Třetí den bolest hlavy u dítěte

370
18.12.21 14:31

Třetí den bolest hlavy (dítě )

Ahoj holky chtěla bych se zeptala od čtvrtka syna bolí hlava jen na jedné straně k Dr jsme chtěli jít ale ona objednává a dostaly by jsme se k ní až po novém roce. mám tu prášky pro děti na bolesti ale nezabírá to. Nemáte některá z vás nějakou radu co zabírá na bolesti hlavy? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76590
18.12.21 14:38

@Sovička 00 jak objednává po Novém roce? to když bude syn mít horečky a angínu, tak vás objedná po Novém roce?
pravděpodobně má syn skříplou páteř, ale může to být cokoli, určitě by to chtělo vyšetřit dřív, jak po Novém roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
18.12.21 15:07

A co covid? Tam je ta bolest hlavy typická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
18.12.21 15:11

Nenechala bych se odbyt, pokud ma negativni covid test a nezabiraj prasky, tak ho proste vysetri a posle na vysetreni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
18.12.21 15:20

@Adelka951 na c -19 jsem v pondělí jsme objednané. @stinga řekla nám že má plno a hlavne první musíme jít na test c-19 a pokud bude negativní tak potom nás vezme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
18.12.21 15:50

Já bych ty lékaře dneska liskala…když se objednám na gyndu, test nepotřebuju, a vezme mě..kamkoli jinam taky, jen praktici dneska léčí s testem a přes email.. :zed:
Test jste měli mít dávno a pokud byl negativní, už by měl lékař reagovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
18.12.21 15:53
@pannda píše:
Já bych ty lékaře dneska liskala…když se objednám na gyndu, test nepotřebuju, a vezme mě..kamkoli jinam taky, jen praktici dneska léčí s testem a přes email.. :zed:

tak na gyndu nejdeš s příznakem kovidu. Na test mohl být objednaný dávno, vždyt je zdarma, na to není třeba doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.12.21 16:24

Dceru též bolela hlava, celkem dost a moc nezabiral lék no a covid potvrzen. Vlastně ji snad ani nic jiného nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetraKoň.
18.12.21 20:01
@pannda píše:

Nezobecňovala bych, nejsou všichni praktici stejní. Můj v Praze po mě test na covid nechtěl ani jednou a vzal mě, když jsem potřebovala. Právem je na internetu hodnocen 5 hvězdičkami z 5.

• Citovat
  • Upravit
370
18.12.21 23:01

@lussinka Snad jo nebude mít i můj syn docela se toho c-19 bojím u dětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
18.12.21 23:12

Odpovídá to taky migréně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
19.12.21 09:56

@lalaláček ano taky jsem to našla ale na migrénu by pomohly prášky ještě synovi nepomáhá nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
19.12.21 18:50
@Sovička 00 píše:
@lalaláček ano taky jsem to našla ale na migrénu by pomohly prášky ještě synovi nepomáhá nic

Na migrénu běžná analgetika nemusí zabrat…Já při migréně beru léky na předpis, běžné léky u mě mají nulový efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
19.12.21 21:37

Tak dneska jsem byla.na pohotovosti a tam mi řekli že je to pravděpodobně od ucha ta bolest takže zítra jdu na ORL a uvidíme co tam mi řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
3.1.23 18:40

@Sovička 00 Dobrý den, prosím, jak to u Vás dopadlo? Syna bolí už několikátý den hlava. Měl rýmu, žlutou, ale teď už mu z nosu několik dní nic neteče. Začal si ale stěžovat na bolest hlavy. Ucho ho nebolí. Ale nevidím jiný důvod té bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí