Dcera má třetí den průjem

Anonymní
3.8.24 09:43

Třetí den průjem

Prosím poraďte, dcera má třetí den průjem, vodu, jde 3× za den, nic jiného jí není, nasadila jsem enditril, smectu, dietu a pořád nezabralo, v pondělí odjíždíme do zahraničí…je něco jiného volně dostupného, co by mohlo pomoci, je jí 17 let…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21917
3.8.24 09:48

Mě se osvědčil enterol. Většinou zabírá tak po druhé tabletě. A nebo bych se poradila v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17114
3.8.24 09:51
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

budto to má psychosomaticky - stresuje se z dovolené, nebo zdravotní kdy ji opravdu něco nesedlo - možná bych zvážila i černé uhlí na zklidnění střev a nebo jestli máte doma projímadlo, tak si to naordinovala sama aby v 17ti nemusela s rodiči na dovolenou :nevim: :andel:

Do jaké destinace jedete? Asi bych i dle toho zvážila, zda ji opravdu brát s sebou, třeba takové Turecko nebo Egypt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3450
3.8.24 10:04

Nám nejvíce pomáhá Tasectan, od 14 let v tabletách. Případně doplnit černým uhlím a v nouzi nejvyšší jsem dala na radu vycucat pytlík černého čaje. Hnusné, ale účinné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
3.8.24 10:26

My používáme lopenor. Dceři teď dost pomohl.

• Citovat
  • Upravit
322
3.8.24 10:38

Enterosgel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.8.24 11:09

Za nás Tasectan. Fakt zázrak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
3.8.24 11:27

Sáčky Smecta. Rozmíchat ve vodě, chutná to jako omítka, okamžitě zabírá i na bolesti, které průjem můžou provázet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí