Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
MUDr. Krupa - akupunktura - Olomouc - MÁTE NĚKDO NĚJAKOU ZKUŠENOST? Zajímalo by mě hubnutí s jehličkama,máte některá vyzkoušené?Třeba i jinde než u tohoto lékaře…
Ja chodim na akupunkturu do Prahy a jsem plne spokojena, hubnu prubezne jeste mi chybi 5 kilo…
Průběžně znamená co? Jak dlouho již hubneš a kolik kg jsi za tu dobu ztratila…a kolik to stojí penízek? ![]()
Tak hubnu od listopadu, 1× 14 dní mě napíchnou kontrola stojí v Praze 600 czk za hodinu a pul.Zhubla jsem 10 kilo. A pet me jeste ceka. Jim mene a cvicim 2× tydne…
no a není ten úbytek váhy spíš z toho,že jíš méně a cvičíš? ale teda 10kg je krááásný úbytek váhy
aty jehličky nosíš 14 dní v uchu a pak co?jdeš to vyměnit,zaplatíš 600kč a takhle pořád dokola?trošku tomu nerozumím - to nestačí napíchnout jen 1× a nechat to v uchu dokud nezhubnu? mám z toho v hlavě guláš… ![]()
Milu, ja je nemam v uchu, jedu prave na napichnuti 25 ks jehlicek, bricho, nohy a pak zada a nohy a uvolnuji to pres slezinu. Je to pomalejsi ale hlavne bezpecnejsi metoda nez napichnuti ucha…
ahááá…takže si je napíchneš,chvilku pobydeš v ordinaci a pak ti je mudr zase odstraní,žééé?chápu to dobře? ![]()
presne tak, je to sice na delsi beh, ale jde to. prumerne tak 3,5 kila měsíčne…
dej si pozor ovsem na rychlokvasky co videli akupunkturu z rychliku…
zalezi na tom jake jsou reference o doktorovi, ja chodim v praze k Vaskovi Kolousovi a ten studoval akupunkturu v Cine a pravidelne tam dojizdi, ja jsem pro nej exemplar tak trosku na pokusy a moje kamaradka tam chodi 2 mesice a predtim nemohla vubec otehotnet a ted se to povedlo rikala sice ze nektere jehlicky boli, ale ted tam chodi na doplneni krve a tak je v pohode… Me dietu stahuje po slezine, kdyz mi picha do prstu nohy tak rvu jak to boli…
je lepsi, kdyz k nekomu pujdes na doporuceni. Me doporucila kamaradka…
janik73 píše:
je lepsi, kdyz k nekomu pujdes na doporuceni. Me doporucila kamaradka…
proto jsem tu založila tuto diskuzi ![]()