Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahojky, jen přikládám svoji zkušenost, poprvé jsem se setkala s colostrem lr na synův ekzém, mel šílený stop od 3 měsíců, pak jsem kolem pul roku jeho dávala asi 2 měsíce colostrum a ekzém uplne zmizel, i MUDr nechápala. Ted ho davam dětem znovu, syn nastoupil do skolky a porad nemocny a odnáší to i druhy rok a pul, Zatim davam asi tyden a to tentokrát levnější variantu bio xolostrum, ted jsem objednala 2× 125 ml plus baleni japali za 1000 kc, coz je hodne velky rozdíl v porovnání s lr kdy stoji jedna lahvička 1000!!!
@zuzuza píše:
Ahojky, jen přikládám svoji zkušenost, poprvé jsem se setkala s colostrem lr na synův ekzém, mel šílený stop od 3 měsíců, pak jsem kolem pul roku jeho dávala asi 2 měsíce colostrum a ekzém uplne zmizel, i MUDr nechápala. Ted ho davam dětem znovu, syn nastoupil do skolky a porad nemocny a odnáší to i druhy rok a pul, Zatim davam asi tyden a to tentokrát levnější variantu bio xolostrum, ted jsem objednala 2× 125 ml plus baleni japali za 1000 kc, coz je hodne velky rozdíl v porovnání s lr kdy stoji jedna lahvička 1000!!!
No tak dej vědět, jestli také tak funguje jako to z LR.
Jinak v LR stojí dvoj balení Colostra 1370Kč. A to mi zase tak velký rozdíl nepříjde, když vezmu v potaz jeho jasnou a certifikovanou kvalitu.
1370 mozna tak, kdyz to mate za nakupku, ne? A za tu tobskoro zadny prodejce nedava, a to co bereme my takevzabira a cena je opravdu prizniva, mam vyzkouseno uz podruhe v tomto mesici ny sobe.
@zuzuza píše:
1370 mozna tak, kdyz to mate za nakupku, ne? A za tu tobskoro zadny prodejce nedava, a to co bereme my takevzabira a cena je opravdu prizniva, mam vyzkouseno uz podruhe v tomto mesici ny sobe.
A co Ti brání aby jsi se sama zaregistrovala a nakupovala jen a jen pro svou vlastní potřebu? ![]()
Mnoho lidí nadává na to, jak jsou ty produkty drahé a když jim řeknu, ať se také zaregistrují a nakupují si jen pro sebe, tak se jim nechce a mají milion výmluv, proč ne. Přitom proč ano je daleko jednodušší. ![]()
A nerozumím tomu, proč dvakrát v měsíci? To nestačilo jednou?
Registrace sice mnohde není zadarmo, tím myslím tu skutečnost, že některé firmy pak nutí
registrované k nějakému prodeji a slevu mají jen za určitých podmínek. U LR tomu tak není. Firma sama ve svém plánu počítá s armádou samospotřebitelů, takže tam buď člověk chce anebo to
má pro sebe a navíc pokud se dotyčný zúčastní startovacího semináře, tak je mu ještě ochotna za dotyčného odběr ve formě bonusu nějaké prachy i vrátit. Takže nechápu lidi, kteří se registraci brání. Mám, ale spíš jinej problém a tím je slovíčko BIO. Všem příznivcům produktů
s přídomkem ]BIO asi zkazím náladu, ale žádné bio v dnešní době není!!! Jsem původní profesí
zemědělec a každý zemědělec ví, že půda je tak dokonale zdevastovaná umělými hnojivy a pesticidními postřiky na 150 let dopředu. A pokud si z opakujeme učivo přírodopisu ze 6. třídy ZŠ, kde jsme se učili o koloběhu vody v přírodě, tak zjistíme, že mám pravdu, protože pokud se hnojivo či postřik odpaří z půdy spolu s párou, tak ve formě kapalné se opět z deštěm vrátí. K dobru je pouze to, že se tímto procesem aspoň trochu naředí. Jinak, ale fajn marketingový tahák, jak dostat z lidí peníze.:D
@jirda6 píše:
Registrace sice mnohde není zadarmo, tím myslím tu skutečnost, že některé firmy pak nutí
registrované k nějakému prodeji a slevu mají jen za určitých podmínek. U LR tomu tak není. Firma sama ve svém plánu počítá s armádou samospotřebitelů, takže tam buď člověk chce anebo to
má pro sebe a navíc pokud se dotyčný zúčastní startovacího semináře, tak je mu ještě ochotna za dotyčného odběr ve formě bonusu nějaké prachy i vrátit. Takže nechápu lidi, kteří se registraci brání. Mám, ale spíš jinej problém a tím je slovíčko BIO. Všem příznivcům produktů
s přídomkem ]BIO asi zkazím náladu, ale žádné bio v dnešní době není!!! Jsem původní profesí
zemědělec a každý zemědělec ví, že půda je tak dokonale zdevastovaná umělými hnojivy a pesticidními postřiky na 150 let dopředu. A pokud si z opakujeme učivo přírodopisu ze 6. třídy ZŠ, kde jsme se učili o koloběhu vody v přírodě, tak zjistíme, že mám pravdu, protože pokud se hnojivo či postřik odpaří z půdy spolu s párou, tak ve formě kapalné se opět z deštěm vrátí. K dobru je pouze to, že se tímto procesem aspoň trochu naředí. Jinak, ale fajn marketingový tahák, jak dostat z lidí peníze.:D
Slovíčko BIO je kapitola sama pro sebe
. To je spíše na zcela novou diskuzi. ![]()
A navíc papír snese vše. Škoda, že to není trestné ve smyslu klamáni spotřebitele. Kdyby za takové neoprávněné označení Bio byla tučná pokuta, hned by se situace vyjasnila.
@odgam píše:
Na trhu je spousta produktu Colostrum jak v tekuté formě tak i v tabletách. My bereme Colostrum ve kterém je 60 tbl a denní dávka vyjde npři preventivnímu užívání 1 tbl denně na 11,60 Kč. Cena za balení je 695,–. Samozřejmě, že v období zvýšeného výskytu virových onemocnění zvojnásobujeme dávku.
Rozhodující je hodnota IgG (imunoglobuliny - protein s protilátkovou aktivitou), to co užíváme my má 40 IgG, dalo by se říci nejvíce na trhu.
Jsme velice spokojeni a i známi kteří měli problémy s imunitou.
V LR Colostru je IgG 60ml/l tudíž trochu více. Cena za kapsli je 15,80Kč.
Ahojky muzu se zeptat jak mate staré deti? ja také dávám v kapslich a malému je rok a půl a zda se mi ze ma po tom prujem. Tedy je to jen jednou denně a silene to páchne tak ja nevím zda neprejit zase na tekuté. Starsimu to také dávám a ten je ok. Diky
@zuzuza píše:
Ahojky muzu se zeptat jak mate staré deti? ja také dávám v kapslich a malému je rok a půl a zda se mi ze ma po tom prujem. Tedy je to jen jednou denně a silene to páchne tak ja nevím zda neprejit zase na tekuté. Starsimu to také dávám a ten je ok. Diky
Jaké to je Colostrum?
Colostrum od bio colostrum kapsle asi 40tka. To vodove bylo v pohodě. Tak nevím čím jiným by ten průjem byl. Včera jsem mu dala jen půl kapsle a ráno hned ještě v postýlce byl pojadenej a hodně ridke. Omlouvám se za podrobnosti.
Hmm. Nevím, nevím. Já s Colostrem nikdy žádný problém neměl ani moje děti.
A už vůbec nechápu, proč práškové smrdí. Spíše je to naopak. Tekuté je o dost aromatičtější.
Ahoj, máte někdo zkušenost s Health & Colostrum - Bio Colostrum? Dnes jsem ho po dlouhém rozmýšlení objednala, tak jsem zvědavá jestli pak malá vydrží konečně trochu déle ve školce. Moc by nám to pomohlo, fakt se děsím nástupu do práce + takhle častých nemocí. Od konce září máme teď už asi po 6. kašel a rýmu ![]()
Ahojky my ho berem, synové 5 a rok a půl. Syn nastoupil v zari do školky a pirad nemocny mladsi to chytal id neho a porad dokola tak jde se naštvala a objednala toto bio colostrum. Pres vánoce byli doma, tak se to neva pekne ustalilo. Ted uz je syn ve školce od začátku roku a mel jen jednou rymu a to dost slabou a par dni a stejne tak mladsi. Pak me doslo tekuté a zacla jsem jim dávat kaosle a najednou měli oba jednou denně ad 3 dny pruhem. Ja to prikladala kolostru zpetne tak jde přestala pak dávat, ale to už asi meli za sebou virozu. Nebylo to z kolostra pac se pak osypali virovou dermatitidou, kterou zpusobi ty virové orujmy. Tudíž to u nas melo opravdu velice mírný průběh. Urcite diky kolostru. Manzel dosel domu jeden den s hroznou rymou. Nasadil si 3× denně kapsli a druhy den brani bylo téměř po ryme. Takze za me na stopro funguje. Ja už zase dávám tekuté.