Kde koupit matraci pro dítě? velká postel

627
29.8.14 12:09

Kde koupit matraci pro dítě? velká postel

Zdravím všechny,

kde jste kupovali matraci, když dítě přešlo do velké postele? Dcera ma 2 roky..

Vyplatí se už teď investovat do matrace? nebo je to zatím zbytečné?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3711
29.8.14 12:13

@Moniulik
Vždy se vyplatí investovat do kvalitní matrace - dítě snad nemá záda a páteř? :think:
Bojíš se čeho - počůrávání? Určitě to jde udělat (i lépe než igelit pod prostěradlo). Normální matrace se mění co 5 let, takže to není nic co by nevydrželo a na druhou stranu je to spotřební zboží.
A uvedom si, že dítě na ni bude ležet 365 (366) dní v roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
29.8.14 12:17

Ahoj, zrovna minulej týden jsme kupovali malé matraci (má necelé 2 roky). Byli jsme ve zdravém spánku a následně v Jysku. V obojím nám bylo řečeno, že dítě s 10 kily v žádném případě nevyužije 7 zón pro spaní a já nevím co všechno, takže jsme nakonec koupili matraci z kokosového vlákna za 2 tisíce zlevněnou ze 4. Pro tento věk prý nejlepší co jsme mohli udělat. Za další 200 prostěradlo potažené igelitem pod normální prostěradlo a myslím že jsme udělali dobře.
Dali jsme si práci s tím obejít to, ale stálo to za to. Na co matraci za 7 000, když je to vyloženě nevyužité..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
29.8.14 12:24
@zvidavajanca píše:
@Moniulik
Vždy se vyplatí investovat do kvalitní matrace - dítě snad nemá záda a páteř? :think:
Bojíš se čeho - počůrávání? Určitě to jde udělat (i lépe než igelit pod prostěradlo). Normální matrace se mění co 5 let, takže to není nic co by nevydrželo a na druhou stranu je to spotřební zboží.
A uvedom si, že dítě na ni bude ležet 365 (366) dní v roce…

Četla jsem pravě nějaký článek, že dítě tím, že má málou váhu nepotřebuje speciální matrace, a ty s tou pamětovou pěnou jsou pro ně přímo nevhodné.. proto se ptám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
29.8.14 12:53
@Moniulik píše: Četla jsem pravě nějaký článek, že dítě tím, že má málou váhu nepotřebuje speciální matrace, a ty s tou pamětovou pěnou jsou pro ně přímo nevhodné.. proto se ptám..

Tak já nevím, co myslíš investicí do matrace. Vedle v diskuzi ji někdo kupuje v Lídlu v akci :roll:

Dítě ve dvou letech neváží vždy 10 kg.

Neříkám, že je třeba něco úplně extra, ale vím, že jsou takové, co spí celý život na gauči (uff, ty záda) a dítě na tvrdé rozkládací posteli na které už někdo spal (ach ty záda, i když je to 10 kg dítě). Mám třeba kamarádku, co jí 2letý syn spí na takových těch pěnových puzzlích… 8o
Ano jednou na přespání na návštěvě dobrý, ale trvale ne.

Neber to zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
29.8.14 13:00
@zvidavajanca píše:
Tak já nevím, co myslíš investicí do matrace. Vedle v diskuzi ji někdo kupuje v Lídlu v akci :roll:

Dítě ve dvou letech neváží vždy 10 kg.

Neříkám, že je třeba něco úplně extra, ale vím, že jsou takové, co spí celý život na gauči (uff, ty záda) a dítě na tvrdé rozkládací posteli na které už někdo spal (ach ty záda, i když je to 10 kg dítě). Mám třeba kamarádku, co jí 2letý syn spí na takových těch pěnových puzzlích… 8o
Ano jednou na přespání na návštěvě dobrý, ale trvale ne.

Neber to zle.

Děkuji za postřehy.. neberu to zle.. to vůbec.. je to diskuse a jsem rada, že mi tady někdo napsal:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
29.8.14 13:06

@soleile myslim si totez :palec: Matraci novou, neprolezenou, ale neni treba kupovat dvouletemu diteti matraci za osmicku. Zonove matrace jsou delane pro dospeleho, takze matraci se stejnym povrchem po cele delce.
Kazdopadne nas to v horizontu nekolika mesicu ceka taky, takze budu tema sledovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
29.8.14 13:08

My jsme koupili v Ikei. Asi za dva tisíce a je dobrá. Zkoušela jsem na ní spát i já a dobrý. Mladší jsme koupili tu 3/4 postel a matraci k tomu a je spokojená. Za pár let přejde do velký postele. Teď by se do ní vešla tak 4× a nemáme jí kam dát, tak proto jsme koupili tu menší. A nevím, proč by matrace z Lidla nemohla být kvalitní? Já bych si jí zase třeba nekoupila v Jysku. Máme z lidla tu skládací postel pro hosty a má až překvapivě dobrou matraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
29.8.14 13:28

Jo jeste bych teda nekoupila takovou tu s pospojovanymi kousky peny, to jsme nechteli ani pro nas
 http://www.matrace-drevocal.cz/…amara-08.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
29.8.14 13:32

Taky jsme nedávno kupovali a po přečtení různých diskuzí, odborných článků a tak jsme synovi (2roky) koupili matraci ze studené pěny Don Giovani, stále 3000 Kč + chránič matrace proti pročůrání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8469
29.8.14 13:58

My koupili Malvika v Ikea pro dvouleté dítě. 3290,–
 http://www.ikea.com/…ts/50272263/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
19.1.15 22:21

Také pořád vybírám matraci pro 2,5 letou dceru, postel už máme skoro měsíc a matrace nikde :,(
Nakonec jsem se rozhodlo pro studenou pěnu. Jen nevím zda stačí jenom kus pěny http://www.matrace-ostas.cz/…-gita-c-3_15
nebo bude lepší tato
http://www.matrace-ostas.cz/…brina-c-3_22
pak přemýšlím ještě o této
 http://www.matrace-unar.cz/…-economy.php

kterou by jste vybrali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.1.15 22:59

Tu první, protože malým dětem jsou k ničemu ty zóny, prý nemají být, spí totiž jen na jedné nebo dvou, tím jak je malá. Takže tu první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
19.1.15 23:11

@terinka4444 děkuji za názor :) ještě tam mají tu samou jenom prořezanou
 http://www.matrace-ostas.cz/…-plus-c-3_16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
20.1.15 08:15

@Enoulik diteti do 40 kg staci uplne obycejna matrace - mame z ikae za 900.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí