Přírodní vitamíny

9578
27.3.11 16:55

Vitamíny

Ahoj, nevím do jaké kategorie dotaz zařadit, tak to zkusím tady:-) Chtěla bych se zeptat, zda nevíte o firmě, která by se zaměřovala na přírodní vítamíny? Vím jen o Finclubu, ale ten nedělá žádný preparát typu multivitam a pak ještě Lifestar, ale také jejich preparáty typu multi nemají celou škálu důležitých vitamínů a minerálů. Co byste doporučily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
28.3.11 14:02

Nejlepšími přírodními vitamíny jsou ovoce a zelenina. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
2.4.11 19:41

To ano, ale i tak si myslím, že dnešním způsobem pěstování v nich moc vitamínů bohužel nebude a pak se to málo ještě dost častio tepelně upravuje..proto bych ráda doplněk, ale pokud možno spíše přírodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
16.3.14 08:41

Hledám něco jako je Chlorella, zelené potraviny. Jenže v menším množství = nižší ceně. Jinak ZP jsem zkoušela a mám pocit, že to pomohlo, ale žádný zázrak se nekonal, tak nějak nemám chuť dávat do toho ty peníze znovu.
Přemýšlím nad Sarapisem, s tím mám vcelku dobrou zkušenost, jen spíš na gynekologické věci a drahý je taky docela dost.
Tak mě napadlo, že třeba poradíte něco dalšího. Jinak bylinkové čaje piju. Zkoušela jsem i Aloe Vera, ale je to strašně hnusné. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková