Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj,
nemáte prosím někdo zkušenosti s touto lékařkou? Doporučila mi ji známá k homeopatické léčbě. Pak jsem ale četla různé diskuse se seznamy homeopatů, kde tato paní doktorka není uvedena. Vím, že nejlepší jsou zkušenosti pacientů, seznam neseznam. Díky, Cu.
Byla jsem u ni taky na doporuceni dvou kamaradek (navzajem se neznaji). Jedne vylecila lepek, takze znovu normalne baští mouku a druhe pomohla u dcerky s castyma anginama. Ja jsem k ni sla s mymi 3 detmi (6, 4 a 1,5 roku) s tim, ze od listopadu kaslou (pediatr ani na orl nic nenasli) + problem prostredni dcery s dennim pocuravanim. Dala nam specialni cinske kulicky (o velikosti hrachu) a po mesicnim uzivani se dcera nepocurava! Jsem s ni moc spokojena, je mila a ackoliv nechapu jak to dela a jak to funguje, jsem rada, ze to opravdu funguje! Takze ja rozhodne doporucuju ![]()
Paní doktorku mohu vřele doporučit
. Vyřešila mi problém s chronickým zánětem močových cest, který se u mě táhl 8 let. Neustále se mi vracely. Už jsem ani nevěřila tomu, že bych mohla být někdy zdravá. Také mi pomohla k tomu, že jsem otěhotněla. (Než jsem se k ní dostala, 9 měsíců jsme se bezúspěšně snažili). U synka těď řeší alergii na lepek. Paní doktorce budu do konce života vděčná, protože standartní medicína mi nebyla schopna pomoci. Úžasné na tom je, že je lékařka, takže ví, kdy pomůže alternativní medicína, a kdy ne. Mému otci například nasadila antibiotika, protože alternativní medicína nezabrala.
Vidím, že jste všichni tak trochu mimo. Paní Rusnáková se pokoušela léčit mého syna(bez mého vědomí).Moje chyba, protože jsem se matky syna nezeptal k jakému lékaři jdou. diagnoza zněla, imunita v háji. To jsem věděl i bez doktorátu. Matka mého syna přinesla kapky, které měl syn brát. Ale žádný příbal. leták ani slovo co to je za lék. Nakonec jsem matku donutil k návštěvě lékaře a k jakému údivu zjistil, že má náš syn vir. zápal pl. Vzhledem k tomu, že pracuji ve zdravotnictví nechal jsem si udělat rozbor kapek od p. Rusnákové. A ejhle,dest.voda.Po pátráni na lékařské komoře jsem zjistil, že p. Rusnáková sice ukončila medicínu, ale od té doby žádná kalá registrace.Tak že jsem začal pátrat na patřičných místech a budu informovat.
Závěr je:víra tvá ti pomůže k léčení, ale u dětí je to jen o náhodě.(OPRAVDU CHCETE RISKOVAT ZDRAVI SVOJICH DĚTI?)
Mimo jiné p. Rusnáková předpověděla matce mého dítěte, že už brzy zemřu ![]()
Myslím, že pan banquet neví, co jsou homeopatické kapky. Jistěže laboratorně je zjistitelná pouze destilovaná voda, co jste si myslel? NIkdy jsem neslyšela, že by nějaká homeopat dával léky s příbalovým letákem…to je pře nutné jen u registrovanýh léčivých přípravků. Návod ale zcela jistě paní doktorka dává. Já jsem s ní byla velmi spokojena, bohužel změnila působiště a nemůžu jí nyní sehnat.
Jinak k doplnění toho vzdělání - studovala v USA čínskou medicínu, na což má certifikát, je to zvláštní homeopatický směr a také provádí čínskou EAV.
Pokud vím, tak věštěním se nezabývá, váš výklad spíš zavání pomlouváním a ponásledováním matky dítěte za každou cenu.
Mimochodem virový zápal plic vyžaduje jakou léčbu? Otázka pro vás, já to vím ![]()
Těžko komentovat ezoterou zblblého člověka. Chce to nahlédnout do zákonu o léčivech.
A to že někdo studoval v USA neznamená, že je lékař. Ale rozhodnutí jak se léčit je na vás. Mimo jiné, matku dítěte opravdu neobtěžuji(ponásledováním)
,jak jste trochu zvláštně napsala.No nakonec jsem se i zasmál. Děkuji za váš příspěvek.
Připojuji se s příspěvkem. ![]()
My jsme také jezdili k této paní doktorce. S odstupem času z toho mám pořád smíšené pocity. Spousta lidí říká, jak jim pomohla, což věřím. Syn se léčil s alergií. V tu dobu mu to pomáhalo, ale zároveň i naší peněžence.
Cesta, jídlo, částka 600 - 800 do kapsy paní doktorce. Když se jelo 2× do měsíce nebo 1×, prostě drahé
.
Pár let jsme tam nebyli, zatím o tom neuvažujeme, vystačíme si s léky na alergii.
Když se vrátím k léčbě, tak při užívání kapiček kluk pořád tvrdil, že je to jenom voda
. Zajímavé při odchodu bylo, že musí dodržet třeba 24h dietu. Jednou nejíst vejce a mléčné výrobky, podruhé ovoce nebo zase pečivo. ![]()
Zajímalo by mě, zda ještě sídlí na Novém městě
.
Ach jo, lidské nevědomí a lidská hloupost jsou jako vesmír nekonečné a stále se rozpínají
Znám paní doktorku osobně několik let a mohu říci, že má opravdu dar od stvořitele - pomáhat lidem
k Vašemu příspěvku: Je velmi hloupé přepočítávat zdraví vašich nejbližších na stokoruny, ok, tak svému dítěti kupte Paralen a věřte, že pomůže, je to Vaše věc. Vaše pochybnosti o vejcích, ovoci, pečivu… svědčí jen o Vašem nevědomí, toť vše. Pokud vím stále sídlí v Hellichové ulici
Karel
Pane Nováček,
z Vašich příspěvků vyplývá, že máte především problém s matkou Vašeho syna a Váš syn má závažné psychické problémy, způsobené vztahem svého otce a matky, jejichž průvodním jevem mj. je poškození, či deformace imunitního systému. Máte na to, aby jste si toto uvědomil, a něco s tím udělal?
Vaše laboratorní testy jsou velmi nepřesné (pro mne osobně legrační) - voda zcela jistě není destilovaná, ale pochází z přírodního pramene z Brdských lesů…
PS: Také si myslíte, že existuje jen to, co umíte vidět, slyšet, cítit a změřit dostupnými („vědeckými“) prostředky?
Takže nemusím pátrat po žádných „patřičných místech“ abych zjistil, že jste jen obyčejný omezenec - hlupák.
Věřte - znám paní MUDr. Rusnákovou osobně několik let - a mohu prohlásit, že jste úplně mimo
@karelkopsa ááá příspěvek na mě
, fajn. Přepočítávat na peníze musím, bohužel. Když si spočtu, kolik mi přifrčí na účet a kolik navíc k normálním výdajům mi vyšlo za Prahu, tak to bylo opravdu drahé a VY MI na to nedáte, tak si ty kecy nechte!!!
A laskavě mi necpěte do hlavy, zda mám pochybnosti o nařízené dietě - tak to jste mě tedy nepochopil!!! Psala jsem POUZE ZKUŠENOST!, co nám k dávkování kapiček nařídila. Kluk to DODRŽOVAL, nikoho nenapadlo mu bránit.
Neřekla jsem NIC proti ní špatného, 2 měsíce jsme k ní nejezdili, tak tady není třeba tady nic zpochybňovat z mé strany, natož můj názor na pí. doktorku, s ní jsem byla spokojená, ale napsala jsem, že to bylo drahé, ČUS.
Ahoj,
mám dotaz na Markýtku. Mám dlouho rozsáhlý exzém po celém těle. Dostala jsem kontakt na paní doktorku. Chci se zeptat, jak dlouho trvala léčba? Bylo součástí léčby rozsáhlé zhoršení? Děkuji!
Já osobně můžu paní doktorku doporučit. Léčila mě na alergii a už 3 sezóny jsem bez léků. Určitě to za to stálo. ![]()