Máte zkušenosti s Colostrum?

3211
25.2.11 18:42

Máte zkušenosti z Colostrum?

Hezký večer :kytka:
Chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti z Colostrum? A nebo i něčím podobným. Cca od září jsem každou chvíli nemocná a dělám i mezi dětma takže nastydnutí je hned,ale doktorka mi teď doporučila tohle at se na to podívám. Tak děkuji za všechny názory zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
470
25.2.11 19:01

Ahoj, pila jsem Colostrum a jedla jsem ho i v tabletách a musím říct, že imunita super, nemarodím jak je rok dlouhej. Hodně ale záleží od jaké firmy si ho člověk pořídí, některé jsou totiž jen atrapy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
25.2.11 19:40

Ahoj - dceří dávám Colostrum už skoro 2 měsíce a snad jednou se o ni cosi pokoušelo, ale po 1/2dni zvýšené teploty byla úplně v pohodě. Dávám jí toto: http://www.pilulky24.cz/…-ig-cps-120/ Jak už psala Jita, tak důležitý je obsah účinných látek. Levné preparáty jich obsahují mnohem méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
25.2.11 20:08

Ahoj,mojí dceři ho doporučil imunolog,protože byla často nemocná, :wink: ale bohužel z něj měla průjem,jak jsme jí to dali,měla bolení bříška,takže to brala jen pár dní.Ale ostatní si to všichni chválí,já myslím,že špatné to nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
25.2.11 22:03

Já tedy osobní zkušennost nemám, ale má sestra ho dává synovi asi půl roku, býval hodně nemocný a od té doby je zdravý jak rybička. :palec: A když už nemocný přece jen je, tak to má hladký průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.2.11 19:40

oodborná zkušenost

Dobrý den.
Osobně užívám COLOSTRUM pro jeho vlastnost posilování imunity přirozeným způsobem. Mám autoimunitní onemocnění a nemohla bych nic jiného, neboť bych své tělo „zabíjela“. Také velmi dobře pomáhá v redukci hmotnosti k vyrovnání hladiny inzulinu. Mohu doporučit COLOSTRUM z více společností, ale nejdražší nebývá vždy nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
29.5.12 13:06

Taky se přidávám k těm, co jsou spokojeni s výsledky u užívání Colostra, u nás konkrétně s tímto od společnosti LR COLOSTRUM
Syn byl do té doby nemocen cca co 14 dní :roll:
Samozřejmě jsem užívali dlouhodobě, a s výsledky jsem opravdu mile překvapena, prozatím se nám nemoci vyhýbají :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
29.5.12 13:45

Taky máme jen ty nejlepší zkušenosti. Děti nejsou až zas tak často nemocné, ale pokud jim něco je, tak dám Colostrum a je po nemoci. Dávám tedy jen při potížích, ne dlouhodobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
14.6.12 10:20

Jakým způsobem podáváte colostrum dětem, které ještě neumí polykat tabletky? Mám kluka necelých 2,5r a je pořád „na hrnci“, tak uvažuji o tekutém colostru. Tekutá forma je ale setsakra drahá oproti tabletkám :cert: Dají se tabletky vysypat a rozpustit v tekutině?
A další věc - pokud to lze rozpustit v pití, má to nějakou chuť (pachuť)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
14.6.12 10:46

Ja mam tekute colostrum z LR :nevim: mam ale male miminko 6 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.8.12 19:57

Co jsem tak koukal tak cena tekuté formy je v přepočtu na dení dávku srovnatelná s s formou v tabletách.. pokud tedy beru u obojího doporučenou dávku, porovnával jsem dle doporučení Lr tekuté a Reflex nutrion tablety…oboje vchází na cca 60kč za den pro dospělého:-( Sám chci také kolostrum zkusit, mám ročního kluka a pořád bojuji s angínama, tudíž se k němu bojím přiblížit:-( Běžné léky to mírní ale pořádně nevyléčí… jaký výrobek zvolit toť otázka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.10.12 20:56

Colostrum

Na trhu je spousta produktu Colostrum jak v tekuté formě tak i v tabletách. My bereme Colostrum ve kterém je 60 tbl a denní dávka vyjde npři preventivnímu užívání 1 tbl denně na 11,60 Kč. Cena za balení je 695,–. Samozřejmě, že v období zvýšeného výskytu virových onemocnění zvojnásobujeme dávku.
Rozhodující je hodnota IgG (imunoglobuliny - protein s protilátkovou aktivitou), to co užíváme my má 40 IgG, dalo by se říci nejvíce na trhu.
Jsme velice spokojeni a i známi kteří měli problémy s imunitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.12.12 20:03

Cena vs. IgG

Dobrý večer, znám i nabídky jiných firem a ty co mají levnější cenu je na úkor hodnoty imunoglobulinu, většinou hodnota u těchto produktu je 20 - 30 IgG (imunoglobulin), přičemž čím vyšší hodnota tím vyšší obsah látek podporujících imunitu. Dříve jsem psal o tom, že užíváme Colostrum s hodnotou 40 IgG což je prozatím nejvyšší hodnota na našem trhu. Kravičky které nám tuto blahodárnou tekutinu dodávají se pasou v Beskydech pod přísným veterinárním dohledem. A samotná výroba probíha taktéž v České republice. Každé balení má své číslo pod kterým jde dohledat veškeré informace od samého počátku.

Samozřejmě v dnešní době každý obrací korunu 2× než ji vydá, tudíž je na místě zakoupit levnější produkt i když s pomalejším účinkem ale i toto je skvělé, protože raději být zdravý, než cpát nehorázné sumy farmaceutickým firmám :)
Přeji pěkný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14832
14.12.12 22:40

Máte někdo zkušenosti s Colostrem od Biocolu? Mají teď na akci 1+1 zdarma, tak by mě zajímalo, jestli má význam, do toho jít - cena by byla zajímavá.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
6.1.13 20:40

Naše trojčata od nástupu do školky byla často nemocná, laringitidy, bronchitity, anginy i dvakrát zápal plic, od srpna jsem jim zacala podavat Colostrum, a zatim klepu krom jedne chripky vse ok, nevim, jestli ej to tim colostrem nebo nastartovanou imunitou, ale davame porad:-)

jinak pro holky beru Colostrum od fa Barnys http://www.barnys.cz/…trum-30.html , maji i s prichuti, coz nekdy na obmenu neni spatne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková