Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Hezký večer ![]()
Chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti z Colostrum? A nebo i něčím podobným. Cca od září jsem každou chvíli nemocná a dělám i mezi dětma takže nastydnutí je hned,ale doktorka mi teď doporučila tohle at se na to podívám. Tak děkuji za všechny názory zkušenosti ![]()
Ahoj, pila jsem Colostrum a jedla jsem ho i v tabletách a musím říct, že imunita super, nemarodím jak je rok dlouhej. Hodně ale záleží od jaké firmy si ho člověk pořídí, některé jsou totiž jen atrapy ![]()
Ahoj - dceří dávám Colostrum už skoro 2 měsíce a snad jednou se o ni cosi pokoušelo, ale po 1/2dni zvýšené teploty byla úplně v pohodě. Dávám jí toto: http://www.pilulky24.cz/…-ig-cps-120/ Jak už psala Jita, tak důležitý je obsah účinných látek. Levné preparáty jich obsahují mnohem méně.
Ahoj,mojí dceři ho doporučil imunolog,protože byla často nemocná,
ale bohužel z něj měla průjem,jak jsme jí to dali,měla bolení bříška,takže to brala jen pár dní.Ale ostatní si to všichni chválí,já myslím,že špatné to nebude
Já tedy osobní zkušennost nemám, ale má sestra ho dává synovi asi půl roku, býval hodně nemocný a od té doby je zdravý jak rybička.
A když už nemocný přece jen je, tak to má hladký průběh.
Dobrý den.
Osobně užívám COLOSTRUM pro jeho vlastnost posilování imunity přirozeným způsobem. Mám autoimunitní onemocnění a nemohla bych nic jiného, neboť bych své tělo „zabíjela“. Také velmi dobře pomáhá v redukci hmotnosti k vyrovnání hladiny inzulinu. Mohu doporučit COLOSTRUM z více společností, ale nejdražší nebývá vždy nejlepší.
Taky se přidávám k těm, co jsou spokojeni s výsledky u užívání Colostra, u nás konkrétně s tímto od společnosti LR COLOSTRUM
Syn byl do té doby nemocen cca co 14 dní ![]()
Samozřejmě jsem užívali dlouhodobě, a s výsledky jsem opravdu mile překvapena, prozatím se nám nemoci vyhýbají ![]()
Taky máme jen ty nejlepší zkušenosti. Děti nejsou až zas tak často nemocné, ale pokud jim něco je, tak dám Colostrum a je po nemoci. Dávám tedy jen při potížích, ne dlouhodobě.
Jakým způsobem podáváte colostrum dětem, které ještě neumí polykat tabletky? Mám kluka necelých 2,5r a je pořád „na hrnci“, tak uvažuji o tekutém colostru. Tekutá forma je ale setsakra drahá oproti tabletkám
Dají se tabletky vysypat a rozpustit v tekutině?
A další věc - pokud to lze rozpustit v pití, má to nějakou chuť (pachuť)?
Co jsem tak koukal tak cena tekuté formy je v přepočtu na dení dávku srovnatelná s s formou v tabletách.. pokud tedy beru u obojího doporučenou dávku, porovnával jsem dle doporučení Lr tekuté a Reflex nutrion tablety…oboje vchází na cca 60kč za den pro dospělého:-( Sám chci také kolostrum zkusit, mám ročního kluka a pořád bojuji s angínama, tudíž se k němu bojím přiblížit:-( Běžné léky to mírní ale pořádně nevyléčí… jaký výrobek zvolit toť otázka…
Na trhu je spousta produktu Colostrum jak v tekuté formě tak i v tabletách. My bereme Colostrum ve kterém je 60 tbl a denní dávka vyjde npři preventivnímu užívání 1 tbl denně na 11,60 Kč. Cena za balení je 695,–. Samozřejmě, že v období zvýšeného výskytu virových onemocnění zvojnásobujeme dávku.
Rozhodující je hodnota IgG (imunoglobuliny - protein s protilátkovou aktivitou), to co užíváme my má 40 IgG, dalo by se říci nejvíce na trhu.
Jsme velice spokojeni a i známi kteří měli problémy s imunitou.
Dobrý večer, znám i nabídky jiných firem a ty co mají levnější cenu je na úkor hodnoty imunoglobulinu, většinou hodnota u těchto produktu je 20 - 30 IgG (imunoglobulin), přičemž čím vyšší hodnota tím vyšší obsah látek podporujících imunitu. Dříve jsem psal o tom, že užíváme Colostrum s hodnotou 40 IgG což je prozatím nejvyšší hodnota na našem trhu. Kravičky které nám tuto blahodárnou tekutinu dodávají se pasou v Beskydech pod přísným veterinárním dohledem. A samotná výroba probíha taktéž v České republice. Každé balení má své číslo pod kterým jde dohledat veškeré informace od samého počátku.
Samozřejmě v dnešní době každý obrací korunu 2× než ji vydá, tudíž je na místě zakoupit levnější produkt i když s pomalejším účinkem ale i toto je skvělé, protože raději být zdravý, než cpát nehorázné sumy farmaceutickým firmám ![]()
Přeji pěkný večer
Máte někdo zkušenosti s Colostrem od Biocolu? Mají teď na akci 1+1 zdarma, tak by mě zajímalo, jestli má význam, do toho jít - cena by byla zajímavá.. ![]()
Naše trojčata od nástupu do školky byla často nemocná, laringitidy, bronchitity, anginy i dvakrát zápal plic, od srpna jsem jim zacala podavat Colostrum, a zatim klepu krom jedne chripky vse ok, nevim, jestli ej to tim colostrem nebo nastartovanou imunitou, ale davame porad:-)
jinak pro holky beru Colostrum od fa Barnys http://www.barnys.cz/…trum-30.html , maji i s prichuti, coz nekdy na obmenu neni spatne ![]()