Máte zkušenosti s Colostrum?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
27.6.14 09:59
@Ainy píše:
@Mondau Vadí, mi pouze to, že zde propagujete něco, zcela evidentně za účelem svého obohacení, což je proti pravidlům diskuse. Četla jste je? A po tom co jsem já nebo moje rodina užívala nebo na co, Vám opravdu nic není. Já napsala svou zkušenost, že kolostrum nefunguje. Toť vše. :mavam:

Ale najednou mi po tom nic není? A že vy jste byla ta, co mi vyčítala, že se tu nepodělím se svojí zkušeností. Viděla jste tu někde, že někomu nabízím nějaký výrobek? Kupte si, nebo seženu levněji atd.? Asi si pletete prodej s doporučením. V tom případě všechny maminky co tu něco někomu doporučují to zřejmě dělají za účelem svého obohacení :D Takže pravidla tu porušují všichni. Ono je lepší hledat chyby u druhých než u sebe. Třeba jste užívali něco jinak než jste měli, nebo jste měli užívat něco jiného, ale colostrum funguje a fungovat bude i bez vás. Takže se nejdříve zamyslete kde je chyba a neházejte to na colostrum, že nefunguje. Proto jsem se ptala na co jste to brali, protože příčina může být tam. Nevím kdo vám ho doporučil a na co, takže vám nemůžu ani pomoci s tím, že se třeba mýlíte a hledáte chybu ve výrobku, který pomáhá všem věkovým kategoriím a je opravdu vyjímečný. Tak pokud to nechcete řešit veřejně, tak mi napište soukromě do zprávy a uvidíte, že to vyřešíme :D :D :D Vždycky je lepší házet vinu na něco jiného, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
27.6.14 10:09

Opravdu se moc omlouvám a nechte toho už prosím :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
27.6.14 10:10
@katerka píše:
Opravdu se moc omlouvám a nechte toho už prosím :!

Ok omlouvám se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
27.6.14 10:14

Já Vám nevyčítala, že se nepodělíte se svou zkušeností :nevim: Vyčítám Vám, že dle Vašeho profilu, zcela evidentně nejste diskutující maminka. Máte 25 příspěvků a ve všech pouze propagujete LR produkty:! A opravdu nehodlám zdravotní stav můj ani mé rodiny řešit na netu s pochybným prodejcem :roll: To mě tady vždycky dokáže zvednout ze židle, když napíšu třeba, že mě často marodí dítě a hned mi někdo nabízí „pomoc“ nejlépe přes SZ, aby ho provozovatel nezablokoval :! Takže pozor ať tak nedopadnete, stačí nahlásit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
27.6.14 10:16

A rovněž se omlouvám, já jsem to již řešit nechtěla ale ráno jsem tady zas měla reakci na sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
27.6.14 10:17
@Ainy píše:
Já Vám nevyčítala, že se nepodělíte se svou zkušeností :nevim: Vyčítám Vám, že dle Vašeho profilu, zcela evidentně nejste diskutující maminka. Máte 25 příspěvků a ve všech pouze propagujete LR produkty:! A opravdu nehodlám zdravotní stav můj ani mé rodiny řešit na netu s pochybným prodejcem :roll: To mě tady vždycky dokáže zvednout ze židle, když napíšu třeba, že mě často marodí dítě a hned mi někdo nabízí „pomoc“ nejlépe přes SZ, aby ho provozovatel nezablokoval :! Takže pozor ať tak nedopadnete, stačí nahlásit :mavam:

Laskavě přestaňte vyhrožovat. S vámi jsem skončila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
27.6.14 10:19

@Mondau Nápodobně :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.6.14 15:56

Zdravím, máte prosím některá zkušenost s užíváním kapslí colostrum od healt & colostrum při kojení? Tekuté colostrum užívám od těhotenství i teď, ale u těch kapslí si nejsem jistá, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
29.6.14 17:13
@evak12 píše:
Zdravím, máte prosím některá zkušenost s užíváním kapslí colostrum od healt & colostrum při kojení? Tekuté colostrum užívám od těhotenství i teď, ale u těch kapslí si nejsem jistá, díky

Muzete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
27.7.14 19:14

Dobrý den. Nečetla jsem celou diskuzi, ale v některých článkách jsem zahlédla název značky Lr. Teď jsem objednala pro syna (5let, atopický exém) colostrum právě od firmy Lr. Lahvička 125 ml mě vyšla na 1330. Přišlo mi to dost drahý, tak se chci zeptat, zda s tímto produktem máte dobré zkušenosti a pomůže nám to na ten exém. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
27.7.14 19:25

@ivisek1
Ano pomuze urcite. A mate ode mne zpravu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
27.7.14 19:28

Ivisek - zkus si porovnat parametry colostra od Lr a jiných firem, pak taky jeho výrobu atd. Ano od LR je velmi kvalitní, ale taky velmi předražené. Existují další, které jsou stejně hodnotné a nedáš za to majlant.

Jinak k tomu exemu, může a nemusí pomoci, vyzkoušej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
27.7.14 20:06

@Navli a můžete mi poradit nějaké, které nebudou tak drahé? Děkuji. Teď teda doberem tohle a uvidíme, jestli nám to pomůže ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.9.14 11:36

@ivisek1 já objednávám od firmy barnys http://www.barnys.cz/…nermune.html … dávám ho synovi na posílení imunity ve školce…měla jsem taky od LR a řekla bych že účinek je stejný. Jen nevím jestli Vám pomůže na exém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.11.14 22:18

colostrum

Colostrum funguje a fungovat bude. Mého syna postavilo před 6 lety na nohy po těžkém kolapsu, druhému pomohlo s těžkym akné, ale musí se dodržet několik zásad. Nejlépe brát na lačno a po dobu 15 minut po požití nezapíjet teplým nápojem. pokud toto totiž dotyčný nedodrží tak udělá to, co většina levnějších firem nabízejících tento produkt - pasterizaci. A jak je známo, tak pasterizací se minimálně polovina účinných látek zničí. LR patří mezi jediné dvě firmy na světě, který tento proces dělají takzvanou studenou cestou, tudíž colostrum zůstane plnohodnotné. K léčbě exemu
byl přiřadil i Aloe vera gel, protože bude potřeba detoxikovat organizmus zevnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková