Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já mám taky tři děti, dva kluky a poslední je holčička
a konečně tak nějak uvnitř cítím, že jsme doma kompletní. Taky jsem měla schované oblečení po klukách, ale jelikož jsem měla první dítě před skoro devíti lety a během té doby se spoustě kamarádek a známých narodila holčička, tak jsem obdarovávaná holčičíma věcma, od té doby co jsme zjistili, že to bude děvčátko. ![]()
@Crystal87 píše:
My to neplánovali, taky se děsím, věkové rozdíly mám malé, takže to bude záhul:)
Tak u nás nebyl třetí plánovanej…ale musím říct, že tohle pomalu, ale jistě plánovat začínám, jen ty obavy.Ale nemůžu si pomoct
.Ale zase je pravda, že jsem si taky nedokázala představit 3děti a dala jsem to levou zadní…moc jsem si to užívala
.
Tak já mám taky tři děti a samé holčičky a jsem maximálně spokojená. Neměnila bych. Ano, je to někdy záhul, ale ty jejich kukadla a úsměv, to je největší odměna a štěstí.
@martina.se ne nemít tak jsem to nemyslela jasně že mít ale zda jsi si třeba neříkala že dvě by stačily.
Určitě jsem to nemyslela tak že by jste jedno se svých dětí neměly to určitě ne, možná to tak vyznělo ale myslela jsem to jinak.
@Haňulík také si říkám at to nejdou dvojčata
ikdydvojčata čekala ale zustalo jen jedno, asi to tak mělo být. uvidím ted.