Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky chtěla bych se zeptala od čtvrtka syna bolí hlava jen na jedné straně k Dr jsme chtěli jít ale ona objednává a dostaly by jsme se k ní až po novém roce. mám tu prášky pro děti na bolesti ale nezabírá to. Nemáte některá z vás nějakou radu co zabírá na bolesti hlavy? Děkuji
@Sovička 00 jak objednává po Novém roce? to když bude syn mít horečky a angínu, tak vás objedná po Novém roce?
pravděpodobně má syn skříplou páteř, ale může to být cokoli, určitě by to chtělo vyšetřit dřív, jak po Novém roce
Nenechala bych se odbyt, pokud ma negativni covid test a nezabiraj prasky, tak ho proste vysetri a posle na vysetreni
@Adelka951 na c -19 jsem v pondělí jsme objednané. @stinga řekla nám že má plno a hlavne první musíme jít na test c-19 a pokud bude negativní tak potom nás vezme
Já bych ty lékaře dneska liskala…když se objednám na gyndu, test nepotřebuju, a vezme mě..kamkoli jinam taky, jen praktici dneska léčí s testem a přes email.. ![]()
Test jste měli mít dávno a pokud byl negativní, už by měl lékař reagovat
@pannda píše:
Já bych ty lékaře dneska liskala…když se objednám na gyndu, test nepotřebuju, a vezme mě..kamkoli jinam taky, jen praktici dneska léčí s testem a přes email..
tak na gyndu nejdeš s příznakem kovidu. Na test mohl být objednaný dávno, vždyt je zdarma, na to není třeba doktor.
Dceru též bolela hlava, celkem dost a moc nezabiral lék no a covid potvrzen. Vlastně ji snad ani nic jiného nebylo.
@pannda píše:
Já bych ty lékaře dneska liskala…když se objednám na gyndu, test nepotřebuju, a vezme mě..kamkoli jinam taky, jen praktici dneska léčí s testem a přes email..
Nezobecňovala bych, nejsou všichni praktici stejní. Můj v Praze po mě test na covid nechtěl ani jednou a vzal mě, když jsem potřebovala. Právem je na internetu hodnocen 5 hvězdičkami z 5.
@lussinka Snad jo nebude mít i můj syn docela se toho c-19 bojím u dětí
@lalaláček ano taky jsem to našla ale na migrénu by pomohly prášky ještě synovi nepomáhá nic
@Sovička 00 píše:
@lalaláček ano taky jsem to našla ale na migrénu by pomohly prášky ještě synovi nepomáhá nic
Na migrénu běžná analgetika nemusí zabrat…Já při migréně beru léky na předpis, běžné léky u mě mají nulový efekt.
Tak dneska jsem byla.na pohotovosti a tam mi řekli že je to pravděpodobně od ucha ta bolest takže zítra jdu na ORL a uvidíme co tam mi řeknou
@Sovička 00 Dobrý den, prosím, jak to u Vás dopadlo? Syna bolí už několikátý den hlava. Měl rýmu, žlutou, ale teď už mu z nosu několik dní nic neteče. Začal si ale stěžovat na bolest hlavy. Ucho ho nebolí. Ale nevidím jiný důvod té bolesti.