Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Děkuji moc! Na odkaz se mrknu. Colostrum od LR tak jako zápachá,, kravsky" nevím jak to líp popsat
takže už jen když k tomu syn čuchne, tak řekne, že to smrdí a normálně to do něj nedostanu
Aha, tak tohle od firmy Biocol tedy ne, není to žádná hitparáda (myslím tím chuť), ale dá se to v poho polknout… Pokud by jste ho chtěla vyzkoušet, chce to vychytat akci, kdy mají 1+1 zdarma, a to se vyplatí ![]()
A není od firmy Biocol na lahvičce napsáno složení? Od LR je tam jen napsané že obsahuje vitamíny a tak, ale zajímalo by mě jaké přesně. Užívám ob den ještě vitamíny pro těhotné, tak bych nerada byla převitaminovaná
Já se na to podívám a můžu vyzkoušet příště. Mně ta chuť nevadí, ale kvůli synovi. Jsem s tím spokojená, dávám to malýmu tady v tom období a to aloe mu zase pomáhá na kakání
Mají něco na stránkách, ale tohle je spíš na poradu s doktorem… ![]()
evak 12, to colostrum bych radila užívat jen při pocitu nachlazení a potom vysadit. Ty to užíváš dlouhodobě i když nejsi nemocná? Hodně jsem se o to zajímala. A na podporu imunity i u těhotných jsou dobré vitamíny, já teda neberu pro těhotné, ale dala jsem se na ten vitaaktiv a kyselinu listovou a to colostrum beru, jen když cítím, že na mě něco jde, třeba nasadím na 4 dny a pak už neberu. To colostrum není na dlouhodobé užívání. I malému dávám aloe gel a jen když na něj něco leze, tak nasadím to tekuté a jak ho dovybere, tak už nedávám další. Chodí do školky a bere ročně tak 4-5 lahviček colostra a kromě rýmy a trochu kašle nemarodí, ale chodí s tím normálně do školky a do týdne je fit. Tak tomu věřím.
Já jsem psala email doktorovi přímo z LR, ten radil, že pokud užívám colostrum, je názoru, že vitaminy nejsou třeba. Já to colostrum neužívám denně, ale třeba jednou za dva dny a ty vitaminy pro těhotné ob den. Chtěla bych dobrat tu lahvičku a pak se uvidí, ale mám pocit, že se po tom cítím líp. Malej taky třeba kašle, pšiká, ale to je tak vše.
Můj osobní názor by byl, jeden den colostrum, druhý den vitamín, a takhle bych to střídala… ![]()
No taky to tak budu brát, dneska beru colostrum, zítra si vezmu vitaminy. Horší by bylo užívat colostrum s vitamíny dohromady v jeden den, aspoň myslím. Co jsem tak včera vyhledala na netu, tak colostrum většinou obsahuje stejné vitamíny jako ty těhotenské. http://www.colostrum-holvita.cz/…lostrum.html
Tak já mám právě syna nemocnýho, už nechce colostrum ani v mlíce. Přemýšlím o těch tobolkách, mají je taky v LR. Já to chytla od malýho, 3 dny jsem užívala colostrum a jsem ok, no a malej mně to plive, kdyby to spolkl, tak byl taky už v pohodě. Já ho budu dávat do školky až za rok, tak to do té doby musím vymyslet, aby nebyl pak furt doma
Koukám, že je tu dobrých zkušeností až dost, ale přidám tu svou.
Starší dcerka - bude jí 6 - má oslabenou imunitu.. od dvou let jí cpala imunoložka kdejakým sajrajtem a stejně byla od září do května nemocná. Dokonce i přes léto měla streptokoka v krku a hemofila v nose.. nebo obráceně, už nevím.. to bylo minulý rok. V září jsem jí začala dávat Colostrum od LR v tekuté podobě a je zdravá. Když se sem tam objevila nudle, nasadila jsem zase Colostrum a po dvou dnech nebylo po nudli ani památky. Dávám ho i druhé holčičce, které byl v květnu rok - takže ho dostávala ve čtyřech měsících.. ale jí to moc chutná dodnes.. starší se ksichtí, ale dávám jí na to Aloe Vera gel od stejné firmy, ten jí chutná, tak to spláchne. Já beru Colostrum v kapslích teď měsíc.. a před dvěma týdny prskala celá rodina (holkám jsem hned nasadila terapii a vlastně se rýma vůbec nerozjela.. jen pár prvních zanudlání), manžel byl regulérně nemocný, protože to prostě nechce brát.. a já byla jediná, komu nic nebylo. Od prosince se mi po necelých dvou měsících vracel zánět dutin, tak jsem to zkusila takhle a zatím musím říct, že jsem pořád stejně nadšená jako před rokem. Takže za mě..VŘELE DOPORUČUJI!!!
www.lr-czech.cz
Nákup lze jen přes registrovaného partnera, takže jejich produkty normálně nikde jinde neseženeš. V případě dalších otázek klidně písni SZ.
Tak to je super, že ti to děti spolknou.Ten můj to plive a pak se pozvrací
Proto chci zkusit v těch tabletách, i když si myslím, že to tekuté je nejlepší. Já to užívám teď v těhu a druhému dítku to chci dávat taky, protože syn bude ve školce, tak abych je pak neměla nemocné pořád oba. Jinak to aloe dávám synovi taky a to vypije bez problémů, ale když už jen vidí lahvičku colostra tak křičí, že meducínku z kravičky nechce ![]()
evak12 a zkoušela jsi přidat trochu smetany? To zlepší trochu chuť. Já obdivuji tebe, že to do sebe dostaneš a ještě i v těhu
Já to nemůžu ani cítit, tak beru tablety, ale syn od malička na to říka, že je to mňamka a chce ještě
A vidím, že mu to opravdu pomáhá.
To bych taky chtěla, aby říkal, že to je mňamka
Můžu to zkusit se smetanou, ale nevím no, on je malej dost háklivej. To po mně zřejmně nemá, mně colostrum nevadí vůbec. Ještě zkusím colostrum v tabletách a objednala jsem mu vitaktiv aspoň, to do něj snad dostanu ![]()
Dobry den,
mam malyho od zari porad nemocneho, vzdycky se udravi na 3dny a pak se to hned vrati, byl pre 3tydny v nemocnici kvuli laryngitide, ted v tydnu mel zase nabeh, ale nastesti jsme to zazehnali diky studenemu vzduchu a inhalacim.
Nudle a kasel ma skoro porad, uz si ani nepamatuju, kdy byl aspon 14dni zdravy.
Chtela jsem zkusit neco na imunitu, ale nevedela jsem co, vzdycky kdyz jsem si cetla nejake recenze tak nekdo byl pro, nekdo proti.jako je to asi se vsim…
Dnes se mi ale kamaradka zminila o Colostrum od LR. Co jsem cetla diskuze tak si rikam, ze bych to i zkusila, je mi jedno, ze je to drazsi, hlavne bych si prala, aby to malemu pomohlo.
Chtela jsem se zeptat jak davkujete? Mela bych mu to davat prvni mesic v kuse a pak treba ob den, kazdy treti den nebo je to moc? Na jak dlouho vam baleni vydrzi?
Dekuji
Jana
Ahoj Jani, jak jsem tady už psala, můj syn to bohužel nechce, hned mně to zvrací, chuťovka to zrovna teda není. Od doktora mně bylo pro děti doporučeno dávkování ob den 8 mm. Pokud na něj něco leze tak každý den 8 mm 2 x denně. Já to mám teda vyzkoušené na sobě, když cítím, že na mě něco jde, tak začnu užívat a do tří dnů je po problému, opravdu funguje