Plánujeme třetí dítě ke dvěma holčičkám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1185
13.5.14 17:44

Já mám taky tři děti, dva kluky a poslední je holčička :) a konečně tak nějak uvnitř cítím, že jsme doma kompletní. Taky jsem měla schované oblečení po klukách, ale jelikož jsem měla první dítě před skoro devíti lety a během té doby se spoustě kamarádek a známých narodila holčička, tak jsem obdarovávaná holčičíma věcma, od té doby co jsme zjistili, že to bude děvčátko. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
13.5.14 17:44
@Crystal87 píše:
My to neplánovali, taky se děsím, věkové rozdíly mám malé, takže to bude záhul:)

Tak u nás nebyl třetí plánovanej…ale musím říct, že tohle pomalu, ale jistě plánovat začínám, jen ty obavy.Ale nemůžu si pomoct :oops: :).Ale zase je pravda, že jsem si taky nedokázala představit 3děti a dala jsem to levou zadní…moc jsem si to užívala :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
13.5.14 17:49

Tak já mám taky tři děti a samé holčičky a jsem maximálně spokojená. Neměnila bych. Ano, je to někdy záhul, ale ty jejich kukadla a úsměv, to je největší odměna a štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59512
13.5.14 18:07

@katsha 8o 8o gratuluju, ta k přece jenom 4 bude :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.14 18:35

@martina.se ne nemít tak jsem to nemyslela jasně že mít ale zda jsi si třeba neříkala že dvě by stačily.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.14 18:37

Určitě jsem to nemyslela tak že by jste jedno se svých dětí neměly to určitě ne, možná to tak vyznělo ale myslela jsem to jinak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.14 18:39

@Haňulík také si říkám at to nejdou dvojčata :mrgreen: ikdydvojčata čekala ale zustalo jen jedno, asi to tak mělo být. uvidím ted.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure