Převalování oleje v ústech

cher
28.4.11 09:44

převalování oleje v ústech

Máte s tím někdo zkušenosti? http://www.zdravi-az.cz/…iewtopic.php?…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
28.4.11 09:55

Ano, pomohlo mi to na zánět :wink: Doporučil mi to děda a já na něj koukala jak puk 8-o ale zabralo to, nebo to byla sugesce, nevím.. každopádně zánět byl pryč :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
28.4.11 09:59

Mně se právě, co je malá na světě pořád vrací bolesti krku a už jsem měla 4× atb 8-o , poslední min. týden a dnes mě zas začalo bolet :zed: Dr.říkala, že mi léky už nemusí zabírat, pač jsou kvůli kojení slabé. Tak pokud teď onemocním, tak se bojím, že už mi zakáže kojit. tak jsem najela na toto a ráno jsem to vyzkoušela, ale nemůžu to převalovat moc, pač mě natahuje, tak jsem to jen tak opatrně a když jsem to vyplivla mělo to žlutou barvu a tam píšou, že to má mít bílou. Jak jsi zvládla, aby tě nenatahovalo? Taky asi vyzkouším i homeopatika na bolest v krku :think: A za jak dlouho ti to zabralo? Dělala jsi to 3× denně?

• Citovat
  • Upravit
36544
28.4.11 10:15

mě teda nenatahovalo.. nevím, je to už asi tři roky zpátky… plus jsem ještě měla i jinou metodu - skořice, slunečnicový semínka a med… pokud si dobře pamatuju… takže jsem to kombinovala a to mi pomohlo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková