MUDr. Rusnáková – Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
28.10.15 11:21

Ahoj, je možný někoho z vás požádat o informaci, kde má MUDr. Rusnáková ordinaci? Moc byste mi pomohli… Na internetu to prostě nemůžu najít :( Děkuju moc! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
26.12.15 19:06
@Nickinna píše:
Ahoj, je možný někoho z vás požádat o informaci, kde má MUDr. Rusnáková ordinaci? Moc byste mi pomohli… Na internetu to prostě nemůžu najít :( Děkuju moc! ;)

Je to ulice Hellichova 1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
31.7.16 20:41

Ahoj, me MUDr. Rusnakova pomohla jako zadny doktor. Dva roky jsem mela kazdou chvili zanet mocoveho mechyre, uz mi prestavala zabirat antibiotika a diky pani doktorce jsem mela 4 roky klid. Takze ja na ni nedam dopustit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
1.8.16 17:58
@jitkamadr píše:
Ahoj, me MUDr. Rusnakova pomohla jako zadny doktor. Dva roky jsem mela kazdou chvili zanet mocoveho mechyre, uz mi prestavala zabirat antibiotika a diky pani doktorce jsem mela 4 roky klid. Takze ja na ni nedam dopustit!

Dobry den, muzu Vas poprosit o kontakt na MUDr. Rusnakovou? Ordinuje stale v Hellichove ulici v Praze? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3522
14.8.16 09:40
@marianne píše:
Dobry den, muzu Vas poprosit o kontakt na MUDr. Rusnakovou? Ordinuje stale v Hellichove ulici v Praze? Dekuji.

Buhužel, paní MUDr. Rusnáková už nové pacienty nebere. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
22.9.16 22:33

J

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.18 10:46

Prosim kontakt na MUDr. Rusnakovou

Prosim muzete mi nekdo sdelit aktualni kontakt na pani MUDr. Rusnakovou? Je to lekazka praktikujici tradicni cinskou medicinu. Nejaky tel mam, ale je stale vypnuty :,(
Shanim ji dost urgentne, nebot ych potrebovala resit zdravotni problem sveho 2,5 leteho syna. Moc vsem dekuji za pomoc.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.21 14:20

Trpká zkušenost

Hořce lituji, že jsem věřila a platila. Nejen že nám s obtížemi nepomohla, ale dokonce mi i sama sdělila, že první „léčba“, kterou pro nás vybrala, nepomohla a druhá dokonce ublížila. Dost na tom, že se tak stalo, ale že to sama suverénně konstatovala, je vrchol.
Máte-li tolik peněz, že nevíte co s nimi, hoďte je do kanálu nebo do paní doktorky. Ty z vás, které musí hospodařit, nechoďte tam ani ze zoufalství (já jsem k ní přišla ze zoufalství) a nesponzorujte ji. Myslím, že někdo, kdo má před jménem titul doktora, by měl napřed léčit a pak inkasovat. Nechat na sobě dělat pokusy a ještě za to platit může udělat akorát blázen a nebo zoufalý člověk, což jsem byla já a vlastně zůstávám i nadále.
Zaujal mě názor, že někdo dal lahvičku na rozbor a byla v tom voda. Já lahvičku z druhé léčby stále mám a ráda bych to také udělala, jen nevím kde a už v tom vážně nechci utopit ani korunu. Mimochodem, jednalo se o respirační onemocnění, takže pánovi bych opravdu věřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková