Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já mám 3 děti- všechny stejného pohlaví a přestože k nám to třetí přišlo nečekaně a neplánovaně, tak jsme za něj šťastní- je to takové naše sluníčko.
Pokud bych se měla vrátit v čase, rozhodla bych se stejně- tři je super počet. ![]()
Já bych se chtěla vrátit v čase, kdybych mohla, a prožít znovu těhotenství, porody, ty miminkovské fáze, to bylo nádherné období, klidně bych si ho dala opakovaně
ale nikdy by mě nenapadlo, že bych jedno z dětí neměla.
Mě malinko mrzí že jako třetí se mi narodily dvojčata, chtěla bych si vychutnat to čtvrté těhotenství
ale jinak bych je za nic nevyměnila.
My máme tři holky, všechny plánované, ale i kdyby některá byla neplánovaná, nedokážu si představit, že bychom některou z nich neměli.
Teď čekáme nečekaně čtvrté, ale bereme to tak, že osud to tak chtěl a moc se těšíme. ![]()
@Haňulík
Tak to já mám přesně naopak, mně to čtvrté těhotenství už dost zmáhá, o nějakém užívání nemůže být řeč, poslední šest let jsem byla buď těhotná nebo kojila, nebo obojí, takže tělo už je dost vyšťavené. Taky psychicky to snáším čím dál hůř (čím víc mám za ty roky načteno, tím víc se bojím, co všechno se může poto…
), takže už se těším až bude konec a mimino bude (snad v pořádku) na světě. ![]()
Mám tři dva puberťáky, kluka a holku a k nim 6letého kluka. I když často hlásím, že mít toho třetího, jako prvního, tak je jedináček
,jsem šťastná, že je mám a nikdy bych neměnila a čas nevracela…Možná jen věk
Děti přišly, jak přišly. Plánovaně i neplánovaně. Nikdy jsem se nezastavila nad tím, jestli bych to chtěla vrátit
At´už to kdy bylo, nebo je složité.
A to třetí - to je naše největší štěstí. Protože je opravdu poslední ![]()
@Anonymní píše:
Maminky kdo máte tři děti???určitě jste rády za všechny tři, nebo by jste kdyby to šlo měnily zpět na dvě???
jak to zvládáte časově a finančně?
my tedy třetí dítě teprve plánujeme, mám dvě holčičky a oblečení schované většinu růřové
tak snad se nám nenarodáí kluk![]()
Už ti někdo řekl, že rozhodnutí mít dítě, je rozhodnutí na celý život?
Čekám 4:)Doma mám 3 kluky, ted by to měla být holčička, bude to záhul ale co už:)Stojí to za to:)
@Crystal87 To gratuluji, taky bych ještě jedno…,ale bojím se, zda bych to dala ![]()
@Flyingfrog píše:
@Crystal87 Juuu, holčička, super. Gratuluju.
No snad močová trubice nemůže změnit smer kterým vyrostla, tak se to snad nezmění:)
@Petraa80 píše:
@Crystal87 To gratuluji, taky bych ještě jedno…,ale bojím se, zda bych to dala
My to neplánovali, taky se děsím, věkové rozdíly mám malé, takže to bude záhul:)
Maminky kdo máte tři děti???určitě jste rády za všechny tři, nebo by jste kdyby to šlo měnily zpět na dvě???

jak to zvládáte časově a finančně?
my tedy třetí dítě teprve plánujeme, mám dvě holčičky a oblečení schované většinu růřové
tak snad se nám nenarodáí kluk