Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj, je možný někoho z vás požádat o informaci, kde má MUDr. Rusnáková ordinaci? Moc byste mi pomohli… Na internetu to prostě nemůžu najít
Děkuju moc! ![]()
@Nickinna píše:
Ahoj, je možný někoho z vás požádat o informaci, kde má MUDr. Rusnáková ordinaci? Moc byste mi pomohli… Na internetu to prostě nemůžu najítDěkuju moc!
Je to ulice Hellichova 1.
Ahoj, me MUDr. Rusnakova pomohla jako zadny doktor. Dva roky jsem mela kazdou chvili zanet mocoveho mechyre, uz mi prestavala zabirat antibiotika a diky pani doktorce jsem mela 4 roky klid. Takze ja na ni nedam dopustit!
@jitkamadr píše:
Ahoj, me MUDr. Rusnakova pomohla jako zadny doktor. Dva roky jsem mela kazdou chvili zanet mocoveho mechyre, uz mi prestavala zabirat antibiotika a diky pani doktorce jsem mela 4 roky klid. Takze ja na ni nedam dopustit!
Dobry den, muzu Vas poprosit o kontakt na MUDr. Rusnakovou? Ordinuje stale v Hellichove ulici v Praze? Dekuji.
@marianne píše:
Dobry den, muzu Vas poprosit o kontakt na MUDr. Rusnakovou? Ordinuje stale v Hellichove ulici v Praze? Dekuji.
Buhužel, paní MUDr. Rusnáková už nové pacienty nebere. ![]()
Prosim muzete mi nekdo sdelit aktualni kontakt na pani MUDr. Rusnakovou? Je to lekazka praktikujici tradicni cinskou medicinu. Nejaky tel mam, ale je stale vypnuty ![]()
Shanim ji dost urgentne, nebot ych potrebovala resit zdravotni problem sveho 2,5 leteho syna. Moc vsem dekuji za pomoc.
Jana
Hořce lituji, že jsem věřila a platila. Nejen že nám s obtížemi nepomohla, ale dokonce mi i sama sdělila, že první „léčba“, kterou pro nás vybrala, nepomohla a druhá dokonce ublížila. Dost na tom, že se tak stalo, ale že to sama suverénně konstatovala, je vrchol.
Máte-li tolik peněz, že nevíte co s nimi, hoďte je do kanálu nebo do paní doktorky. Ty z vás, které musí hospodařit, nechoďte tam ani ze zoufalství (já jsem k ní přišla ze zoufalství) a nesponzorujte ji. Myslím, že někdo, kdo má před jménem titul doktora, by měl napřed léčit a pak inkasovat. Nechat na sobě dělat pokusy a ještě za to platit může udělat akorát blázen a nebo zoufalý člověk, což jsem byla já a vlastně zůstávám i nadále.
Zaujal mě názor, že někdo dal lahvičku na rozbor a byla v tom voda. Já lahvičku z druhé léčby stále mám a ráda bych to také udělala, jen nevím kde a už v tom vážně nechci utopit ani korunu. Mimochodem, jednalo se o respirační onemocnění, takže pánovi bych opravdu věřila.