Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj, prosím poraďte, kolik ml jste dávaly? Na lahvičce je psáno 8ml, ale to je snad moc, né? Mám dávat poloviční dávku? Nikde to na netu, ani tady nemůžu najít.
Díky z odpov.
@SoKuLiDa píše:
Ahoj, prosím poraďte, kolik ml jste dávaly? Na lahvičce je psáno 8ml, ale to je snad moc, né? Mám dávat poloviční dávku? Nikde to na netu, ani tady nemůžu najít.
Díky z odpov.
Děti do jednoho roku:
prevence: 2×1ml až 2×2ml denně
při již probíhající nemoci: 3×1ml až 4×2ml denně
Já dávám při počátku nachlazení ty nejvyšší dávky dle věku a po 3-4 dnech snižuji, jak se uleví a tak dobereme celou lahvičku ![]()
Dekuji moc za rychlou odpověď. Tak to jsem dávala hodně, ale naštěstí jen týden, tak to upravím
. To by mi za chvilku v lahvičce a peněžence moc nezbylo ![]()
Ahoj holky, mám zkušenosti s colostrem od Essens, byla jsem nadšená! Začala jsem kupovat pravidelně. Kdyby měl někdo zájem, jsem schopna zprostředkovat. Poměr cena x výkon, super! Dívala jsem se i do lékáren, cena cca podobná (mnohdy i dražší) a malý obsah „léčivé látky“.
Kvalita colostra se obecně stanovuje podle množství imunoglobulinů IgG. Essens ho má essens nejméně 40%. Což je snad jedno z nejvíce na českém trhu. To je věc, kterou si v prvé řadě společně s cenou zjistěte.
Ahojky, tak tady pročítám vaše příspěvky a zajímalo by mě jestli jste některá užívala colostrum od LR i v těhotenství? Prý se to může, ale mám trochu strach, jsem 15.týden
evak12 já beru colostrum od LR i vtěhotenství, schválil mi to doktor. Ale měla jsem zatím jen 2× 3 dny. Dávám, když na mě něco leze a jak je lépe, tak vysadím. Beru od nich i ten vitaaktiv a to každý den budu brát celé těhu. Je tam i kyselina listová a mám pocit, že se mi zatím nemoce vyhýbají, tak uvidíme, jak do konce těhu.
Určitě bych se toho nebála ![]()
Ja uzivam MultiImun Colostrum a spokojenost velika. Vzdycky, kdyz na me neco lezlo, zacala jsem uzivat a nemoc se nerozjela. Na imunitu fakt super. Cena 250,–
Jaaaj, LR, predrazene az hanba. Tzv.jak vycucat z lidi penize.
Veras82 předražené to bohužel je. Ale nám jejich výrobky v rodině moc pomohly a stále pomáhají, tak na ně nedám dopustit.
Já právě beru vitamíny pro těhotné, tak nevím, jestli se to dá užívat dohromady, nebo raději ty vitamíny vysadit. V tom colostrumu je prý vitamínů taky hodně.
Tak to já zkusím, chtěla bych to nejlepší pro mimi.
Měla by jste některá odkaz na to LR Colostrum?
Já dávám malému (2roky) vždy na půl roku od podzimu do jara denně 8ml ráno na lačno a jsem maximálně spokojená, když už na něj viróza taky dopadne, tak naštěstí jen formou rýmy. Kupuji Bio colostrum od Biocolu, ale jen v akci, jelikož 125ml stojí 850,–Kč. Takže bych ráda koukla i na jiné výrobce.
Předem děkuji ![]()
Já dávám colostrum taky synovi, ale nechce ho samotný, musím zamíchat do mlíka nebo jogurtu. Kupuju ho zatím od LR, tuším za 750,– kč http://www.lr-czech.com/…2012-c-2929/
Super, díky
kouknu na to.
Já mu to dávám od půl roku stříkačkou rovnou do pusiny, už si zvykl…
Já to taky zkoušela stříkačkou, že to je dobrá meducínka
no a pozvracel se z toho
když to do něčeho zamíchám tak to jde. Aloe Vera vypije, ale colostrum ne. Já to teď v těhu užívám taky, mně to nevadí.
Dobrý večer já bych měla colostrum od české firmy EUNIKE za přiznivou cenu 250 kč