Chlorella a přibírání na váze

60
3.2.11 13:26

chlorella a přibírání na váze

Ahoj holky,

začnu ze široka, omlouvám se. Celý život se potýkám s váhou. Štíhlá nikdy nebudu, ale asi rok dva před otěhotněním se to ustálilo na přijatelné váze, já se smířila se svými křivkami. Během těhotenství jsem přibrala rozumně, po porodu byla do svého těla asi poprvé v životě téměř zamilovaná - jak mi hezky posloužilo, upeklo nádhernou dcerku, bez problémů se rozkojilo…atd. Zkrátka úžas nad tím, jak to pěkně funguje. Zakrátko jsem byla na své váze. Pak jsem začala úžívat chlorellu a s ní přibrala 3kg, která mi už zůstala. Možná to byla souhra náhod, taky jsem v té době přestala kojit. Pro mě ale dostatečný důvod, abych s užíváním přestala. Po půl roce jsem prodělala zamlklý potrat a na regeneraci jsem se vrátila ke staré známé řase. Užívám jí 5týdný a mám další 2kg nahoře. Náhoda? Mám pokračovat, nebo se na to zas vyprdnout? Po jiných stránkách mi vyhovuje, ale ta váha je něco, co já strašně špatně nesu. Prosím, podělte se o své zkušenosti. Díky, Cu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
411
3.2.11 13:59

Ahoj já zatím skoro žádné výsledky nemám.Máma mě tuhle řasu nacpala po té co jsem prodělala teď v lednu potrat bohužel nebyl první tak usoudila,že se musím pročistit.Její kolega z práce tuto řasu taky bere a moc mu pomohla a dokonce prý i zhubl.Tak nevím já jí beru půl měsíce a výsledky zatím nevidím zatim jsem nezhubla ani nepřibrala,ale co jsem si četla na internetu tak by měla sloužit spíš na hubnutí.Tak nevím každopádně je to na mě moc drahý tak až doberu to co mám doma tak už to užívat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.11 14:41

Já teda nevím, ale nám doporučili na přibírání Spirulínu a to je něco podobného, tak si myslím, že by to i mohlo být z toho, obsahuje to hodně bílkovin.
 http://www.baoba.sk/…e-potraviny/

• Citovat
  • Upravit
17629
28.8.11 08:53

já po Spirulině taky přibrala, nevím kolik, ale ne moc a byla jsem hubená, takže to ničemu nevadilo, ale vypadala jsem tak nějak zdravěji, lepší pleť, červenější tváře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.4.12 12:44

vedlejsi ucinky chlorelly

http://www.ehow.com/…effects.html

Neverte vsemu co najdete na netu. Vsude pisou jaky neni chlorella zazrak, ale je to jen reklamni trik, aby ji lidi kupovali. A taky jedli dlouho a ve velkem mnozstvi. Mozna i ma hodne vitaminu apod, ale urcite bych to necpala do deti, nebo nebrala v tehotenstvi. Kdovi co je to za svinstvo… V tomto clanku pisou, ze vzhledem tomu, ze se chlorella prodava jako doplnek stravy, nejsou treba nejake rozsahle klinicke studie apod. Takze se o ni vesmes nic moc nevi. Taky tam pisou, ze neoficialni dukazy ukazuji, ze obsahuje vysoky obsah rtuti. Alergicke reakce byvaji taky docela caste. Atd, atd. Ohledne vahy jsem nasla jiny clanek a to: muze obsahovat od 8 do 75% tuku, 7 - 88% proteinu. Kdyz spolykate denne 15 a vice tablet, muze se stat, ze misto hubnuti trosku priberete: http://www.webmd.com/…LORELLA.aspx?… Take jsem se chtela detoxikovat, ale citila jsem se unavena, trosku me bolela hlava, byla jsem takova zblbla… Tak jsem to prestala brat a zacla hledat, co se o tom vlastne vi (ne u nas doma, cesko je mala zeme…)Dnes si muze kdo chce napsat co chce, tak si myslim, ze neni treba verit kazde reklame (a ze o chlorelle jsou reklamy jen pozitivni…) Mimo to mohu jeste podotknout, ze znama mela tezce nemocneho syna, kteremu po silne chemoterapii skoro selhaly jatra a ledviny (intoxikace) a po asi mesici diet byl zase ok a nemusel brat zadne prasky apod, telo ma schopnost se detoxikovat samo. Co si o tom myslite? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
30.4.12 13:40

@lex.h Moje kamaradka v tom dost jede, a evidentne je presvedcena, ze to pomaha ji i jeji rodine. Ja to taky zkusila, ale teda bez vetsiho efektu.

Myslim si, ze pokud to cisti, tak je asi pochopitelne, ze se nejdriv situace tela zhorsi (cisteni rozbehne, telo se meni), ale tak za mesic dva uz by to melo jit optimalnim smerem. Pokud nejde, tak bych se na to vyprdla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zapina
12.4.13 00:00

bio chlorella

Ahoj, trošku mě děsíte 8o dneska jsem si koupila chlorellu v obchůdku v Olomouci, kam chodím pro musli. Koupila jsem si ji pěstovanou jako bio, myslíte že bude lepší než ta normální? Jsou to hned tady ty první tabletky chlorella
Chtěla jsem je i pro děti, ale určitě to nejdřív důkladně vyzkouším na sobě.

• Citovat
  • Upravit
2468
12.4.13 06:20

Taky jsem trochu zděšená. Koupila jsem tu chlorellu pro dceru s AE, tady na Miminu si ji dost chválí. A teď nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
12.4.13 07:44
@Zapina píše:
Ahoj, trošku mě děsíte 8o dneska jsem si koupila chlorellu v obchůdku v Olomouci, kam chodím pro musli. Koupila jsem si ji pěstovanou jako bio, myslíte že bude lepší než ta normální? Jsou to hned tady ty první tabletky chlorella
Chtěla jsem je i pro děti, ale určitě to nejdřív důkladně vyzkouším na sobě.

já teda nevím jestli bio bude lepší, měla jsem už obě a rozdíl jsem nepozorovala. Dětem bych určitě nedávala plnou dávku. Ostužině jsem ji tady chváli já :) Mám syna s AE a po měsíci se mu kůže o hodně zlešila, ale dostával max. 2 tabletky denně. A nedošlo ani k počátečnímu zhoršení stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie8951
12.4.13 08:19

Ahoj moje mamka ji užívá vždy na jaře, na jakoby pročištění a působí na ní naopak. Vždy tak 2kilča jsou dole. Možná to není z toho, ale určitě po tom nepřibírá. A chválí si, že se jí chodí po ní dobře na záchod :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2468
12.4.13 09:20

@axaxa už dřív jsem na ni četla chválu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rommy1
20.4.13 08:08

chlorella

Chtela bych reagovat na diskuzi, zda brat chlorellu ci ne.ja sama ji beru, bere ji i moje dcerka (2)a organismus se krasne cisti.pri nakupu je nutne precist, zda se jedna o stoprocentne cisty vyrobek, melo by to byt na krabici.ja sama jsem se o to zacala zajimat, kdyz jsem chtela miminko. malokdo si uvedomi, ze i kdyz na sobe neciti nemoci, neznamena ze je zdrav.to miminko v brisku vsechno filtruje, jaklmile se narodi, muze mit zdravotni problemy, kterym se rika dedicne.ale take je nutne si uvedomit, ze vsechno se odehrava v hlave :) zamyslet se nad sebou samym a pristupem k zivotu

• Citovat
  • Upravit
manula 70
9.7.13 08:54

chlorella

Ahoj holky, já za sebe musím napsat, že mě chlorella pomáhá. Před 3 měsíci mi zjistili atopický ekzém a alergii na konzervační látky v kosmetice. Strkali mi kortikoidy, které sice pomohli, ale pak se to vrátilo a bylo to ještě horší. Rozhodla jsem se, že to budu řešit sama a narazila jsem na tuhle řasu. Beru jí 3 týdny a po ekzému ani památky. :dance: Co se týče váhy tak nevím, jsem zvyklá se hlídat a váhově jsem na tom stejně. :)

• Citovat
  • Upravit
Peťulka2608
29.6.15 23:00

Oživuji diskuzi, uzivate nekdo? Mate vysledky? :nevim:

Nebo poradite neci na detox a ocistu tela, nejake caje napr.

• Citovat
  • Upravit
6902
29.6.15 23:28

Já mám s chlorellou dobré zkušenosti. Už podvakrát mi nastartovala hubnutí. Ale vždy je to v kombinaci s jarním úplňkem a cvičením. Ale funguje to. Zkoušela jsem více druhů, za mě je nejlepší od Walmark - Chlorella Japan. Naopak třeba po Chlorella od nejmenované drahé firmy mně bolelo břicho a bylo mi divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková