Meditace a relaxace

7592
13.4.11 09:41

Meditace a relaxace

ahoj holky, chci se zeptat, zda z Vás někdo relaxuje nebo medituje. Já zkouším od minulého týdne. Uvolním celé tělo, ale obličej mám pořád v napětí. Dostanu se do takového stavu, že tím uvolněním necítím celé tělo. Jen ten obličej je v napětí. Snažím se představovat hezké věci :wink: i když myšlenky odbíhají. Máte i relaxační hudbu? Nebo kdo co používáte? Relaxuji každý den, o víkendu 2× denně. Budu ráda, za jakékoliv informace :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2038
13.4.11 10:19

Ahoj,relaxování je super způsob jak se uvolnit a ozdravit.mně se to sice nepodaří každý den,ale mám to strašně ráda.Hudba,svíčky,vonná tyčinka, vonné olejíčky,atd..to je prostě paráda..jen musím mít vždycky předtím všecko hotovo a uklizeno,jinak by mě to hrozně deptalo a uvolnění by se nedostavilo.Meditačních technik je strašně moc,ale pokud se ti podaří dosáhnout toho,že v podstatě necítíš tělo a vypneš všechny myšlenky, takový „bod nula“,tak je to to správné:-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.12.13 22:00

Ahojte, obnovuji tuto diskuzi, protože mě velmi zajímá, zda tu je někdo meditující! Vlastně mě zajímají všechna témata okolo, jako poznání sama sebe, literatura atd. Pište:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.12.13 23:00
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.2.14 11:13

meditace

Nikolečka:
Ahoj já začala meditovat tak před rokem na you tube nejprv čakry ale byl to mazec vraceli se mi události které jsem si znova musela zpracovat bylo totěžké ale cítím se lehčeji, pak se mi naskytlo párkrát řízená meditace a tam já viděla to co se nedá popsat a ani bys mi to nevěřila, taky hodně záležitostí si pořešila a nejsem už ak apatická jako dříve, daly mi opravdu moc :).Jinak chodím na you tube řízené meditace co se mi zrovna hodí nebo na jakou mám chuť ale nemedituji často anebo jen 5 nebo 10 minut…Za mě ano ano ano za meditace:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
6.2.14 06:24

Ahoj, ja se snazim porad meditovat. S ditetem je to tezke, ale najdu si chvilku. A nepamatujes si jake presne videa si sledovala, poslouchala? Musim se priznat, ze jsem nikdy nezazila to co ty, spis se hodne zklidnim. Vim ale, ze si spoustu veci musim v sobe srovnat, ale tak nejak to zatim nedokazu. Jednou jsem byla na rizene meditaci v jednom relaxacnim centru, ale necitila jsem se tam dobre. Pro me je ta meditace neco soukromeho. Ale dekuji za prispevek, budu pokracovat dal:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
6.2.14 06:54

Ja se chystam zacit, podle jedne ucebnice jogy, kde je to primo popsano, jinak mam jeste v planu podivat se na nejaka ta videa na youtube. Laka me to, ale casu na to moc nemam- jedine kdyz si manzel vezme malou ven pryc, behem dne malo spi a to vim, ze bych se nestacila koncentrovat. Jinak mam taky par vonnych oleju a tu jogovou relaxaci bych asi zkusila spis bez hudby - tam se ma clovek soustredit i na zvuky toku krve, dychani.. a jine zvuky by mohly byt rusive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.2.14 16:37

Ahoj mě zas nejvíc dala ta řízená meditace ale to dělá paní je nás tam max 15 lidiček dle toho co jí samo chodí podle nás co potřebujem, na you tube si dávám buď krátkou meditaci zlatým světlem, nebo když se cejtim blbě Petr Chobot léčivá meditace, jsou tam i na duši ale to jsem zatím nezkoušela ještě na čakry ta byla na začátku ale tu sem už nenašla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
12.2.14 12:24

Avenula: tak na youtube uz jsem nejake ty meditace zkousela a jsou dobre :-) Zacalo se mi ale stavat, ze kdyz medituji dyl, tak jakoby se mi chtely oci samy otevrit. Doufam, ze to popisuji dobre :-) Musim je zavrene uplne drzet nasilim :-D Nestalo se ti to taky?? Samozrejme me to vyrusi a je po meditaci. Jako bych mela nejaky blok nebo co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
14.2.14 12:10

Ahoj musím napsat zkušenost kterou jsem měla dneska dříve a do teď jsem si dávala tuto meditaci je krátká a dává to co má: http://www.youtube.com/watch?… .Tak jsem od atorky zkoušela jinou a to už chci varovat já jsem citlivá povaha a hned od začátkubušilo mi hodně srdce a chtěla sem to ukončit ale to mi nešlo pak sem byla zelená musela si chvilku lehnout po vykadění je lépe ale pálí mě žáha a bolí mě u srdce je fakt že teď nic jinýho mě netrápí mam furt žízeň snad to brzy přejde takže tam už chci dle své zkušenosti varovat hlavně citlivé osoby takže pokud hlubokou meditaci tak řízenou i když tato je taky řízená ale někým o kom víte že opravdu ano a nebo spíš jen takovou léčivou relaxačníjá dám to co jsem dnes měla to fakt raději né je sylná :think: :http://www.youtube.com/watch?… bála jsem se ale vypadá to že mi je líp jdu ven na vzduch to bude taky relax :mavam: Přeji pohodovou duši,
Ještě docela by mě zajímalo pokud tu je někdo kdo tomu víc rozumí zda se čistím a zda mě to nepoškodilo ta paní tam má dobré recenze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
24.2.14 12:16

Já jsem se pokoušela meditovat, ale nikdy mi to nešlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
30.10.14 14:09

Co vám pomáhá dát se do pohody?

Ahoj všichni, je tu někdo, kdo rozumí meditaci? Jak a s kterou je nejlepší začít? Chtěla bych něco uklidňujícího. Nevím vůbec jak s tím začít. Nejvíce bych uvítala nějaké odzkoušené rady. Co vám pomáhá dát se do pohody? Nebo třeba čím si doma navozujete hezkou atmosféru a jak se cítíte nejlépe?
Prosím, neraďte cvičení, tam je to jasný endorfín, ale jde mi o relax bez pohybu. Koupel mě vždycky hodně unaví a to teď nepotřebuji. Mám ráda svíčky neporadíte někdo dobrou vůni do aromalampy? Která je vhodná i do bytu, kde jsou děti? Vyznáte se v nich některá? Všem díky za odpovědi, budu se těšit, co mi poradíte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.9.22 14:32

Zkušenost s meditací

Ahoj, musím říct, že meditace jsou úžasné. Špatné je, že je kolem toho spousta nepřesných informací. Jako že bychom být bez myšlenek, to není pravda. Taky je třeba vydržet. Výsledky se prostě projeví až po pár měsících. Ale jsem teď o dost méně ve stresu a neberu si tolik věci osobně. Meditace patří do mého programu jako čištění zubů 8) Doporučuji se meditace naučit někde, kde tomu rozumí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.22 10:18

Naděje tarot - výklad karet

Ahoj všem! ráda bych vám nabídla výklad karet, osobní výklady již od 199Kč. Můžeme se podívat na jakákoliv zákoutí vašeho života, zjistit proč se vám třeba nedaří, nasměrovat, poradit, odhalit nějaká tajemství, co vám brání v životě jít dál, mít se lépe, odpovědi v oblasti vztahů, lásky, osudových partnerů / partnerek. Mrkněte na můj web : www.nadejetarot.cz kde mě můžete i kontaktovat. Ať se děje! s láskou N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková