim, ze hlavne diky kapkam. Nemate nekdo zkusenost jestli jsou na praskly bubinek kapicky v pohode ? Mozna zbytecne hledam problem kde neni, diky za odpoved
Příspěvek upraven 15.04.11 v 11:48