Trhání a tahání vlásků

8
30.8.14 21:47

Trhani a tahani vlasku

Ahojte maminy, jestli jiz tohle tema existuje, tak se omlouvam, ale nemuzu ho nikde najit.
Dcerka (12 mesicu) si trha vlasky a nevim cim by to mohlo byt. Cca od 7 mesice si pri kojeni tahala vlastky, tak jsem se nazila ji v tom branit. Trosicku to omezila, ale neprestala uplne. Ale ted asi tak pred 2 mesicema si je zacala casteji a to az do te miry, ze si je kolikrat vyskubne. Sice je to dablik, ale tohle nedela ve vsteku, ale kdyz je klidna treba u jidla, v postylce a tak. Pred par dny jsem dokonce nasla chuchvalec jejich vlasku. Nevite cim by to mohlo byt? Jinak je totiz v poradku me prijde. Dekuji za jakekoliv rady. Jinak k DR, se chystame za 14 dnu, ale jelikoz zijeme v zahranici musime pockat na dovolenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5724
30.8.14 21:58

Moje dcera (10m) si taky rve vlasy, často u kojení. Ale je teda celkově hodně vzteklá, neposedná, takové malé torpédo. Nevím, čím to je. Nebráním jí, at ví, jak to bolí, když rve za vlasy ostatní členy rodiny. :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
30.8.14 22:04

Mě to čas od času taky malá dělá, přijde mi že se nudí nebo prostě jen tak blbne. Nedělá to tak často, tak to neřeším.

• Citovat
  • Upravit
zichisek
30.8.14 22:26

Syn to u kojení dělá taky. Už to neřeším, neb nic nepomáhalao. Nenechal se držet a když jsem měla ruku na hlavičce tak ji odstrkoval :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1993
30.8.14 22:55

Můj syn si tahal vlasy, někdy i škubal, když usínal ;) ale tedˇuž to nedělá, spíš, když byl ještě miminko, u kojení to dělal taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.8.14 10:09

Dekuji holky. Mala je taky torpedo. Kdyz vydrzi 2 minuty sedet na kline, tak vyvesuji vlajku! :-)Jsem rada, ze je to teda pomerne bezne. Nekde jsem cetla, ze je to psychickeho puvodu, tak jsem se trochu bala. Ja jsem ji v tom branila kdyz byla mensi, ale pak jsem to vzdala, nepomohlo to. Jinak nevypada, ze by ji to bolelo. Nehne pri tom ani brvou, ze si je skube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí